Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 www.larsson.pl RK' date=' IRIS www.motosprzet.pl DID, RK. IRIS [/quote'] Przecież to to samo prawie, z tą różnicą, że Motosprzęt bierze części z larssona i ma je drożej :roll: Równie dobrze mogę powiedzieć, że mogę praktycznie każdą rzecz z Larssona załatwić Wam taniej niż Motosprzęt. Kwestia tylko i wyłącznie dogadania się, czytaj negocjacji :banghead:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Przecież to to samo prawie, z tą różnicą, że Motosprzęt bierze części z larssona i ma je drożej To moze u was w Poznaniu :?: . Bo w pile w motosprzecie jestem pewien ze place ceny katalogowe i ani grosza wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Bo Ty wolno jeździsz' date=' tak jak mój brat z Targówka :)[/quote']no - on wolno jeździ, to prawda :banghead:,ale już opracowałem na niego taktykę - jak jedziemy w góry, to ja sobie jadę do następnej miejscowosci swoim tempem, potem zawracam, jadę, mijam go, zawracam i tak w kółko.przynajmniej się nie nudzę.teraz kupił sobie lytra - to może zacznie jeździc po ludzku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 To moze u was w Poznaniu . Bo w pile w motosprzecie jestem pewien ze place ceny katalogowe i ani grosza wiecej. No właśnie! Czyli drożej.Widzę, że nie kumasz.Jak chcesz taniej, to może wal na priv :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No dobra to ja zrobilem mały rekonesans Poszukuje zestawu do kawasaki zx6r 108 ogniw 15 zebow przod i 40 tył. Poszukałem podzwoniłem i zdaje relacje moze sie komus przyda. Łańcuch omawianym będzie DID X-ring wzmocniony chyba ze w opisie bedzie inaczej a wiec: 1.MOTOSPRZETłańcuch - 442zlJT tył - 97 zl przod - 82 zlRK tył - 97 zl przod - 65 zl 2.FM MOTOCYKLEłańcuchy tylko RKJT tył - 78 zl przod - 69 zl 3.MOTORIDERZestaw z Louisa z zębami sunstar - 596zl 4. MARTIN MOTOCYKLEłańcuch - (VM2 Premium) 367zlPBR tył - 110 zl + 10% znizki przod - 82zl + 10% znizki 5. Seda 77 (allegro) http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1817262łancuch + zeby vaz - 540zlłancuch + zeby afam - 580zl 6.KEMOT 2007 (allegro)http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4326805łancuch (VM2)- 540zlSunstar tył - 110 zl przod - 60 zlX-ring ZNM2 - 540 zl [ Dopisane: 02-03-2006, 15:25 ]sorry zapomnialem Zdecydowałem sie na zakup w MARTIN MOTOCYKLE ale mam jeszcze pytanie bo na forum spotkałem sie z opinia co do zębów Renthala Reikona Tolona jednak w moich poszukiwaniach nie znalazlem ich chyba że gdzies na niemieckim ebayu. Rozmawialismy juz o zebatkach ale odpowiedzi wyczerpujacej nigdzie nie znalazlem. Mała prosba jak ktos sie zna i mial juz z tym doswiadczenie rozjasnijcie temat. Gdzie dostac te zabawkai na litere R i czy sa naprawde takie dobre. Co sadzicie o PBR i Afam, Vaz, Sunstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ja się podłącze pod temat z takim pytaniem: Mam możliwość kupienia łąńcucha [RK] z zębatkami po przebiegu ok. 5tys. z innej nsr za 100zł Jakie są przeciwwskazania takiego zakupu? Niby ten sam model, ale z drugiej strony każde moto inne (krzywe w inną stronę :) ) więc mógł się ułożyć inaczej niż u mnie (ale przecież wymianiam komplet, czyli zębatki ułożone z łańcuchem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Mam możliwość kupienia łąńcucha [RK] z zębatkami po przebiegu ok. 5tys. z innej nsr za 100zł 8O a jaką masz pewnosc, że to było 5 a nie 15 tys? masz możliwośc "pomacać " zestaw żeby wyczuć, w jakim jest stanie ? :lol: ogólnie pomysł bez sensu, w larsonie do dt 125 r można dostac zestaw od ~ 170 zł więc do nsr-ki powinno byc podobnie Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 a co byscie powiedzieli o najtanszym łancuszku z Larsona do mojego GS-ka chodzi mi o ten IRIS 520HTP jak jest z jakoscia w porownania np. do łancuchow RK ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 nooo znawcy tematu ja wiem ze weekend blisko ale dorzucic dwa slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Mam możliwość kupienia łąńcucha [RK] z zębatkami po przebiegu ok. 5tys. z innej nsr za 100zł 8O a jaką masz pewnosc, że to było 5 a nie 15 tys? masz możliwośc "pomacać " zestaw żeby wyczuć, w jakim jest stanie ? :lol: ogólnie pomysł bez sensu, w larsonie do dt 125 r można dostac zestaw od ~ 170 zł więc do nsr-ki powinno byc podobnie niestety przykład z DT jest bardzo nie trafiony gdyż do niej układ napędowy jest bardzo tani (nie wiem o którym roczniku i wersji akurat mówisz, ale np. YAMAHA DT 125 R 1998 r. łąńcuch 49,30 zł + 16,50 zł +73,00 zł = 139zł )a do NSR łańcuch 230,90 zł + zębatki 74,40 zł + 38,60 zł = 344zł ceny z larssona pytałem o przeciwwskazania zakupu używanego ukł. napędowego i załóżmy, że jestem pewien tych 5tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Zdecydowałem sie na zakup w MARTIN MOTOCYKLEa mają oni jakąs strone internetyową bo w google niemoge znaleść ;/ :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macqar Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Odgrzewam temacik... Pomozcie znalezc odpowiednia zebatke tylna do Hondy VF500 F2, rocznik 1985, silnik PC12. W/g serwisowki powinna miec 43T, jeden sprzedawca proponuje mi 40T drugi sprzedawca podaje 41T na www.mrcycles.com znalazlem informacje, ze 44T juz zglupialem jaka mam kupic... :banghead: Z lancuchem tez mam problem. Jedni wciskaja mi DIDa VX 525 lub 530... i tez niewiem jaki powinien byc. Jakas wskazowka lub porada jak to ustalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Odgrzewam temacik... Pomozcie znalezc odpowiednia zebatke tylna do Hondy VF500 F2, rocznik 1985, silnik PC12. W/g serwisowki powinna miec 43T, jeden sprzedawca proponuje mi 40T drugi sprzedawca podaje 41T na www.mrcycles.com znalazlem informacje, ze 44T juz zglupialem jaka mam kupic... :banghead: Z lancuchem tez mam problem. Jedni wciskaja mi DIDa VX 525 lub 530... i tez niewiem jaki powinien byc. Jakas wskazowka lub porada jak to ustalic? http://www.didchain.com/hondapage3.htm Do Twojego sprzęta idzie 15 zębów na przód, 41 na tył i łańuch 530. DID VX będzie w sam raz. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Września 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jeśli to Honda VF 500 F2 PC 12, to przełożenie standardowe (czytaj - najczęściej stosowane) dla tego motocykla wynosi 15/43 przy długości łańcucha 108 ogniw. Łańcuch grubości 530. W Larssonie zębatki dostaniesz po 80 przód i 116 tył, łańcuch RK 530 XSOZ1/108 X-ringowy wzmocniony wyczynowy 345 zł. Niemniej, spotkałem się również z danymi mówiącymi o zębatce przód 15 zębów, tył 40. Przy czym raczej zastosuj przełożenie 15/43. Jeśli chodzi o łańcuch to 530, oczywiście musisz zwrócić uwagę, aby sprzedawca dopasował wszystko do kompletu, a więc odpowiednie zebatki do łańcucha 530. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Jeśli to Honda VF 500 F2 PC 12, to przełożenie standardowe (czytaj - najczęściej stosowane) dla tego motocykla wynosi 15/43 przy długości łańcucha 108 ogniw. Łańcuch grubości 530. Dlaczego więc DID na swojej stronie do tego motocykla (w tym roczniku) zaleca zestaw 15/41, 106 ogniw? (link w moim poprzednim poście) łańcuch RK 530 XSOZ1/108 X-ringowy wzmocniony wyczynowy 345 zł. Czy ma sens zakładanie x-ringa wzmocnionego do motocykla o takiej pojemności? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi