Skocz do zawartości

Fajne motorowery na sprzedaż.Aukcje!

mwichan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1507641

To jest furka do lansu :clap: I jeszcze dziewczyna sie zmiesci :clap: Wyobrazacie sobie wyjechac tym na miasto,wiara by nie pojela co sie dzieje,lepiej by sie patrzyli niz na nowa R1 :lalag:

Pixel napisał:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1507641

To jest furka do lansu :cool: I jeszcze dziewczyna sie zmiesci ;) Wyobrazacie sobie wyjechac tym na miasto,wiara by nie pojela co sie dzieje,lepiej by sie patrzyli niz na nowa R1 :biggrin:

:bigrazz: Nic dodać, nic ująć :bigrazz:

Widze że to jest wydanie Cabrio :eek:

z czego tu sie śmiać??!! przecież to jest motorower dla inwalidów i nic w tym dziwnego :biggrin: :bigrazz: przecież to nie jest opisane jako streetfighter czy co innego. Po prostu simson duo który był czymś normalnym w latach 80-tych.....nie rozumiem was

Dokladnie tak jak mówi hefaistos! ;) Koło mnie nawet jeden kolo kiedys takiego miał! A ja sam kiedys chcialem sobie takie pudło dla beki kupic, tylko że wydanie z dachem i sobie jakos jajcarsko zrobic, ale potem mi sie pomysł odwidzial! :flesje:

• 3 tygodnie później...

No a jak sie wam podoba ten komar http://www.moto.allegro.pl/item159535793_k...na_chopper.html

W sumie jeden z lepszych jakie do tej pory widziałem na allegro jeśli chodzi o przerobione komary:D

Nie zebym sie na takim pokazał ale nawet mi sie podoba tylko cena...

Wiśl@k napisał:

Robi wrażanie. Bynajmniej na mnie.

"bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)»

Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.

Z miłością bynajmniej się nie taił."

Komar zdolny ale wejź tym na kamień najedź albo jak na drodze krzaczor leży to słabo widze ten lakier :wink:

Tasior napisał:

No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:cool: :smile:

Bardziej mi chodziło o podnóźki ;] Sterczą jak antena od telewizora.

Tasior napisał:

No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:cool: :buttrock:

Tasior napisał:

No z tym zawieszeniem to fakt ale skoro nie w Polsce to na eksport do stanow z nim tam drogi rowne :PP a oni pewnie z chęcią przyjmą polsko-niemiecką myśl techniczną:smile: :bigrazz: