aker Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dywizjon transportowy rusza około 16:30 z McDonalda przy Pułkowej (wylotówka na Danzig , przed Łomainki Stadt, na wysokości Młociny walde) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A to wszytko przez tych Angoli, co zbombardowali zakłady Continentala i nie pozwolili na triumf Luftwaffe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dywizjon transportowy rusza około 16:30 z McDonalda przy Pułkowej (wylotówka na Danzig , przed Łomainki Stadt, na wysokości Młociny walde)Jawohl!!!Geshwader strasse (pol. Pułkowa), sechsziein : dreizig. Transportierung Commando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ich melde ab 16.15 :biggrin: grussSylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 to może zróbmy jednak jedną grupę przedpołudniową, startującą, powiedzmy, o 10.30. co sądzisz o tym, Wodzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Już wiem, że nie jadę. Transport opon zbombardowany i nie dotarł. Następny z a dwa tygodnie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Już wiem, że nie jadę. Transport opon zbombardowany i nie dotarł. Następny z a dwa tygodnie... :icon_mrgreen: Zaraz nie jedziesz. Jak mawiają: "dobry pilot to i na wrotach od stodoły poleci" A gdzie indziej nie ma opon? A to tylko w Warszawce wymieniją opony? Gregor zaproponował serwis dla miotły Baby Jagi, może zorganizuje też oponę do messera. Poproś go ładnie. Dojechać dojedziesz, w razie czego będziesz robił za Hamilcara. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A pamiętasz, co powiedział Cambronne (jeśli nie przekręciłem)?Zaraz siadam na telefonie. Co do grupy zróbmy tak. Wyjeźmy ok. tej. 10.15 z Pułkowej, spotkajmy się z Hunem w Zakroczymiu i wtedy zadecydujemy. Ja chciałbym spokojnie się poturlać te 110 0 120 km/h, a podejrzewam, że Zbycho, Paweł oraz Ty, Olu, będziecie chcięli śmignąć szybciej. Ale pogadamy i ustalimy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Już wiem, że nie jadę. Transport opon zbombardowany i nie dotarł. Następny z a dwa tygodnie... :D Sprawdziłem i na Allegro jest kilka sztuk nówek za rozsądne pieniądze, więc jak się sprężysz i przesyłka pójdzie kurierem, to się wyrobisz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M192981http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99877516http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=98873946http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=98874043 Ja bym brał tą ostatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sprawa załatwiona. Nowiutki Continental czeka na Włodka w serwisie (zarezerwowany, na hasło, żeby nikt nie podkupił :) )Teraz Włodek już się nie wykręci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sprawa załatwiona. Nowiutki Continental czeka na Włodka w serwisie (zarezerwowany, na hasło, żeby nikt nie podkupił :) )Teraz Włodek już się nie wykręci :D Serce rośnie:-) A z miło pomysleć, że się jest w MGH:-) ale ja o czym innem: Z wczorajszego rozpoznania bojem: 1. Warunki drogowe: Do Ostródy ok, jedne roboty, jeden odcinek ze zdartym asfaltem. Potem na odcinku Ostróda-Gdańsk (ale nie skręcałem do obwodnicy Tricity w Pruszczu GD i jechałem przez miasto) 1 raz roboty drogowe z barierkami, z dwa razy roboty drogowe z robotnikiem regulującym ruch, ale bez sygnalizacji świetlnej). Wnioski: w piatek w ciagu dnia powinnien byc luz, ale Grupa Popołudniowa bedzie sie musiała pewnie ciut poprzeciskać:-) ale nie jest źle. 2. Warunki pogodowe: Wczoraj do Ostródy ciepło, miło (-12:30), od Ostródy do GD (13-15) sie schłodziło i zachmurzyło (zero deszczu), tak że mnie aż telepało na miejscu:-))) Wnioski: dzis jest slonecznie, ale rześko:-) sugeruje polar na wieczór i ew. kondony przeciwdeszczowe na dłuuugi łykend:-))) Wasz Pathfinder:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ALLES IN ORDNUNG!! Zanim zdążyłem porozwozić dzieciaki do szkół i zasiąść do poszukiwań ew ruszyć w maisto, Hubert znalazł i zarezerwował mi oponkę!!! :D .Zaraz ruszam na wymianę. OLBRZYMIE DZIĘKI PREZIU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wygląda to tak :) :clap: Sprowadziłem dzisiaj ZRX'a ( 26.04.06 godzina 00,30 ). Muszę pozałatwiać sprawy papierkowe, badanie ( gotowe ), tłumaczenie i skarbowy. Tłumaczenie załatwiam dziś, skarbowy ... chyba jutro złożę papiry ... i na Pomorze wyjadę XJR'ą :clap: . Z tego co się dowiedziałem dopiero z kwitami ze skarbówki dostanę próbne numery.Do ostatniej chwili nie będę wiedział o której wyjadę :P :D . Taki urok posiadania własnej firmy. Zdecydowanie jednak w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sprowadziłem dzisiaj ZRX'a Nooo, gucio :) Dawaj jakieś foty.Zamień tablice z xjr i dawaj ZRX do Gdańska.Policja i tak się nie kapnie. Jakiś brak wiary w ludzi z MGH. Najpierw Vlaad teraz Ty.Ni bądź miękka faja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Sprowadziłem dzisiaj ZRX'a ( 26.04.06 godzina 00,30 ). Jakbyś miał opony do wymiany to wal do Huberta :D A z rejestracją powinienieś zdążyć, aczkolwiek w urzędach to różnie :) , pojedziesz na próbnej tablicy :P Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi