motowojtas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja widziałem filmik na video.google.com z cbr 125 i gosc miał na liczniku 140km/h wiec nie jest az taka wolna chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Siemka. Interesuje mnie Honda CBR 125. Słyszałem na jej temat różne opinie. Najbardziej interesują mnie jednak jej osiągi i prowadzenie i wygoda więc jeśli ktoś coś uczciwie może powiedzieć na jej temat to pisać. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Było pare razy :buttrock:Ogolnie moim zdaniem moto dla kobiet :DOsiagi - jak to 125 cm3 4T - cienko, 120-130 km/h to max. Jezeli zalezy Ci na bezawaryjnosci a nie osiagach to polecam :] Poczytaj sobie:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=63282&hl= Edytowane 4 Stycznia 2007 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A jak z jej prowadzeniem?? Ktoś na niej jeździł? wie jak się składa w zakrętach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Miałem już parę 2T zaczynając od rometa przechodząc przez skutery i kończąc na moim obecnym sprzęcie mogę stwierdzić jedno. SYPIĄ SIĘ!!! Jedne więcej drugie mniej ale o żadnym nie można powiedzieć ,,bezaawaryjny'' Następny mój motor chciałbym żeby właśnie taki był a czy motor ma wyciągać 130 tak jak 4T czy 150 tak jak 2T to nie robi mi to aż takiej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 poszukaj w necie, powinno troche byc o niej bo na cbr był rozgrywany puchar CBR 125 CUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilszczak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 cześć, witam wszystkich, też jestem tutaj nowy ale szybko sie wkręce, wkońcy mamy wspólną pasje, no nie?zwłaszcza że nie sami faceci oblegają to forum ... nie ma nic lepszego niż laskeczka na szybkim motorze, pozdrawiam wszystkie panie :bigrazz: ... ale dop rzeczyja mam 18 lat, właśnie zrobilem prawko i też szukam czegoś na początek, cbr-ka to chyba niezle rozwiązanie dla kogoś z mała kieszenią jak ja :-)ale co myślicie o aprilli 125 rs, większa moc i lepsze osiągi,podobnie jak nsr, bo po przesiadki z plastkia-skutra to 500 bylaby samobójstwem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 500 mają moc ok 10 km większa jak 2T 125 ale są cięższe. Sa to 4T wiec mniej palą mniej się sypią i przyjemniej się na nich jeździ. Na twoim miejscu bym się nie zastanawiał i brał 500. Moc jest naprawde zbliżona do 125 a od Mito to są nawet wolniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wiertara ma racje :biggrin:125 2T trzeba wysoko kręcic, lac olej, czesciej robic remonty itp.125 4T jest całkiem fajnym rozwiązaniem, ale szybko Ci się znudzi, bo jest poprostu słabe ... Kup jakąś 400 albo 500 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 jesli masz juz prawko to nie zawracaj sobie głowy 125 tylko kup odrazu jakas 500 np gs 500 cb 500 er-5 ... zalezy ile masz kasy na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilszczak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 chyba macie racje,tylko nie wiem na ile sensowna 500etka bedzie w moim zasięgu, ale przeglądne oferty, do rozpoczęcia sezonu jest jeszcze chwilke... chociaż jak pogoda sie utrzyma to może okazać sie ze ubiegły wcale sie nie skończył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james13 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Cbrka to całkiem fajny sprzet, tylko ze jest strasznie wąska i ma takie wąskie opony, moim zdaniem smiesznie to wyglada. Silnik 4t bardzo dobrze sie sprawuje, oczywiście duzo ładniejszy dzwiek niz w 2t, mialem okazje uzytkowac Cbrke przez 2 miesiace i nigdy mnie nie zawiodła, moze nie jest to demon predkosci, ale 130 maksymalna predkość w zupełnosci wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dzieki za ifformacje jakbyś mógł coś wiecej powiedzieć o tym sprzęcie. Interesuje mnie wszystko jeździe, wadach, zaletach, osiągach itp. Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james13 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tak jak juz mówiłem, wada sa te wąskie oponki i wąskie siedzisko.... niby jest to sportowy motor, ale pozycja za kierownica na to nie wskazuje. Najwieksza zaleta jest silnik 4T na takim silniku pojezdzisz naprawde długo i jeżeli bedziesz o niego dbał to nie ma prawa nic sie psuć. Osiągi może nie sa najlepsze w klasie 125ccm, ale mi w zupełności wystarczyly, niestety nie poscigasz sie z innymi 125cmm 2T , ale niejeden samochod przegonisz na swiatłach :icon_evil: Ogólnie godny polecenia motorek, i jest calkiem tani nowy z salony kosztuje 11 tyś zł, a więc nie jest to wygórowana cena. Radze ci przejechać sie do jakiegoś salonu hondy i obejżec go na żywo, najlepiej przejechać sie nim !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 gdzie w necie znajde info na temat CBR 125- serwisówka- kwestia blokowania mocy i ewentualnego odblokowania - gdzie są te blokady??- jakieś porady użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi