Muminek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 czary Panie, czary :icon_mrgreen: , a mówią, że takie rzeczy to tylko w e....Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam.Nie wiem jak oni to robia ale w miesiac leciwe Paso 907 i.e stracilo 24 000 km...:)http://www.allegro.pl/item222356479_ducati_907_i_e.htmli dla porownania:http://www.allegro.pl/item243465964_ducati_paso_907_i_e.html DOKTORG do parlamentu!! (tylko z jakiej listy?? Moze Unia Polityki Nierealnej?);) PZDr :crossy:http://uk.finance.yahoo.com/q?s=dmh.mi Zglosilem oszusta na formularzu Allegro. Smierdziel! :lapad: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Zglosilem oszusta na formularzu Allegro. Smierdziel! :crossy: ;) bo twardym trzeba być a nie miętkim ;) I dobrze - może inni zainteresowani klasyka nie zostaną nacięci na takie "minięcie się z prawdą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuzman Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Zglosilem oszusta na formularzu Allegro. Smierdziel! :crossy: ;) No ladnie.Teraz kibole Korony sie za nas wezma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No ładnie Jaco!! Takich typów trzeba tępić!!! Mam super pomysł!!!! Może napiszmy wszyscy z bramki ERA sms : "Ty oszuście!!! Twój przekręt z przebiegiem jest już zgłoszony na Allegro. Leżysz i kwiczysz!!!"Ja w tej chwili wysyłam. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=248935107- i znow zgloszenie.Ciekawe komu sie znudzi?! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 a może "oferent" jest twardy i nie da się złamać - w końcu jest z Kielc (bez urazy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Aj tam czepiata sie chlopaka...chce sprzedac cholerny zlom i przesiasc sie na "dzide"- :icon_razz: - kurde dlaczego nie mam w zapasie tak ok. 3 mld $ - kupowalbym kazde Ducati z Allegro- i zrobilbym najwieksza w Polsce kolekcje Ducow...a tak musze zadowolic sie Klekotem czarnym jak moja kawa:-)). Pozdr. Janko z Klekotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czołem Towarzystwo Ducatowe. Stało się, że w końcu mogę się legalnie wpisać w tym temacie: a to za sprawą nowego nabytku.Mam nadzieję, że Monster będzie mnie woził długo i szczęśliwie a spotkani tu pasjonaci marki tylko utwierdzą mnie w mym wyborze :icon_mrgreen: Pierwsze fotki: link w podpisie pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Czołem Towarzystwo Ducatowe. Stało się, że w końcu mogę się legalnie wpisać w tym temacie: a to za sprawą nowego nabytku.Mam nadzieję, że Monster będzie mnie woził długo i szczęśliwie a spotkani tu pasjonaci marki tylko utwierdzą mnie w mym wyborze :icon_mrgreen: Pierwsze fotki: link w podpisie pozdro,Jacek Ladny sprzecik,ladny. Witaj. Co za pieknie brzmiace imie Jacek :icon_mrgreen: Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Coś zjadło wczorajsze posty???JacekD gdzie ten link??? Edit: znalazłem już... ładny czornuchHej Edytowane 28 Września 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Coś zjadło wczorajsze posty???JacekD gdzie ten link??? Edit: znalazłem już... ładny czornuchHej Ejjj,Scitros- jest w sygnaturze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Stało się, że w końcu mogę się legalnie wpisać w tym temacie: a to za sprawą nowego nabytku.Mam nadzieję, że Monster będzie mnie woził długo i szczęśliwie a spotkani tu pasjonaci marki tylko utwierdzą mnie w mym wyborze :flesje: Witam nowego Kolegę - piękny sprzęt, aż mi się powzdychało z zazdością :icon_biggrin: . Miłego śmigania Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 WitamPiękna maszyna, tylko śmigać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam wszystkich Ducatystow! Od jakiegos czasu interesuje sie pojazdami tej marki, niestety nie jestem posiadaczem takiego "cacka" :-(Mam nadzieje ze dzieki pomocy forumowiczow dowiem sie czegos wiecej o tych wloskich motocyklach.Na poczatek pytanie - czy sa roznice pomiedzy motocyklami produkowanymi na rynek amerykanski a tymi na rynek europejski? I jak jest z gwarancja na sprzety zza morza. Prosze o obiektywna opinie - zwlaszcza osoby trudniace sie importem motocykli z USA ;-) Z dwucylindrowymi pozdrowieniami! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi