ewertas Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Potrzebuje jakichkolwiek informacji na temat tego ktma:Rozwazam kupno tego motocykla, ale jest kilka rzeczy ktore mnie ciekawia:-jaki to jest model i z ktorego roku pochodzi?-czy jest mozliwe zeby mial ponad 60 KM?Tak twierdzi sprzedajacy, podobno jest to jakas specjalna wersja.-silnik nie jest na chodzie, paliwo sie przelewa wydechem, czy to tylko wina gaznika?Czy moze tez cos powazniejszego?-czy dostepne sa do tego jakis czesci?-na co mam zwrocic szczegolna uwage podczas ogledzin?-jaką cene moge zaoferowac za ten motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mogę udzielić odpowiedzi tylko na jedno pytanie ale to powinno wystarczyć-nie bierz tego ze względu na brak jakichkolwiek części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mogę udzielić odpowiedzi tylko na jedno pytanie ale to powinno wystarczyć-nie bierz tego ze względu na brak jakichkolwiek części. też jestem tego zdaniato jest chyba KTM 450 SX ale roku to niewiada :/http://www.bikepics.com/members/frisku/94450sx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 dla mnie to gs 250 lata 80-84 nie wyzej. Zebys podal pojemnosc to by było łatwiej coś stwierdzic, jeśli nie spala mieszanki to moze zapłon skaleczony jest a tam były motoplaty wiec jakby co wiekszy wydatek, moze też byc gaźnik jako gaźnik popier**** albo membrana. o czesciach do tego to zapomnij ale w tą rame wchodzi silnik cz cross 250 jesli to 250 to nie ma na 1000% 60 KM najwyzej 40-45, tym bardziej jeśli to wersja GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 no zabytek to to jest :D ja bym sie nie pchal w takie cudo lepiej CZ cross poszukac wlasciwosci jezdne pewnie podobne a czesci sa i do tego tanie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 zalezy ile koles za to chce, max mozna za to dac 500zł, bo zawsze na czesci opchasz jak cos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Weźcie pod uwage ze taki motocykl można ładnie zrobić i sprzedać za rewelacyjne pieniądze za granicą! Do jazdy dla siebie jednak bym nie kupował chybaże jako nowe doświadczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Babcia jednym słowem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 nie warto brac, beda tylko same problemu z tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 silnik ROTAX kolo 70-80 rok tylko na czesci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Motoplat jest ok,silnik ma 250 cm pojemnosci.Chcialem to kupic, zeby zrobic i sprzedac.Ale jesli z czesciami jest tak ciezko to zrezygnuje.Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Można kupić i jak ma się pieniądze starać się doprowadzić do oryginalnego stanu. Będzie przepiękna inwestycja. Natomiast jeżeli chcesz potraktować to jako sprzęt do jazdy, to kup raczej podobny wiekowo zabytek z krajów bloku wschodniego, będzie przynajmniej szansa na zdobycie części. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 dla mnie to gs 250 lata 80-84 83 były już chłodzone ciecza wiec to musi być starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi