piasektt Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Gratulacje ten dziwny cylinder jest pokryty Nikasilem. Zapodaj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Spoko Moto :mrgreen: Nie lubie Dt ale Tdr m isie podoba bardzo :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 piasektt podaj mi e-mail na PW i ci wyśle kilka!OK! dzieki za gratki :P [ Dopisane: 25-02-2006, 16:29 ]Dobra znalazłem już twój meil masz juz foto na tlenie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 tak dostałęm foto, naprawde ładny sprzecik chłopaki jest czego gratulować ! Już czuje zapach palonej gumy ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 no a pali fajnie szczegulnie na tych oponkach!! 8) aaa jak te zdięcia wrzóciłeś??? ;) [ Dopisane: 27-02-2006, 18:38 ]A mam jeszcze pytanko na ile litrów benzyny wystarczy pełny dozownik oleju??Jeden kumpel mówił mi że dozownik to odpada przy odblokowanym moto bo nie da sobie rady!!I czy trzeba lać jeszcze ten uszlechetniacz do bęzyny (co z niej U robi)??Co o tym myslicie!! :? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 witam mam pare pytan do was odnosnie TDR 125 bo spodobal mi sie ten sprzecik i mysle nad kupnem owego modelu. Chcialem zapytac na co zwroci uwage w owym modelu. wiem ze odblokowana wersja ma cos kolo30KM chyba wystarczy aby troche poszalec ?? tzn pojezdzic w miejskich realiach :clap:. jestem dosc wysoki okolo 187cm i chcialem zapytac czy wygodnie sie jezdzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ja właśnie niedawno sobie zakupiłem ów motorek podobno jest wygodny nawet na dłuższe trasy.Ja to dopiero przetestuje do miasta w sam raz chłodzenie cieczą duży prześwit (krawężniki mu nie straszne) naprawde ładne moto i warte zainteresowania!! :clap: [ Dopisane: 04-03-2006, 19:08 ]Swieci mi się kontrolka oleju do czego ona jest potpięta do dozownika czy do silnika??napiszcie jeśli coś o tym wiecie!!plis :) :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekWWL Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kontrolka oleju wskazuje stan oleju do mieszanki jest uczepiona przy zbiorniczku z olejem ;] a co do wygody to na mojej sie zajebiscie wygodnie jeżdzi...w dłuższe trasy jak i w terenie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 dzięki KrzysiekWWL właśnie dzisiej też ten czujnik znalazłem jeak moto czyściłem!! :buttrock: jeździłleś może w terenie ja niewiem czy w ogóle próbować pchać się do lasu na slikach :D :!: ;) pozdro [ Dopisane: 08-03-2006, 20:23 ]Aaa masz może jakieś swoje foty ze swoich wojarzy?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekWWL Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Heheee stary mam sliki z przodu nawet prawie łysą oponke a w tamtym sezonie pocinałem po poligonie z kumplem który jechał aprilią pegaso 50 :] Na dołach zachowuje sie naprawde dobrze... fakt że troszke oponki podniszczyłem ale było warto... Fotka którą mam na emocie jest troszke okrojona lecz fotka była robiona własnie na poligonie stoje sobie przy bunkrze ;) :twisted: [ Dopisane: 08-03-2006, 20:30 ]a fotki musze wkleic do imageshacka i wtedy zapodam linki...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 no to musze przyznać że mnie pocieszyłeś :mrgreen: niebede jeździł po pustyni błedowskiej sle do lasu wiade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekWWL Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Wklejam tak jak mówilem 3 foteczki bo wiecej mi sie nie chcialo z lasu i pzy bunkrach na poligonie w Zielonce:http://img304.imageshack.us/my.php?image=p...pict00107hr.jpghttp://img297.imageshack.us/my.php?image=p...pict00514dv.jpghttp://img405.imageshack.us/my.php?image=p...pict00567vb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 dzinks za fotki ta aprilla też fajna nawet!!pozdro a gdzie trzymasz moto w zimnie jak tak to czy pali ci od szczału??Jaki masz akumlator 4Ah czy większy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 witam jutro jade ogladac motor z allgro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89124041no i zobaczymy w jakim jest stanie rzeczywistym przebieg podaje jako 11400km troche malo jak na ten rocznik ale mowi ze jest w stanie idealnym, juz odblokowany nie jezdzony w polsce. jakies sugestie na co zwrocic uwage ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja mam z 95 i ma 13780km przejechane.Popatrz czy równo pracuje silnik jak pali czy coś jest nieszczelne ona ma chyba tłumik orginalny więc może być zablokowana!?jak możesz to się przejeć i sprawdz czy nie jest krzywy najlepiej jedz z kimś co się zna coś ci doradzi zawsze!!Mój jest ok naprawde zadbany mój wujuk jak go zobaczył to powiedział że to chyba nówka ;) nienapalaj sie tylko dobrze obejrzyj i powinno być ok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi