Hun996 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 punkt 2poproszę o info ile pi razy drzwi będziemy robić kilosów dziennie, poza dojazdem - nie wiem czy nie powinnam raczej zabrać klapek skoro mamy tyle zwiedzać :banghead: Jedni mogą zwiedzać, jedni mogą jeździć w tymczasie w kółko - przymusu do używania klapków nie ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A więc:jestem po rozmowie z naszą przemiłą panią recepcjonistką i ustaliłem. 1. Miejsce jest nadal aktualne, a więc kierownik wykazał się szalonym zaufaniem :-)2. Najwcześniej możemy tam być o godzinie 15, 28.04.20063. W domkach jest pościel, ręczniki i mydło4. Ogrzewanie może być, ale rónie dobrze mogą je już wyłączyć (brać farelki :-)5. Kolacja będzie około godziny 18-19 (nie później) także proszę o określenie się ile osób dojedzie najpóźniej na godzinę 19. Jak coś mi się przypomni to dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sorry ze nie na temat, ale pewnie tez sledzicie ten watek w miare regularnie. Pytanie wiec brzmi - jedzie ktos na rozpoczecie sezonu jutro? O ktorej godzinie? Moze bysmy sie jakos wczesniej spikneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Muszę się odezwać w kwestii "grupy szybkiego reagowania" (G1), czyli grupy która wyjedzie pierwsza. Ponieważ moje finanse są obecnie w kiepskim stanie, muszę postawić na ekonomiczną jazdę, na którą nie ma co liczyć w "G1" :icon_biggrin: . Dlatego proszę Ojca Dyrektora o przeniesienie do "G2" czyli "grupy żółwi kontemplacyjnych" :icon_mrgreen: . Liczę na zrozumienie :buttrock: pozdroVlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No dobra, to jeszcze w kwestiach organizacyjnych. W zależności od zdania Oli, Zbycha i Pawła, albo rano pojedziemy jedną grupą, albo dwoma. Jeśli dwoma, to całość wyglądałaby to tak: Eskadra Wymiatająca (prędkość przelotowa wg ich uznania, jak ich znam, to ok. 150 km/h, poderwanie maszyn ustalono na 10.00)BabajagaMallutkiiZbycho Eskadra Myśliwsko - Szturmowa (prędkość przelotowa ok. 110 km/h, poderwanie maszyn ustalono na 10.15)HunHubertVlaad Wieczorem rusza:Dywizjon Transportowy Zabezpieczenia Logistycznego Udanego Wieczoru w składzie:AgaAkerPiochoSly 11 Tankowanie w Warszawie (przed spotkaniem na Mc Donaldzie) lub w Zakroczymiu, a potem w zależności od zużycia, ale raczej gdzieś pod Ostródą lub Elblagiem. No to do zobaczyska :icon_mrgreen: HubertWasz Commodore :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ponieważ moje finanse są obecnie w kiepskim stanie, muszę postawić na ekonomiczną jazdę. To nie będzie nabojów :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No dobra, to jeszcze w kwestiach organizacyjnych. No to do zobaczyska :buttrock: HubertWasz Commodore :icon_biggrin: To ja uprzejmie zamelduję Prezesowi, że forpoczta w mojej skromnej osobie rusza lotem dostojnie-nie-koszacym jutro rano :icon_mrgreen: , a Dorka najprawdopodobniej zdesantuje się w piatek wieczorem z pociagu relacji Kraków-Gdynia:-) M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To ja uprzejmie zamelduję Prezesowi, że forpoczta w mojej skromnej osobie rusza lotem dostojnie-nie-koszacym jutro rano :icon_mrgreen: , a Dorka najprawdopodobniej zdesantuje się w piatek wieczorem z pociagu relacji Kraków-Gdynia:-) M. Czyli tak:Na miejscu są przedstawiciele lokalnego ruchu oporu, za chwilę wzmocnieni zwiadowcą i oficerem łącznikowym w jednej osobie oraz telegrafistką. Następnie rusza eskadra wymiatająca, po której następuje atak formacji szturmowej. Na koniec pojawia się logistyka. Wszystko jak w podręczniku wojskowosci. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Znaczy ja jako przedstawiciel lokalnego ruchu oporu zwracam się z pytaniem do logistyki "czy dojedziecie na 19". KOLACJA Jeżeli nie to traktuję że 10 kolacji mam zamówić. @Maciek. Chyba że Dorka też nie zdąży, a może i ty z nią. to wtedy będzie 8 kolacji. Potwierdzić osobnym rozkazem !!! Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Znaczy ja jako przedstawiciel lokalnego ruchu oporu zwracam się z pytaniem do logistyki "czy dojedziecie na 19". KOLACJA Jeżeli nie to traktuję że 10 kolacji mam zamówić. @Maciek. Chyba że Dorka też nie zdąży, a może i ty z nią. to wtedy będzie 8 kolacji. Potwierdzić osobnym rozkazem !!! @Greg:-)Yes, Sir :icon_biggrin: Ja zdążę, zjem i pojadę po Dorkę, bo desantuje sie po 23.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 @Greg:-)Yes, Sir :icon_mrgreen: Ja zdążę, zjem i pojadę po Dorkę, bo desantuje sie po 23.M. OOOO to my napiszemy opowieść o "Maćku co był trzeźwy" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 OOOO to my napiszemy opowieść o "Maćku co był trzeźwy" :icon_biggrin: No fakt....:icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :flesje: To teraz juz wiesz, dlaczego sie do Was wpraszam dzien wcześniej :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja przypuszczam, że ostatnia grupa na 19:00 się nie wyrobi, więc kolację sobie odpuszczamy. Przyjedziemy najedzeni, w dobrych humorach, radośni wręcz i będziemy gotowi na rozpoczęcie dyskusji na uprzednio zadane tematy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Przyjedziemy najedzeni, w dobrych humorach, radośni wręcz i będziemy gotowi na rozpoczęcie dyskusji na uprzednio zadane tematy :icon_mrgreen: To szukajcie nas w knajpie "U Akera" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Być może dołączę do osłony grupy tranportowej. Mój Messershmit wymaga wymiany opony (lądowanie w trudnych warunkach atmosferycznych i nieznanym terenie może się źle skończyć na starej oponie). Zakłady remontowe Bayerische Flugzeugwerke ab Grünstadt (pol. Zielonka :biggrin: ) Zamówiły oponkę w firmie Continental, ale nie wiadomo kiedy dotrze na miejsce. Jeżeli w czwartek po południu, to mogę ją wymienić dopiero w piątek rano. Stąd pytanie z którego miejsca i o której rusza grupa transportowców? Pewnie przyda się myśliwec do osłony :icon_mrgreen: . Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi