rozek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja tez celuje w SV tylko to sezonie :) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 gratki... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kilka (dziesiąt ) rundek po garażu zrobiłam, hahhahaha, spoko... podobają mi się takie kobietki :P tak w ogóle to GRATULACJE :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratulacje :mrgreen: Sprzęcik piękny, może kiedyś takiego będe miał :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Sliczne moto :) Gratulacje :P Tylko zdjecia jakies niepelne, bo nie widac na nich bys ujezdzala moto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 madeemadeeGratulacje! Też kiedyś się przymierzałem do SV. Rychłego przyjścia wiosny życzę Tobię i innym motomaniakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluję :) moto fajniutkie... :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Świetne Moto tylko uwazaj na siebie skoro to twoj pierwszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Trochę późno, bo właśnie z nart wróciłem, ale... GRATULACJE :) :P :) Eh, już się nie mogę doczekać tej wiosny, a właściwie czerwca, no i wspólnego pośmigania po Kabatach i dalej... ... pod warunkiem, że mi nie będziesz za bardzo uciekać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no gratuluje motocykl piękny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam!! i gratuluje bardzo fajnego motorka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No prosze, kolejna Ursynowianka z motocyklem :P Bedzie mozna gromadą do 2oo jezdzic w seasonie :P Oczywiscie również dołączam swoje gratulacjeOj coś czuję, że stworzymy chyba jakiś Ursynowski gang motocyklistek :twisted: (ja za kilka miesięcy wracam na Natolin :P ...z resztą teraz też daleko nie mieszkam :) ), niedawno moja imienniczka i sąsiadka (dotychczasowy plecaczek Akera) usamodzielniła się za sprawą ex XJty Ryżego... Rośniemy w siłę :P oj... będziesz musiał Greedo ciężko zapracować na to, żeby dostąpić zaszczytu jazdy w naszym towarzystwie :P Oczywiście dołączam się do gratulacji! SV'eczka bardzo sexy - bardzo kobiecy motocykl :) PozdrowionkaAguś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam :) gratuluje tego srebrniutkiego cudeńka :lapagora: maszynka pierwsza klasaPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ursynowski gang motocyklistek Normalnie strach się bać :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Eh, już się nie mogę doczekać tej wiosny, a właściwie czerwca, no i wspólnego pośmigania po Kabatach i dalej... ... pod warunkiem, że mi nie będziesz za bardzo uciekać :mrgreen: nie ulega wątpliwości, że będę uciekać :) :twisted: [ Dopisane: 28-01-2006, 22:25 ]Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje i życzenia wszelakie :) Pozostaje nam czekać na wyższe temperatury :P [ Dopisane: 28-01-2006, 22:27 ]A gang się tworzy jak widać (i nie tylko ursynowski) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi