Gregor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czyli 2tys€ w dużym przybliżeniu. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Brzmi nieźle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Przed chwilą do zainteresowanych poszły na PW (oprzepraszam, PM) dane dotyczące zaliczki za noclegi. Gdyby ktoś nie dostał, proszę o kontakt.W tytule przelewu prosimy podawać - Dolny Śląsk/nick. Ułatwi nam to robotę.Casablanca brzmi nieźle, ale, niestety, jestem uziemiony. Ale Wał Atlantycki i LInia Maginota na przyszły rok coraz bardziej mi się podoba :buttrock: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Wczoraj zaglądałem do Twojego profilu i telefonu jakoś nie zobaczyłem, był tylko mail. :icon_mrgreen: Bo pomyślałem o kim "tamtejszym" z kim można ewentualnie obgadać wariant trasy. Chciałem nawet napisać o numer telefonu ale wymyśliłem że jeszcze za wcześnie.Tak jak wcześniej wspominał Prot w moim profilu są wszystkie informacje łącznie z nr telefonu, jakbyście potrzebowali pomocy odnośnie terenu dolnośląskiego służę pomocą, codziennie robię z 200 km. po tych rejonach także mogę gdzieś zajechać, podpytać itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 W ozywieniu tematu :) Uprzejmie melduję, że własnie, jak Prezes kazał :wink: , posłałem na konto zaliczkę za mnie i Dorkę. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) No dobra,Zaliczka już wpłacona na konto tego pensjonatu. Oto, jak przedstawia się lista uczestników (w kolejności alfabetycznej, aby się nikt nie obraził) - są to osoby, które wpłaciły zaliczki lub zobowiązały się, pod karą infamii, że uczynią to wkrótce:1) Aga2) Aker3) Dorka4) Hubert5) Hun6) Kaśka7) Malluttkii8) Mar959) Miron10) Sly11) Prot12) Zbycho oraz osoby chętne, ktore jednak na razie nie mogą potwierdzić udziału, stąd będą z nami, jeśli czas im pozwoli, a zarazem będzie możliwość ich zakwaterowania:13) Gregor14) Lucek15) Piocho16) Vlaad17) ewentualnie szwagier Mirona Za kilaka dni siadamy nad dokładniejszym planem wyjazdu i zaczynamy, wykorzystując naszego człowieka w Riese (Kaśkę) organizować zwiedzanie. Pozdrawiam Hubert Edytowane 10 Maja 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 16) ewentualnie szwagier Mirona Ehmm.. Bogdan niech sam zapracuje na członkowstwo, a nie po moich plecach :icon_twisted: :rolleyes: Tak, jak rzekł Wódz, rezerwacja stała się faktem. Zamówienie obejmuje również dobrą pogodę, co potwierdziła Gosodyni, ale, jak mawia pan B. Wołoszański, "nie uprzedzajmy faktów".. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Zamówienie obejmuje również dobrą pogodę, co potwierdziła Gosodyni, ale, jak mawia pan B. Wołoszański, "nie uprzedzajmy faktów".. :) Też słyszałem, że pod ziemią nie pada :icon_twisted: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Też słyszałem, że pod ziemią nie pada :icon_twisted: :rolleyes: A czasami pada- spadają cegły lub tynki na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) W zasadzie powinienem otworzyć nowy temat ... ale ... z różnych względów które poźniej wyłuszczę nie zrobię tego. Z butelkami na czołgi :clap: To nazwa imprezki jaka odbędzie się w przyszło sobotę w Siedlcach ( u mnie ) i na poligonie.Idea imprezy jest prosta, zużyte po napojach dopingujących butelki napełnione zostaną benzyną i zhajcujemy czołg, do wyboru, T34 lub T55. Organizator zapewnia ruskie zaprzęgi w ilości sztuk trzy? a napewno dwa, nocleg dla zmęczonych. Impreza jest robiona na wariata tak więc organizatorzy ZA NIC nie biorą odpowiedzialności !!!Po spaleniu tanka wskazana będzie sprawna ewakucja z terenu poligonu, tak na wszelki wypadek gdyby wojsko chciało się upomnieć o swoją własność :icon_razz: Wskazane jest przyjechanie pojazdem o właściwościach terenowych lub jakowymś weteranem.Kto zechce przenocować, materac dmuchany, ew. także śpiwory. Na tanki najlepsza pora jest wieczorem, wyjdzie fajna dokumentacja fotograficzna do sądu grodzkiego. Wcześniej latanie motórami po lasach i poligonie a poźniej część artystyczna tak przez nas ulubiona ( u mnie ).W niedzielę można tak zwyczajnie po bożemu, pojeździć po okolicy np. nad Bug.Ja odpowiadam za jeden motór Michał obiecał że postara się wykopać dwa. Daję info tutaj bo z natury rzeczy imprezka musi kameralna, głupio by było gdyby zjechało się kilkast osób i ... każdy zarządał T34 dla siebie i miejsca na materac. Aha ... czołgi są delikatnie mówiąc zniszczone więc raczej nie należy się martwić że niszczymy dobro narodowe, ale wiadomo też, że pies ogrodnika czyli przedstawiciele prawa mogą mieć ciut inne zdanie na ten temat. Edytowane 12 Maja 2006 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Zbychu, jak to powiedzial kiedys Greg (chyba przy Casa i Blanka) - twoj rozmach mnie poraza. Na przyszly weekend chyba cos tam juz mam, ale nic nie wykluczam - moze sie da polaczyc przyjemne z przyjemniejszym. Oczywiscie gdyby sie zebrala wieksza grupa z Wawy bylby to argument bardzo za twoja propozycja. Rozumiem ze nocleg jakis w spiworze u ciebie zapewniasz?A jak reszta MGH? Edytowane 13 Maja 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 A jak reszta MGH? Ja jestem skłonny pojechać na Bitwę Wyrską, gdzie Maciej będzie szkopów ganiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ja, niestety, odpadam - obowiązki rodzinne. Ale może na tę bitwę wyrską zbierze się trochę osób, aby Hun miał z kim pojechać?H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 - twoj rozmach mnie poraza. Eeee ... nie rozumiem ...Wybieramy się z Michałem na poligon ruskimi parchami, mamuśka wyjeżdża oglądac Lawendowe Pola i mam z nią spokój na tydzień czyli chata wolna i nikt nie będzię brzęczał nad uchem. Nie jestem egoistą więc możemy zabrać chętnych. Takich wyjazdów było już kilka, w zasadzie wszystko tak samo tylko tanka jeszcze nie spaliliśmy ale tę opcję trzymamy na extra okazję bo podejżewam że druga taka okazja może dłuuugo się nie trafić. Wojsko może mieć inne zdanie na temat dobrej zabawy ;) cóż, pies ogrodnika czuwa. W domu są jakieś trunki, grill i miejsce na materac i to na tyle. Skromie, przaśnie i po domowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Szanowna Kompanijo i Ty, Hetmanie :banghead: Ośmielę się przypomnieć, że do terminu, jak w temacie, niebawem zostanie ledwie dwa miesiące :banghead: Ale rozumiem, że zadania dla chętnych pomocników już się tworzą? :banghead: Wyciągam temat z niebytu, bo i listę powolutku trzeba by aktualizować... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Spokojnie, władza czuwa!Właśnie dziś, po odespaniu zaległości z ostatniego tygodnia, siadam do papierów i zaczynam planować działania. W poniedziałek będzie coś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi