Stary Sierżant Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 To był fotomontaż Oczywiście ! A ja zawsze mówię ,że będe uważał ....... I mam trzy córki ! :buttrock: :( :P ;) :P :P :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 to był fotomontaż :oops:no dokładnie :( przeca my się tam modliłyśmy...tylko ktoś żarówkę dokleił :lol: :P :buttrock: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 A taaaaak..... cała ta chołota to moja rodzinaAdu i teraz pomyśl, że cała rodzina leży brzuszkami do góry a ktoś musi na nich zapierdzielać :mrgreen: I znów padło na Ciebie :buttrock: . Trzeba było choć części się wyrzec :P Boisz się 4umowych BRACI i SIÓSTR?Ja tam nikogo się nie boję, tylko obciach jak cholerka :mrgreen:przeca my się tam modliłyśmy...tylko ktoś żarówkę dokleił I jeszcze zamiast rąk złożonych to nam otwarte gęby przykleił :mrgreen: :( 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 P.S. Hmmm, czy ponieważ było nas około 20, 30 osób na cztery tysiące forumowiczów, może zradykalizujemy klub EKG i staniemy się "jednoprocentowiczami"? Co na to Fellini? Ja proponuję żebyśmy poszli na całość - 45% jest w sam raz! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja proponuję żebyśmy poszli na całość - 45% jest w sam raz! Buttrock Sąsiad mi czasem przynosi nawet 60% ,ale nie wiem czy zechcecie ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ze swojej strony zapewniam 40%... zawsze i na 100% :buttrock: bo im wiecej tym lepiej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja tam nikogo się nie boję' date=' tylko obciach jak cholerka[/quote']Iiiiiii tam obciach :buttrock: To nie obciach! To dobre balety poprostu! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Czy oprocz zarowki jakies tance byly ?Czy tylko pijanstwo i obzarstwo ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Adamie:było b. kulturalnie: najpierw wymiana wizytówek z numerami telefonów, potem krótkie przechwałki Kto i co ma, czego sie dorobił - ot jak zawsze na zlocie dorobionej Starszej Młodzieży. Potem oczywiście jakies tańce - ale tylko pokaż, bo przecież twardziele w skórach i w tatuażach nie tańczą niczego innego jak tylko pogo -a niestety muza lajtowa była - jakiś KRAFTWERK czy inny RAMMSTAIN. Poza tym, na imprezę wdarła sie grupa młodzieży, która powykręcała? pozjadała? 8O wszystkie żarówki - podobno nawet jakis kolega z Prewencji sfilmował to i już przygotowuje wniosek do Sądu Grodzkiego, więc w ciemnościach wszelkie gwałtowne ruchy były wykluczone, wiesz, wiek nie ten już i ryzyko urazów wzrasta. Poza tym, było tak jak być powinno na "prawie" zlocie -pogadaliśmy o polityce, o kursach akcji i takie tam...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 hehe prawie jak spotkanie biznesowe... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Czy tylko pijanstwo ... ???Nie skądże :mrgreen: tylko w hotelu pan na recepcji widząc mnie niosącego siedzenie od Buldoga w rękach' date=' spytał czy moto zostawiłem na parkingu, czy ktoś po drodze mi zajumał i nie zauważyłem :mrgreen: [ [i']Dopisane: 10-02-2006, 22:39[/i] ]hehe prawie jak spotkanie biznesowe...Wiesz Browarny ... nie było to takie spotkanie, jak we Wrocku w Tawernie, ale nie można porównywać 1 kilograma z 1 kilometrem. Było dobrze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy oprocz zarowki jakies tance byly ? Tańce??? Phi! Staruchy podpierały sie tylko laseczkami, więc nie było mowy o tańcach!!! Zgryźliwi tetrycy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi