Skocz do zawartości

Staruchy ujawniac sie... czyli Qfajka 04 luty

streetstorm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A taaaaak..... cała ta chołota to moja rodzina

Adu i teraz pomyśl, że cała rodzina leży brzuszkami do góry a ktoś musi na nich zapierdzielać :mrgreen: I znów padło na Ciebie :buttrock: . Trzeba było choć części się wyrzec :P

Boisz się 4umowych BRACI i SIÓSTR?

Ja tam nikogo się nie boję, tylko obciach jak cholerka :mrgreen:

przeca my się tam modliłyśmy...tylko ktoś żarówkę dokleił

I jeszcze zamiast rąk złożonych to nam otwarte gęby przykleił :mrgreen: :( 8)

P.S. Hmmm, czy ponieważ było nas około 20, 30 osób na cztery tysiące forumowiczów, może zradykalizujemy klub EKG i staniemy się "jednoprocentowiczami"? Co na to Fellini?

Ja proponuję żebyśmy poszli na całość - 45% jest w sam raz! :buttrock:

Adamie:

było b. kulturalnie: najpierw wymiana wizytówek z numerami telefonów, potem krótkie przechwałki Kto i co ma, czego sie dorobił - ot jak zawsze na zlocie dorobionej Starszej Młodzieży. Potem oczywiście jakies tańce - ale tylko pokaż, bo przecież twardziele w skórach i w tatuażach nie tańczą niczego innego jak tylko pogo -a niestety muza lajtowa była - jakiś KRAFTWERK czy inny RAMMSTAIN. Poza tym, na imprezę wdarła sie grupa młodzieży, która powykręcała? pozjadała? 8O wszystkie żarówki - podobno nawet jakis kolega z Prewencji sfilmował to i już przygotowuje wniosek do Sądu Grodzkiego, więc w ciemnościach wszelkie gwałtowne ruchy były wykluczone, wiesz, wiek nie ten już i ryzyko urazów wzrasta. Poza tym, było tak jak być powinno na "prawie" zlocie -pogadaliśmy o polityce, o kursach akcji i takie tam...

pzdr

Czy tylko pijanstwo ... ???

Nie skądże :mrgreen: tylko w hotelu pan na recepcji widząc mnie niosącego siedzenie od Buldoga w rękach' date=' spytał czy moto zostawiłem na parkingu, czy ktoś po drodze mi zajumał i nie zauważyłem :mrgreen:

[ [i']Dopisane: 10-02-2006, 22:39[/i] ]

hehe prawie jak spotkanie biznesowe...

Wiesz Browarny ... nie było to takie spotkanie, jak we Wrocku w Tawernie, ale nie można porównywać 1 kilograma z 1 kilometrem. Było dobrze :evil: