Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 wtorkowe treningi dla amatorów mają być krótsze o godzine w tym czasie bedzie mozna popatrzeć sobie na erjedynki od pawelca za 75000/szt Co??? Pogięło ich kompletnie??? Panowie, no tak nie może być. Będziemy bulić po 35 zł i jeszcze nam utną godzinę?? Kuźwaaa jakaś paranoja. Nie mówcie mi, że to sprawdzona informacja pliz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 siemano!czy ktos sie wybiera w maju na trening z GrandysDuo??ja chyba bede chcial pojechac, tylko nie wiem czy moje male bandziorno sie nadaje do smigania po torze??jest ktos chetny z warszawy??? Ja pewnie pojadę. Byłem, impreza super. Tylko ja będę chciał zorganizować auto z przyczepką... w dwa-trzy dni wszystko może się zdarzyć: w czerwcu zeszłego roku trochę sponiewierało mi tam moto i było nie poręcznie wracać bez podnużków, lusterek itp... Drożej spezjalnie nie wychodzi, a człowiek ma jeden stres z głowy. Co więcej, na miejscu można wypożyczyć przyczepę kampingową (chyba 40 zł za dobe ) co na dwu - trzech jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Chyba że ktoś woli spać w namiocie. Ozobiście uważam, że jeśli mam przeznaczyć weekend majowy, to wolę na treningi grandysów gdzie się wyjeżdżę, wybawię niż za w sumie taką samą kasę szwendać sie gdzieś po okolicach. ...słyszysz Marlew!?!? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Będziemy bulić po 35 zł i byc moze nawet wiecej bo przeca tor wyremontowany jest/bedzie/moze kiedys bedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 marlew_9!mozemy sie jakos dogadac!proponuje jakas zrzute na przyczepke.u boguckiego w marysinie maja calkiem przyzwoite ceny, albo moze nawet mi sie uda zalatwic od znajomego mechanika z warsztatu.jakbyco to bede mial fure z hakiem na przyczepe.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 marlew_9!mozemy sie jakos dogadac!proponuje jakas zrzute na przyczepke.u boguckiego w marysinie maja calkiem przyzwoite ceny, albo moze nawet mi sie uda zalatwic od znajomego mechanika z warsztatu.jakbyco to bede mial fure z hakiem na przyczepe.pozdro Może niekoniecznie marlew_9, ale... w takim razie ruszę temat w połowie kwietnia, aby dopiąć szczegóły. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 sorry maniek za pomylke.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) własnie czy jak wpadne gsf 400 to nie bede tam sprawial zatoru ?? bo za szybki chyba nie bede ?? tam zakrety niekorzy smigaja po 180 km/h a ja przy tej predkosci mam prawie maximum tego co moge osiagnać :)Choc napewno raz wpadne i spróbuje :notworthy: Edytowane 27 Marca 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Ja będę na 99% na treningu Grandysów -raz kiedys można zaszalec ,dwa dni koszt cos ok.700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 pawelgsxr!jestes moze z wawki lub okolic?bo szukam ekipy zeby zalatwic wspolny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ja też się muszę koniecznie wybrać i chociaż nie mam blisko to chce odwiedzić nasz rodzimy tor,choćby na 2 godziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Bardzo chętnie też sie wybiorę w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi