stas_84 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam! Jestem nowy na forum. Mam pytanie odnośnie tego Monstera: A co do zgadywanki obrazkowej, też mam zagadkę : http://www.allegro.pl/item852449826_ducati...er_2007rok.html Dukaty tanieją przed Gwiazdką :icon_eek: Ktoś wie co to za maszyna i dlaczego taka cena?? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Raczej nikt go nie zna bo to nie jest człowiek ze środowiska -myślę że się nie mylę ale raczej napewno nikt nim w Polsce nie jeździł. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam! Jestem nowy na forum. Mam pytanie odnośnie tego Monstera: Ktoś wie co to za maszyna i dlaczego taka cena?? Pozdrawiam wszystkich! Mało się koleś wypowiedział na temat motocykla, szczególnie pochodzenia. Wygląda ciekawie. Raczej nikt go nie zna bo to nie jest człowiek ze środowiska -myślę że się nie mylę ale raczej napewno nikt nim w Polsce nie jeździł. I jak pisze Edek na pewno moto sprowadzone jest zby charakterystyczne i byśmy je znali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Chyba znam, moze sie dowiem. Dziwne, ze obydwie Duki sa 'Abarth'...od jednego wlasciciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Chyba znam, moze sie dowiem. Dawaj znać, póki jeszcze nie wpłaciłem na Route :icon_mrgreen: Ja już przebieram nogami na samą myśl ponownego wyjazdu tam :buttrock: Wrzuć jakieś szczegóły poprzedniego WDW :buttrock: Coby podgrzać atmosferę i stopić to coś za oknem. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlobuz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 w sobote bylem w ducatii dalej nie chca z cen zchodzic ale dostalem nowine o nowej auguscie cena f4 startuje od 18ooo $ nie jest zle pozdrawiam wszystkich ducatowcow :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mi akurat MV Augusta nie przemawia...nawet te stare traktuję jako ciekawostkę, i konkurencję do Ducatów SS 750/900...a nowe w ogóle mnie nie ruszają, co prawda widać rękę tego samego stylisty, jednak 4 cylindry w rzędzie to od jakiegoś czasu dla mnie tylko jako Berlingo Diesel hahahahaa... Pozdr. J-999 Ducati Forever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dawaj znać, póki jeszcze nie wpłaciłem na Route :icon_mrgreen: Frrrrrranek! ale masz fajny avatar, bije po oczach red'em :biggrin: Noo, nie pochwaliłeś się :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Frrrrrranek! ale masz fajny avatar, bije po oczach red'em Właśnie się zastanawiam, czy nie powinien bić black'iem :icon_rolleyes: Plus złota rama i felgi. Raz, że będzie szybszy. Dwa- bardziej mi się podoba wersja "hearse" :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Właśnie się zastanawiam, czy nie powinien bić black'iem :icon_rolleyes: Plus złota rama i felgi. Raz, że będzie szybszy. Dwa- bardziej mi się podoba wersja "hearse" :icon_mrgreen: Co Ty, co Ty! Red rulez :P :buttrock: pojeździsz to sam zobaczysz :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Właśnie się zastanawiam, czy nie powinien bić black'iem :icon_rolleyes: Plus złota rama i felgi. Raz, że będzie szybszy. Dwa- bardziej mi się podoba wersja "hearse" :icon_mrgreen: Słyszałem, słyszałem nową dobrą nowinę. Pogratulować. :flesje: trza to będzie opić. :icon_biggrin: A tak ogólnie to wszystki trza by życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT I ODLOTOWEGO SYLWESTROWEGO DUDNIENIA, a co ... :clap: :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No właśnie - najlepsze życzenia świąteczne, co byśmy w przyszłym roku kończyli sezon jedynie w liczniejszym gronie Ducatisti :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No właśnie - najlepsze życzenia świąteczne, co byśmy w przyszłym roku kończyli sezon jedynie w liczniejszym gronie Ducatisti :-) Przede wszystkim, żeby sezon 2010 nie pochłonął żadnych ofiar.... No i mnóstwo funu z jazdy, oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 WSZYSTKI ŻYCZĘ SPOKOJNYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT POZDRAWIAM a to taka kolęda ode mnie :buttrock: http://www.youtube.com/watch?v=PPJlCA8q7k8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz17 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zanim złozę Wam......wiecie przedwczoraj śnił mi się meetyng w motostodole w przyszłym roku, uwaga piszę na serio i Franek nie przesłał mi żadnego krzaka na gwiazdkę co bym zapalił...hm szkoda, zapomniał może?! Fajny sen, nie będę wymieniał kto w nim wystąpił ale była taka wielka stodoła i My wszyscy na i w śpiworach. Rychu był, Janka nie było, może po mleko poszedł. Najlepszego Wam z całych sił, co sobie to i Wam. Lubię, że jesteści!!! Zdrowia ( wiem co mówię) i uśmiechu ( wiem co śmieje) reszta przyjdzie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi