speed Opublikowano 1 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: na Jackowie to jestem bardzo rzadkim gosciem....ale przejde do tematu. Na TL-kach nie jezdzi taka masa ludzi jak na rzedowkach. Osobiscie nawet nikogo nie znam kto posiada taki sprzet. Kilka lat temu mialem okazje pogonic sie z TL na autostradzie. Jechalem za nim, facet zobaczyl mnie w lusterku i ognia, musze przyznac ze odejscie bez redukcji biegu w tym motocyklu jest imponujace. Musialem zredukowac w swokej Kawie i za nim. Doszedlem go przy 240 km/h i wyprzedzilem wkrecajac sie do 260 km/h a TL-ka dalej siedziala mi na ogonie. Wiecej doswiadczen z tym motocyklem nie posiadam, a poki co zobacz sobie raking na http://www.bikez.com/bike/rated.php?idbike=655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 A jak to jest? ToLek jest w ofercie suzuki poland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 A jak to jest? ToLek jest w ofercie suzuki poland?niestety niema już w ofercie na polske TL Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Czesc! Memu bratu podoba sie TL 1000 r, ale zbiera kase na GSXR1000, a ja tam wole z silnikow chodzacych jak sieczkarnia Ducati.W testach na 2- cylindrowki w Superbiku wygralo 999(podliczylem %!!), ale jak panowie redaktorzy nie umieja liczyc to wygrala Aprilia.Boje sie Szramer aby po Bandicie nie czekalo Cie rozczarowanie. Pozdrawiam i przemysl sprawe!Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 szramer a nie bierzesz pod uwagę VTR 1000F i VTR-SP1? z tego co słyszałem to są lepsze od suzi tylko nie wiem jak wygląda sprawa ceny, pewnie są droższe ale ile? nie wiem... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 własnie wczoraj sie zastanawiałem nad vtr1000f z 99 roku ale qrde mocy moze brakować a jak dam DJ itp to bedzie wir w baku więkrzy niż w b12 ,tak źle i tak niedobrze ,QRWA niema motoru dla mnie :cry: a Jankiel czemu mam niby żałować??? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Czesc! Widzisz Szramer cos mi tam po glowie kolatalo ze TL100R nie ma tych konikow do wykorzystania jak pisza w katalogach , a Bandit zawsze wykazywal wieksza moc niz w oficjalnych danych, w poniedzialek sprawdze, jak nie zapomne to napisze cos wiecej. Pozdrawiam.Janek.P.S. Kurcze moze naprawde sie czepiam, o Duc,u to moge cos powiedziec, bo mam i mialem stycznosc, a na TL R nawet nie siedzialem:-(((((((((((((((((. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 Czesc! Sprawdzilem i jesli chodzi o TL R to nie mialem racji :oops: , ma moc i moment wiekszy od Bandita, nie mowiac o przyspieszeniu i roll-on , ale wpadki zdarzaja sie kazdemu. Wersja S- jest ma slabsze przyspieszenie na ostatnim biegu od Bandita , tylko te spalanie srednio 8-10 i zmywanie filmu olejowego we wczesniejszych wersjach... Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 13 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 spoko thnx ,wcześniej czytałem o wersji S ,dlatego ona mnie nie interesuje Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 No wlasnie..tak jak w temacie... mam okazje kupic za rozsadne pieniadze ten motocykl...2003 rok 4 tys mil przebiegu... stan igielny... mowcie co wiecie o tej maszynie... ja wiem ze silnik wyjatkowo obdarzony momentem obrotowym ( co powoduje ze chetnie idzie na gume :( ) i rotacyjny amotyzator nie sprawuje sie najlepiej...ale czekam na wasze opinie... zrowna zaslyszane jak i poparte doswiadczeniem wyniklym z bliskim spotkaniem z tym smokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Powyżej 240km/h objeżdżałem TLRa swoją ZX7R... :-D Dla mnie TLR jest mistrzem V-twinów (poza 998 i 999). Zajebista linia (łącznie z nakładką na siedzienie), fajny kąt umieszczenia tłumików. Mając rzędową litrówkę chciałbym mieć TLRa na drugi motocykl. Dla mnie główną wadą byłaby nadwaga - 203 kg to trochę za dużo... Ceny paliwa są takie, że i tak niedługo motocyklem będzie się jeździć tylko w niedziele do kościoła, więc wysokie spalanie nie będzie problemem... :lol: Ja bym brał :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mam okazje kupic za rozsadne pieniadze ten motocykl a za jakie ??? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Hehe bez przesady 203 KG to nie aż tak dużo, w czasie jazdy zabardzo nie odczuwa sie takiej masy. PZDR 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Turysta może i nie odczuwa. W trasie większa waga nawet pomaga :-D Natomiast TLRce zdarza się ganiać na gumie, a otyłość tutaj wcale nie pomaga. 170 kg to prawidłowa waga 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ZA:1. dźwięk2. silny dół PRZECIW:1. ekstremalnie jednoosobowy (pasażer wisi jak małpa)2. jakiś taki pokraczny wygląd (rzecz gustu) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi