YARECK Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mni etradycyjnie (praca do 22) na placu nie będzie choć i tak dziś pomykam na dwóch kółkach.Pomysł o spotkaniach po sezonie bardzo dobry tylko jak widziecie środy kompletnie mi odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zakładając, że nie będzie padać.Kto by się zjawił na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ale miałeś odzew PROCU. :) Ja akurat jechałem do pracy jak najbardziej padało i zmokłem jak pies.Psia krwia toż to już jesień przylazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Odbiegajac troche od tematu typowo motocyklowego... Jak bedziecie mieli okazje to idzcie na koncert mojego zajebistego qmpla !! Ich oficjalna strona http://www.poweroftrinity.com/ za jakis czas beda chyba grali jakis koncercik w fanaberii 2, wiec mozna by sie bylo jakos zgadac na jakies driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiny.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Jak bedziecie mieli okazje to idzcie na koncert mojego zajebistego qmpla !! Ich oficjalna strona http://www.poweroftrinity.com/ Cyprysa? Jak bedziesz wiedzial kiedy graja to zarzuć w tym temacie. Chetnie bym ich posluchal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Cyprysa ?? Ocb ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Zajrzyj na stronke którą podałeś i przeczytaj skład i gdzie powstało PoT :] Potem zerknij skąd jestem :] Edytowane 5 Października 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Nie patrzylem na sklad... Znam tylko jednego goscia z tego zespolu... Moj ziombel to ten co jest tam na wokalu w okularkach... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Power of Trinity - Kto'a? dobra muza mozna było by sie zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Ale miałeś odzew PROCU. :biggrin: Ja akurat jechałem do pracy jak najbardziej padało i zmokłem jak pies.Psia krwia toż to już jesień przylazła. Odzewu nie było ale na placu było nas aż trzech :bigrazz: był Łukasz XT i Piotrek GSXF Padać t aż tak nie padało – raptem kropiło. Najśmieszniejsze jest to, że w Konstantynowie drogi były praktycznie suche. dopisane:Zacząłem dzisiaj walczyć z „nowym” wydechem. Już od samego początku zacząłem go przerabiać. Tłumik będzie skrócony dzięki czemu będzie wyglądał masywniej a jednocześnie jego rozmiary nie będą przytłaczające. p.s.O dziwo pogoda się ładna zrobiła Edytowane 6 Października 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 leci ktoś dzisiaj na Piątkowisko na zawody luknąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jakie zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Motocrossowe... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 o ktorej i gdzie to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a czemu wczoraj nie pisaliście :banghead: ja bym pojechał... ale już mnie nie ma :/ PS. zrobiłem kierunek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi