cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 musze zakomunikowac ze dzis bez sloneczka u mnie na 9 pietrze bylo 8 stopni na plusie ;) z tego co widzialem bedac na miescie to powoli topnieje snieg przy kraweznikach, wiec zapowiada sie ze pogoda bedzie coraz lepsza :) podobno dis ma padac w Poznaniu snieg, ale jutro i w weekend ma byc podobno coraz bardziej slonecznie i temperatura na + :) wiec niech ten snieg troche popada, zmyje piasek i sol z ulicy ;) w ten weekend nie pojezdze, ale sadze ze na nastepny nawine kilka kilometrow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 musi byc na plusie i bez sniegu, w ten weekend, bo swoja Aprilike z Krakowa bede do domu wiezc (a raczej, to ona mnie) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Dzisiaj rano wchodzi moja żona do łazienki i krzyczy, KLAUDIUSZ!!!!!!! KLAUDIUSZ!!!!!!!!! zerwałem sie, lece, myślałem że rura pękła czy coś sobie zrobiła, wpadam i mówie: Co sie stało?!?!?! A moja żona na to: Śnieg pada:( Ni ma wiosny i nie widać :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Spoko spoko to taki śnieg z deszczem który się od razu roztapia więć nie ma bólu, ważne że jest na plusie, a poza tym do mnie kask i tak nie dotrze wcześniej niż w połowie przyszłego tygodnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 no i dupa zwyjazdu po moto, no coz poczekam do kwietnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ja zamierzam w przyszły wwekend runde zrobić małą bo ma być ze 2 dni zimniejsze pon wto, a od srody temp do gory i w piątek 10 stopni :twisted: :twisted: w koncy optymistyczne wiadomosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 U mnie było dzisiaj +6 śniegu prawie niema aby tak dalej jeszcze by sie słonko przydało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 a w piździet z taką pogodą.siedze dziisaj w szkole a tu snieg zaczyna padać 8O :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Taaaak... :twisted: Po ciężkim tygodniu w robocie wreszcie sobie pojeżdziłem... Suchutko, zero sladów soli, +8 stopni, słoneczko... Nawet się trochę spociłem w mieście, niepotrzebnie sweter pod kurtę ubrałem... Jutro ma być +12...Niniejszym pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja też przedobrzyłem ostatnio z ubraniem się na moto podczas jazdy było mi zbyt gorąco, trzeba uważać na lód miejscami i za bardzo nie odkręcać, a ludzie w mieście patrzyki się na mnie jak na ufo jak przelatywałem :lol: Aby do lata będzie dobrze. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 dzis jadac odwies moja dziewczyne do miejsca jej zamieszkania i do miejsca w ktorym trzymam motocykl, na przesjciu przy moscie dworcowym zobaczylem srebrne suzuki gsxr, tylko nie zauwazyklem czy 750 czy 1000 :P wiec pomyslalem jak on moze to ja tez :P po dojechaniu na miejsce wyciagnałem motocykl i brummmmmm w przejazdzke po okolicy :P to nic ze byly 4 stopnie, po tym jak jezdzilem w -15 to byl rarytas :P nie za zimno nie za cieplo, poprostu super :D nawet w pewnym momencie, za nocno zredukowalem i wylne kolo lekko zaczelo mi wezykowac, moze to glupie co napisze, ale ...... to bylo zajebiste uczucie :D wiec juz juz niedlugo bedzie pieknie :D szykowac panie i panowe sprzety bo nadchodzi wiosna ;) :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Dzisiaj musiałam pojeździć chwilkę po mieście autkiem, spotkałam dwóch motocyklistów po drodze, fajny widok, śnieg na poboczu i "wariat" zasuwający na kole :lol: Jutro wyciągam maszynę, nie ma co, trzeba wykorzystać urlop :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Wydaje mi sie ze wiosna juz naprawde nadchodzi, obiecujace sa tez prognozy na najblizszy weekend :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Wiosna nadchodz wielkimi krokami W sobote prognozują +11 :lol: Wybiore sie chyba do Zabrza na Moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no to wyjezdze caly bak !! super, nic tylko czekac na weekend :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi