skizo Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 kolejny tjuninker :wink: http://moto.allegro.pl/item138375625_jawa_50_tuning_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 kolejny tjuninker :wink: http://moto.allegro.pl/item138375625_jawa_50_tuning_.html heh, to akurat fajnie wyszło :crossy: - tylko mnie nie wybrechajcie, ale kanapa pewnie wygodna, zegary też fajne :biggrin: Żeby jeszcze to pomalował na jeden kolor to na 100% bym mógł powiedzieć, że mi się bardziej podoba od orginału. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Prawie jak CBR 900 R.... kokpit jak w ciagniku, niewiele sie rozni, jeszcze ten kluczyk, boze co za ludzie, gdzi eoni maja oczy :wink: Prawie robie wielka różnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 To jest wajha od zmiany biegów, ale nie mogłem się powstrzymać ze śmiechu, w ogóle pojazd wygląda na radziecki "Hi Hitla" i te sprawy. Pozdrawia Malys piszący z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Już lepszy ten ścigacz od tej z wajchą "ołsisi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no moze ale nie za tą cene!!!! 1600zł !!!! LUDZIE :):D:D:D:D :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ej, to akurat nieglupie jest :icon_mrgreen: tylko ta stacyjka od ursusa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Nawet niejest złe ale szkoda motorku na takie przerubki.Orginał jest najlepszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam. Chciałem zwrócić waszą uwagę na ten oto skuter: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=136509067 . Jest to sprzęt mojego kolegi, także troche o nim wiem. Mogę go polecić z czystym sumieniem. Jest to naprawdę świetny motor, jak na skuter. Wyróżnia się wyglądem i osiągami. Jest duży, zrywny i rzeczywiście osiąga 80 km/h bez żadnego tuningu !! Kolega dbał o niego, jak tylko mógł. NIepamiętam, żeby kiedykolwiek był chociażby brudny :buttrock: Jeśli szukacie niezawodnego skutera, wyglądającego, niczym dorosła maszyna, jest to idealny wybór !! Dodam jeszcze, że nie piszę tego tutaj, aby pomóc kumplowi pozbyć się moto, tylko dlatego, żeby maszyna trafiła w dobre ręce, bo jest tego warta. :notworthy: Wszelkie info na temat moto, możecie uzyskać pod nr. telefonu : 888 399 029 (dzwonić po 15:00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Zenon ale tutaj trafiają "normalne" sprzęty. Może zarzuć do ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 No coz, moze nie ten dzial, ale ja tez polecam taki sqterek... :) Sasiad ma dokladnie taki sam model i naprawde fajnie jeździ, dobrze wyglada i jak na sQter ma nawet niezly dźwiek! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Skuter naprawde fakjny .Wygląda na o wiele wiekszy niz wskazuje pojemnośc.Miałem okazje jezdzic podobnym kymco jezeli charakterystyka jest poddobna to coraz bardziej mis ie on podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M311663Sie podklepie i bedzie latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Nieźle sie wygieła "JEDYNY PROBLEM TO USZKODZONA RAMA TRZEBA WYPROSTOWAĆ NIE MA PROBLEMU Z TYM" jak koles jest taki mądry to jak niema problemu z tym to niech to wyprostuje ale żeby to jeszcze prosto jeździło. Pewno miał na mysli weźmiesz młotek i se wyklepiesz hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Lagi chyba też się pokrzywiły, ale nie ma problemu z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi