drops Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 KrzyChules gratuluję :buttrock: Masz farta z tą ceną, bo ja za 1400 sima kupiłem (i żałuję :banghead:). Życzę Ci, żeby maszyna się sprawowała jak najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No Krzychules gratulacje wymarzonego sprzetu niech sie sprawuje jeszcze lepiej niż chart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Tez bym sie na cos z Simsona przesiadl, ale to chyba dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 toz to racja moje panie gratuluje wam motoru dajcie z siebie wiele wigoru , czas zapedzic twa maszyne by przygniotla niklą dryne. Chart tez dzis juz biadoli , mtx go popchnal do niedoli. Gratuluje dobrego zakupu wart tej ceny i zycze braku kuku. :P [ Dopisane: 22-02-2006, 22:59 ]swoja droga ,wstalem dzisiaj lewa noga i rozmyslam nad zamiana z simka bo to marna motorynka, czas wybrac cos porzadnego stane w ogniu z porzadaniem i wybiore japonca panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 KrzyChulesoczywiscie gratulacje i zmien juz tego awatara :P bo jest juz przeterminowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 zmieni avarta jak fotki zrobi/czekam na foty meeen i na browa :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje Krzychules ;) Ten motor, ta rejestracja i ta cena <buja w obłokach> Czemu w Poznaniu wszystko jest takie drogie :PKiedyś w Poznaniu był w stanie idealnym za 2200 (nie wkurzaj sie :D) Za to taki koleś ma tanie Simsony za 3000 ;)(napewno wiesz o co lata) No ale wiesz Olek... Mbx za 2200 nie jest taki fajny jak Sim za 2700 (wiesz o co chodzi :D) Gratulacje KrzyChules :crossy: Pzdr :crossy: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 GratulujE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 http://bikepics.com/members/krzychules/85mbx80/ obiecane zdjęcia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 toz to racja moje panie gratuluje wam motoru dajcie z siebie wiele wigoru , czas zapedzic twa maszyne by przygniotla niklą dryne. Chart tez dzis juz biadoli , mtx go popchnal do niedoli. Gratuluje dobrego zakupu wart tej ceny i zycze braku kuku. ;) [ Dopisane: 22-02-2006, 22:59 ]swoja droga ,wstalem dzisiaj lewa noga i rozmyslam nad zamiana z simka bo to marna motorynka, czas wybrac cos porzadnego stane w ogniu z porzadaniem i wybiore japonca paniePająk spajdermen czy co ? :lol: :lol: Jakby niebyło jest bardzo miło... A w temacie, gratuluje zakupu, niech służy wiernie :P Fajną ma śrube w przedim zacisku i złamaną rejestracje ;) P.S. Chłopaki nie róbcie draki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratuluje fajny motorek. Kumpel kupił w poniedzialek mbx stan cacy i dał 2400! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M153412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 KrzyChules Dziala ci obrotomierz??Jezeli tak to mogl byś powiedziec ile ci silnik kreci na jalowym biegu na max??Bo ja slyszalem ze 12 wykreca a nie mam u siebie obrotomierza:D a kolega sie kluci ze niewykreca 12 :)Z gory dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 a kolega sie kluci ze niewykreca 12 SmileZ Wykreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 narazie nie sprawdzę gdyz mam brak wahy ;) ale jak wczesniej sprawdzalem to wykreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Troche zaniedbany, ale do wiosny jeszcze sporo czasu wiec da sie zrobic ;) Wkoncu przekonasz sie ze rozni sie od charta :twisted: PS. Juz pisalem na gg, ale dla pewnosci-mam szybe do twojego modelu, jakbys chcial to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi