Fenix69 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja zamierzam postawić w garażu teraz F2 w psie. Dobre moto w dobrej monecie. gratuluje już wiem co wybrać :-)))) nie wydaje mi się że wymieniałem f2 (stalowa rama i gaźnik to dwa minusy za twoim wyborem) a tak serio to potrzebuję rady do wyboru i jakieś konkretne argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Na bladym łatwiej się uczyć gumowania ale ten jest jakiś dziwnie tani. Żebyś nie kupił jakiegoś padła. Najlepiej weź ten który jest w najlepszym stanie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Do stuntu na powaznie, czyli wszelkie tricki, wolne gumy piony itd najlepsza bedzie przerobiona do tego F4 na wtrysku. Zakres przerobek jest spory dlatego oplaca sie wejsc na stuntpoland i szukac gotowej maszyny do kupienia. Kilka ogloszen ostatnio bylo. Uczyc sie mozna na gaznikowej F2, ale beda rozne zabawy z gaznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) Do stuntu na powaznie, czyli wszelkie tricki, wolne gumy piony itd najlepsza bedzie przerobiona do tego F4 na wtrysku. Zakres przerobek jest spory dlatego oplaca sie wejsc na stuntpoland i szukac gotowej maszyny do kupienia. Kilka ogloszen ostatnio bylo. Uczyc sie mozna na gaznikowej F2, ale beda rozne zabawy z gaznikami. wszystkie są ze SP :-) i są zrobione profesjonalnie F4 to F4 - gaźnik F4i - to inna bajka - wtrysk F2 - nie chce bo to kupa - ciężki gaźnikowy i non stop trza regulować ooooo i tyle w temacie cały czas myśle ale 900rr odpadła z konkursu :-D Edytowane 7 Listopada 2009 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 900RR nie polecam bo to gaźnik i ciężki sprzęt,oczywiscie doświadczony kolo będzie gumował nawet f1 ale z tego co mogę polecić to f4i i 636. Najlepiej zapytać i pooglądać na http://www.stuntpoland.com/ czym się najlepiej gumuje.Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kupiłem cbr 600 fs Dzięki za rady - jutro pierwszy trening :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Constrictor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Cześć.Chciałbym nauczyć się stuntować ale nie mam niestety do tego sprzętu. Mam tylko simsona ale szkoda mi go do takiej jazdy.No i żeby to była biegówka nie jakiś automat w dość taniej cenie ponieważ mam się dopiero uczyć i zaliczę pewnie kilka gleb więc nie piszcie że, np jakaś nsr 125 bo taką honde to chciałbym mieć do jazdy na codzień :D Pojemność jaka mnie interesuje to maksymalnie 125cm Fajnie jakby miał też silnik w którym mógłbym się pobawić w modyfikowanie go, np tak jak w simsonie robiąc różne sety 60/2, 60/4 czy 60/4/3, 83/6/3. Jeśli chodzi o cene to miałby być to motor max do 3k ewentualnie jeśli nic w tej cenie się nie dorwie spróbuje złożyć sobie coś z części jakąś rame kupie silnik i może coś wyjdzie z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Powiem Ci, że wymagania masz niewspółmierne do pojemności i budżetu. Dozbieraj masę kasy i kup coś poważnego. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi