Wojteque Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Biker boyz jest równie głupi jak Torque. A może nawet bardziej. Po prostu żałosne filmy. Jest polski film "Enduro bojz", który notabene został uznany prze pewną grupę ludzi za najgorszy polski film ;) Górnolotnych treści tam nie znajdziemy ale obejżeć można :banghead: Widziałę mgorsze filmy. Ja osobiście chętnie bym zerknął na "Prywatne śledztwo". W roli głownej Jawa Enduro. Polski film mniej więcej z okresu Okrągłego stołu. Raczej niedostępny w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ftp://220.130.81.233/ /com4 /com1 /com2 /com4 /com5 /com6 /EnJoY/4/4/Scanned By Vivs /Tagged By Vivs /Up By Vivs / FoR WoRnStAp /EnJoY/12 -=[ DivX ]=-/Biker Boys DVD RIP/ Niestety link nie działa, a chętnie bym obejrzał, bo nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedyś oglądałem polski serial o tytule zdaje się "Moje największe marzenie". Grał tam młody Damięcki, który wraz z kumplem ujeżdżał maszyny typu Sokół, Zundapp. Chłopaki byli zakręceni na punkcie motocykli. Ogólnie fajny klimatyczny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 cóż wprawdzie nie mam tu sam jak pomóc, ale chętnie bym pasożytniczo skorzystał z takiego filmowego serwera. Pomysł w deche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja osobiście chętnie bym zerknął na "Prywatne śledztwo". oglądałem kilka razy w TV, fajny film w sumie, mozna sie wkrecic:D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedyś dawno temu oglądałem fajną komedię o gangu motocyklistów, który wiózł przez parę stanów swojego zmarłego kumpla na miejsce pochówku. Może ktoś pamięta tytuł? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 może ktoś ma możliwość załatwienia jakiegoś serwera gdzie można bedzie umieścic filmy - wtedy bedą dostępne dla wszystkich a przyznam sam że nie widziałem wielu z nich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 domell, hellsów i te wyscigowe 750 wciągam jak pelikan szprotke, szukałem tego dość długo. Co chcesz za to ? Wal smiało dogadamy się. gadu gadu 2858294, pzdr. Pastor :P Mam koncerty blues, rock, metal na dvd, może machniom? ;) Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Kiedyś dawno temu na TVP 2 leciał dokument o gościu kóry miał junaka i przerabiał go na czopera fajny był tyle ze leciał raz i koniec. Kojarze jeszcze jeden polski film o gościu który oddał w lesie swoje enduro gościowi który przed kimś uciekał i wzioł jego Harleya ale tytółów nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 pastoreku: ja sie dokladam, koszty przerabiania z VHS na CD bierzemy na 2 osoby :) moze ktos jeszcze zainteresowany? :] ja nadal oferuje Easy Ridera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 widzieliśmy nagralismy to moze jakas wymiana ? ja mam easy ridera i zlot w czersku na dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 WITAM!! jeśli szukaccie ostrych filmów z sovieckimi zaprzegami w akcji to podaje 2 przydatne linki: http://www.imz-ural.com/downloads/movies.htm http://www.redmotorz.studioo.pl/html/filmy.htm POLECAM!!!P.S. Poszukuje wiecej filmów z tymi boskimi zaprzegami jesli ktoś posiada jakis film chętnie się z nim zgadam... e-mail: [email protected] gg:2017902 ZAPRASZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 jak ktos szuka Kochajmy syrenki i Prywatne śledztwo to mozna sciągnac w emule.Ja juz mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 może ktoś ma możliwość załatwienia jakiegoś serwera gdzie można bedzie umieścic filmy - wtedy bedą dostępne dla wszystkicha przyznam sam że nie widziałem wielu z nich :) Kazdy moze uploadowac np. na server BADONGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 pragnę poinformować że dziś z zółtego żuka wypełnął postman i przyniósł mi moją jedyna i nipowtarzalną kopie Motóra... zaraz ide po piwko i oglądam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi