Wojteque Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Biker boyz jest równie głupi jak Torque. A może nawet bardziej. Po prostu żałosne filmy. Jest polski film "Enduro bojz", który notabene został uznany prze pewną grupę ludzi za najgorszy polski film ;) Górnolotnych treści tam nie znajdziemy ale obejżeć można :banghead: Widziałę mgorsze filmy. Ja osobiście chętnie bym zerknął na "Prywatne śledztwo". W roli głownej Jawa Enduro. Polski film mniej więcej z okresu Okrągłego stołu. Raczej niedostępny w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Cytat ftp://220.130.81.233/ /com4 /com1 /com2 /com4 /com5 /com6 /EnJoY/4/4/Scanned By Vivs /Tagged By Vivs /Up By Vivs / FoR WoRnStAp /EnJoY/12 -=[ DivX ]=-/Biker Boys DVD RIP/ Niestety link nie działa, a chętnie bym obejrzał, bo nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedyś oglądałem polski serial o tytule zdaje się "Moje największe marzenie". Grał tam młody Damięcki, który wraz z kumplem ujeżdżał maszyny typu Sokół, Zundapp. Chłopaki byli zakręceni na punkcie motocykli. Ogólnie fajny klimatyczny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 cóż wprawdzie nie mam tu sam jak pomóc, ale chętnie bym pasożytniczo skorzystał z takiego filmowego serwera. Pomysł w deche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Cytat Ja osobiście chętnie bym zerknął na "Prywatne śledztwo". oglądałem kilka razy w TV, fajny film w sumie, mozna sie wkrecic:D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedyś dawno temu oglądałem fajną komedię o gangu motocyklistów, który wiózł przez parę stanów swojego zmarłego kumpla na miejsce pochówku. Może ktoś pamięta tytuł? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 może ktoś ma możliwość załatwienia jakiegoś serwera gdzie można bedzie umieścic filmy - wtedy bedą dostępne dla wszystkich a przyznam sam że nie widziałem wielu z nich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 domell, hellsów i te wyscigowe 750 wciągam jak pelikan szprotke, szukałem tego dość długo. Co chcesz za to ? Wal smiało dogadamy się. gadu gadu 2858294, pzdr. Pastor :P Mam koncerty blues, rock, metal na dvd, może machniom? ;) Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Kiedyś dawno temu na TVP 2 leciał dokument o gościu kóry miał junaka i przerabiał go na czopera fajny był tyle ze leciał raz i koniec. Kojarze jeszcze jeden polski film o gościu który oddał w lesie swoje enduro gościowi który przed kimś uciekał i wzioł jego Harleya ale tytółów nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 pastoreku: ja sie dokladam, koszty przerabiania z VHS na CD bierzemy na 2 osoby :) moze ktos jeszcze zainteresowany? :] ja nadal oferuje Easy Ridera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Cytat widzieliśmy nagralismy to moze jakas wymiana ? ja mam easy ridera i zlot w czersku na dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 WITAM!! jeśli szukaccie ostrych filmów z sovieckimi zaprzegami w akcji to podaje 2 przydatne linki: http://www.imz-ural.com/downloads/movies.htm http://www.redmotorz.studioo.pl/html/filmy.htm POLECAM!!!P.S. Poszukuje wiecej filmów z tymi boskimi zaprzegami jesli ktoś posiada jakis film chętnie się z nim zgadam... e-mail: marcinbartczak@poczta.onet.pl gg:2017902 ZAPRASZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 jak ktos szuka Kochajmy syrenki i Prywatne śledztwo to mozna sciągnac w emule.Ja juz mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 IRBIT napisał: może ktoś ma możliwość załatwienia jakiegoś serwera gdzie można bedzie umieścic filmy - wtedy bedą dostępne dla wszystkicha przyznam sam że nie widziałem wielu z nich :) Kazdy moze uploadowac np. na server BADONGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 pragnę poinformować że dziś z zółtego żuka wypełnął postman i przyniósł mi moją jedyna i nipowtarzalną kopie Motóra... zaraz ide po piwko i oglądam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi