duke75 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Frencci, czy to nie przypadkiem Tomek z Wawy na światłach stoi? Dostałem tego linka od Niny bo wypatrzyła Duke na światłach.http://www.pudelek.pl/artykul/6259/malaszynski_z_papierosem/ Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Heja Desmozakreceni!Widzial juz ja nowy nabytek Ryskow- GT 1000- i powiem jedno- ladna ta Wueska :wink: :( , ma pare brakow, ale do uzupelnienia...Tlumiki Termignioni przelotowe, twarde zawieszenia no i mocarny silnik 92 KM, ale 94 Nm!, Oj chyba Klekotem nie mam z nim szans na kretych drogach- tym bardziej ze Gietek jest lzejszy od Klekota- poniewaz zbiornik ma z plastiku i blotniki z plastiku...ale jeszcze mam 1 nowine- dzisiaj Rysiek kupil 1098- czyli Rysiek jest wlascicielem 4 sztuk Ducatow- chyba niedlugo pobije oficjalnego importera :flesje: :flesje: No i znalazlem stronke na czesci w Ameryce i sprawdzilem cene kosza do mokreglo sprzegla GT 1000- kosztuje 333$- a chyba jest taki sam jak w 800 Jagdtigera...www.ducatiomaha.com sie nazywa tylko trzeba szukac wg nr katalogowych z parts katalog...Dobra ide spac jutro arbajt. Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Frencci, czy to nie przypadkiem Tomek z Wawy na światłach stoi? Dostałem tego linka od Niny bo wypatrzyła Duke na światłach.http://www.pudelek.pl/artykul/6259/malaszynski_z_papierosem/ Duka raczej Jego, natomiast kierowca inny ;-]. Ale Nina ma oko! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A nie wygląda to na Muminka??? Tyż zółty a wiecej szczegółów nie widać.... Może się kto rozpozna.Janek to za niedługo Rysiek bedzie miał na każdy dzień innego Duca :biggrin: do smigania.Witam Kamila, gdzieś mi wczoraj umknął nowy forumowicz...Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A nie wygląda to na Muminka??? Tyż zółty a wiecej szczegółów nie widać.... Może się kto rozpozna.Janek to za niedługo Rysiek bedzie miał na każdy dzień innego Duca :icon_razz: do smigania.Witam Kamila, gdzieś mi wczoraj umknął nowy forumowicz...Pozdr To napewno jest Superbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Może uda mi się też do Ryśka wpaść dzisia nowy nabytek obejżeć,może uda mi się żonę namówić żeby z traski do mamusi zjechać i o Jedwabne zaczepić -wkońcu ona też klekotem jeździ :buttrock:może nie będzie trudno zobaczymy. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A nie wygląda to na Muminka??? Tyż zółty a wiecej szczegółów nie widać.... Może się kto rozpozna.Janek to za niedługo Rysiek bedzie miał na każdy dzień innego Duca ;) do smigania.Witam Kamila, gdzieś mi wczoraj umknął nowy forumowicz...Pozdr no niestety nie byłem to ja :) - wygląda to faktycznie na coś z rodziny superbików (748/996?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 no niestety nie byłem to ja :icon_mrgreen: - wygląda to faktycznie na coś z rodziny superbików (748/996?) Yo jest 996 Toma- charakterystyczne odblaskowe naklejki pod napisem-porownajcie na fotach z Italmeetingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 a owiewki posklejał czy nabył nowe i nałożył na ramę :lalag: a na allegro pojawiło się nowe ogłoszenie http://allegro.pl/item267515495_ducati_999.html - fajoska maszynka, tylko coś opona z tyłu jak na 3990 km jest doś zjechana (ale głównie na środku - sprzęt do jazdy na 1/4 mili :icon_mrgreen: )kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Krzysiu- szczegolnie ze ma nieoryginalne oczojebne malowanie+ naklejki, i brakuje paru gumek, no i kto jezdzi na czerwonym kluczyku- chyba ze czarny gone w greengrasstrawen, a zadupek- to oryginal??, pewnie jest tak samo bezwypadkowy jak moj czarny Klekot :evil: :evil: mogl sobie darowac podpis bezwypadkowy....Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 10 Listopada 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Krzysiu- szczegolnie ze ma nieoryginalne oczojebne malowanie+ naklejki, i brakuje paru gumek, no i kto jezdzi na czerwonym kluczyku- chyba ze czarny gone w greengrasstrawen, a zadupek- to oryginal??, pewnie jest tak samo bezwypadkowy jak moj czarny Klekot :icon_question: :) mogl sobie darowac podpis bezwypadkowy....Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Opony takie sa, bo sa torowo/szosowe-nie bylo takich w standardzie. Stawiam na to, ze toto w wiekszosci jezdzilo po Torze Poznan do tego naklejki na 99% sa nieoryginalne- malowany?. Nie ma okazji ani przypadkow- fake! Edytowane 10 Listopada 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Michal z Ostroleki( zolty 748) moze cos n/t okazji powiedziec :biggrin: , wczoraj okazalo sie ze wal korbowy 748 post 1998 nie pasuje do pre i in 1998( chodzi o altek 2 i 3 fazowy) :flesje: . Czop od strony altka wczesniejszej wersji jest cienki , a pozniejszej gruby..., frezy sa krotsze i dluzsze itp. Jacek Edka zony Monster 900 jest z Gniezna, od goscia co ma komis aut- podobno sprzedawal bo chcial kupic wiekszego Ducata...moze go znasz...Narazie. Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Michal z Ostroleki( zolty 748) moze cos n/t okazji powiedziec :buttrock: , wczoraj okazalo sie ze wal korbowy 748 post 1998 nie pasuje do pre i in 1998( chodzi o altek 2 i 3 fazowy) :buttrock: . Czop od strony altka wczesniejszej wersji jest cienki , a pozniejszej gruby..., frezy sa krotsze i dluzsze itp. Jacek Edka zony Monster 900 jest z Gniezna, od goscia co ma komis aut- podobno sprzedawal bo chcial kupic wiekszego Ducata...moze go znasz...Narazie. Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Nie znalem zadnego Monsterowca z Gniezna ;-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie szkodzi, tylko tak pomyslalem, a dzisiaj jade do Ryska po 16-tej i bedziem znow dlubac przy motórach, zreszta tak samo jak jutro(przynajmniej mam taki plan- w ramach Sw Niepodleglosci w ten sposob mamy uczcic nasza milosc do Ojczyzny...bo niektorzy nie wiedza co oznacza te slowo...) Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No cóż - w takim razie nie kupię tego 999 :cool: (żartowałem). Tak tylko podrzuciłem, coby go obgadać i widzę, że wystarcza dla wytrawnych Desmomaniaków rzut oczka i od razu wiadomo co i jak. Normalnie szacunek :biggrin: Może i ja kiedyś tak będę potrafił A tak przy okazji - dziś była zajefajna pogoda (trochę słońca, sucho, choć wiało)Kris PS i jeszcze jedna propozycja http://allegro.pl/item267813758_ducati_e_is_900_monster.html - ten chociaż sie przyznał, że nie jest bezwypadkowy dodatkowo nowa wersja http://allegro.pl/item267845524_malaguti_d..._senda_gpr.html - sprzęt z kolekcji Ducati Corse :buttrock: a na koniec - motor mechanika z Krakowa http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M588276 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi