toowdie Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam go już dłuższy czas i nie mogę dojść do czego on może być. POmóżcie bo ja już straciłem idee.http://toowdie.webpark.pl/tlumik.jpghttp://toowdie.webpark.pl/tlumik2.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Samochód? Mi to wygląda na jeden z paru tłumików w całym układzie wydechowym, lub jakąś końcową puszę w dwusuwie :roll: ... Ale ciekawa sprawa, zobaczymy co inni powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Mi sie to kojarzy z jakims kartem. Moze tez byc silnik stacjonarny lub jakas wieksza syberyjska pila spalinowa :buttrock: (zalezy jaki ten tlumik duzy jest ?) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 dokladnie, stacjonarny, jakas kosiarka, moze agregat pradotworczy-na pewno nie motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Moze jakaś somoróbka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Na pewno to nie jest samoróbka, ostatnio pomyślałem że to może być jakiś tłumik 2T, bo gruchę jakb widać. Może to i od jakiegoś silnika stajonarnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jakbys podał jakieś wymiary to prędzejby sie domyslic przynajmniej rodzaj pojazdua tak z wygladu to całkiem podobny do tłumika z Jelcza :mrgreen: tylko to kolanko mnie irytuje i nie pasuje mi do s. cięzarowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 też nie wiem z czego może być ten tłumik, nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 to jest jakaś przejściówka z samochodu, albo z jakieś maszyny <ruskiej> 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 kurcze pieczone, mamy niezłą zagadke do rozwiazania, adminowi puszcza nerwy chyba za ten post niedługo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mi to się wydaje że odjakiegoś ruska ale pewnie się myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 a nie od VW ogóra ?? tak mi sie coś kojaży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi