endurowiec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Najlepiej jak kupisz FLY, bo cena jest naprawdę niska, a wytrzymują prawie tyle samo co jakieś scotty itp. Tylko jak kupować FLY to tylko w INTERMOTORS, bo mają prawi 20 zł taniej niż na allegro np. FLY 303 kosztuja 32,61zł, Fly 805 kosztują 40,98zł, a najlepszy model fly 208 kosztują 49zł.Ja sie zastanawiam czy nie kupić sobie zimowych motocrossowych FLY 907, sa one z neoprenu itp. Może ma ktoś takie?? Cena ich jest naprawdę śmieszna jak za zimowe rękawiczki bo 54zł. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Gdzie tam Fly 303 kosztuja 32zł bo nie widze, na tym obrazku jest że kosztują 44zł. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tak pisze, ale w rzeczywistości jak się potargujesz to za 32 zeta Ci puszczą, sam kupiłem moje FLY 303 wlasnie za 30 dyszki w Intermotors w Krakowie, tylko, że już przebrane kolory mieli i dlatego musiałem wziąć niebieskie ;) Ale i tak warto za tą kase... Pozdrawiam!Fiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam!To i ja dorzucę swoje "3 grosze".Posiadałem takie. Popieram wypowiedź thefexa w 100%. Aktualnie posiadam FOXy Dirtpaw.(KLIK)Mogę powiedzieć o nich, że te antypoślizgowe wstawki na palcach odpadły po tygodniu używania.Aczkolwiek, jestem z nich zadowolony.Dobrze leżą na dłoni. Są wygodne i mają dużo gumowych wstawek na zewnętrznej części dłoni.Mogę je polecić. Pozdrawiam KszyHoo Mi po jednej jeździe, pomimo tych kropek wszystko jest OK i moge je polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mogę powiedzieć o nich, że te antypoślizgowe wstawki na palcach odpadły po tygodniu używania.Jeszcze nie widziałem rękawiczek w których by te antypoślizgowe gumki się trzymały. To normalna sprawa, że odpadają po kilku jazdach. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jeszcze nie widziałem rękawiczek w których by te antypoślizgowe gumki się trzymały. To normalna sprawa, że odpadają po kilku jazdach. Alpinestars dual model 06 cały sezon a wstawki są do dzisiaj, chociaż pozostała część rękawiczki już tak imponująco nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A co sądzicie o rzeczach madhead np http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=12195 opinie na tej stronie sa pozytywne ale jmoże tylko takich nie usuwaja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 mam te duale alpinestars i są słabe. Dokładnie roczek bo dostałem na zeszłą gwiazdkę. antypoślizgi odpadły jeszcze przed marcem, a gumki do zapinania w czerwcu odkleiły się już od rzepu... nie kupił bym tego 2 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A co sądzicie o rzeczach madhead np http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=12195 opinie na tej stronie sa pozytywne ale jmoże tylko takich nie usuwaja xDKolega ma takie nawet ten sam kolor czyli niebieski. Hmm wytrzymały tylko (aż) rok. Choć po tym roku to nie wygladają za pięknie. Popękały przy kciukach głównie. I poprzecierały się strasznie.Co do rzeczy MADHEAD'a jestem za, sam mam rękawiczki - patrz kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 ja mam ochraniacze na kolana Madhead i jedyne co mogę zarzucić że są AŻ ZA DŁUGIE.Sięgają do samej stopy przez co trochę trzeba pokombinować żeby nie przeszkadzały.Tak poza tym to są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Ma ktoś z was neoprenowe rękawice, bo chcę się dowiedzieć czy dobrze chronią w zimne i mroźne dni. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez piasektt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam takie , ale wędkarskie - jestem także wędkarzem. Od zimna chronią aż za mocno , jak z wytrzymałością nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Koledzy co mysliscie na zime o takich rekawiczkach? :) http://www.motoshopracing.ch/images/produc...anaheim_red.jpgnie zmarzna mi w nich rece?Poklony dla Was:D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayday26 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rękawice ANAHEIM całkiem fajne ale nie na zimę, przez ostatnie dni w nich jeździłem i po dłuższym czasie ręce zmarznięte a temperatury jesienne około zera. Tylko sam nie wiem jakie byłyby lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ma ktoś z was neoprenowe rękawice, bo chcę się dowiedzieć czy dobrze chronią w zimne i mroźne dni.Osobiście to mogę spokojnie stwierdzić że od neoprenowych nie ma lepszych(mowa o cross,enduro),nurkuje ładnych parę lat i miałem okazje przetestowac 5mm tytanowe Camaro(mogą być 3 mm wygodniejsze w obsłudze),-6 stopni i nic prędzej jajka odpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi