stormraider Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 haha ;) dobra motoryna :buttrock: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 http://allegro.pl/item152519056_honda_nsr_...cji_na_50_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1507641To jest furka do lansu :clap: I jeszcze dziewczyna sie zmiesci :clap: Wyobrazacie sobie wyjechac tym na miasto,wiara by nie pojela co sie dzieje,lepiej by sie patrzyli niz na nowa R1 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 jak ten simson jest pomarańczowy to ja jestem końskim zwisem ... no ale co prawda to prawda sprzęt pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1507641To jest furka do lansu :cool: I jeszcze dziewczyna sie zmiesci ;) Wyobrazacie sobie wyjechac tym na miasto,wiara by nie pojela co sie dzieje,lepiej by sie patrzyli niz na nowa R1 :biggrin: :bigrazz: Nic dodać, nic ująć :bigrazz: Widze że to jest wydanie Cabrio :eek: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 z czego tu sie śmiać??!! przecież to jest motorower dla inwalidów i nic w tym dziwnego :biggrin: :bigrazz: przecież to nie jest opisane jako streetfighter czy co innego. Po prostu simson duo który był czymś normalnym w latach 80-tych.....nie rozumiem was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dokladnie tak jak mówi hefaistos! ;) Koło mnie nawet jeden kolo kiedys takiego miał! A ja sam kiedys chcialem sobie takie pudło dla beki kupic, tylko że wydanie z dachem i sobie jakos jajcarsko zrobic, ale potem mi sie pomysł odwidzial! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) KOMUR ZA 50 KLEPAKÓW!! :D http://moto.allegro.pl/item159470549_kuumorrrrrrr_.html Edytowane 20 Stycznia 2007 przez czaju3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No a jak sie wam podoba ten komar http://www.moto.allegro.pl/item159535793_k...na_chopper.html W sumie jeden z lepszych jakie do tej pory widziałem na allegro jeśli chodzi o przerobione komary:DNie zebym sie na takim pokazał ale nawet mi sie podoba tylko cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Robi wrażanie. Bynajmniej na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jak dla mnie Komar jest świetny. Co prawda parę rzeczy zrobiłbym inaczej, ale naprawdę brawa się należą :P :) :clap: . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Robi wrażanie. Bynajmniej na mnie. "bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)»Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.Z miłością bynajmniej się nie taił." Komar zdolny ale wejź tym na kamień najedź albo jak na drodze krzaczor leży to słabo widze ten lakier :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:cool: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:cool: :smile: Bardziej mi chodziło o podnóźki ;] Sterczą jak antena od telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:cool: :buttrock: Bardziej mi chodziło o podnóźki ;] Sterczą jak antena od telewizora. No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:smile: :bigrazz: Bardziej mi chodziło o podnóźki ;] Sterczą jak antena od telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi