Pitu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 WitamJak wiadomo, w dniach 24-26 marca odbędzie się MBS w Zabrzu. Byłem w tamtym roku, podobało mi się więc i w tym roku tam zagoszcze :P. Teraz kieruje pytanie: W jaki dzień się wybieracie? I kto się wybiera :twisted: ? Ja najprawdopodobniej będe tam w sobote przed 12:00, żeby zdążyć na parade. Załóżcie forumowe koszuleczki, żeby się rozpoznać w tłumiePozdrawiamPitu jeśli był już ten temat, to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja się wybieram w sobote z ekipą na parade, a potem pooglądać moto ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A o której jest parada w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 o 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja bede na 99% bo niewiem jak z transportem bedzie.do 26marca jeszcze duzo czasu jest,najgorsze jest ze nie moge na moto przyjechac bo nie bede jeszcze miał prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam!!!Ja się wybieram w niedziele rano, ponieważ w sobote nie mogę.Pozdro!!! Do zobaczyska!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja będe, ale koszuleczki forumowej nie mam...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja bede:) tez nie mam koszulki ;) moze jakis inny charakterystyczny "znak" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Bardzo możliwe, że ja będę, ale to jeszcze nic pewnego. Jestem w dużej mierze uzależniony od pogody, ponieważ mam kawałek do przejechania. Jeżeli bym się wybrał to w sobotę, żeby być na paradzie. Pożyjemy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Rowniez sie zjawie jezeli pogoda dopisze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Przyjade w sobote, bede w forumowej kamizelce... 8) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No to juz wiem ze bede na 100%.mysle ze spotkam jakiegos forumowicza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Też będę na 99%. Wiecie, gdzie dokładnie będą te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Zapewne będzie tam silna ekipa ludzi z Forum Śląskich Motocyklistów ;)Poznacie właśnie po koszulkach i naszywkach i tym, że przewaznie trzymają sie razem :) Więcej szczegółów na forum www.forum.motocykle.slask.pl Pozdrawiam :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forema Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Jeśli tylko pogoda dopisze to pierwsza dłuższa traska na nowym nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi