sv650s Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Bardzo dobry motocykl kumpel dal mi sie takim bujnac i chodzi jak mazenie, a 260 to niezauwazylem kiedy weszlo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 to do borek chłopaki sie nie wybieracie że sie tak na sobote zgadujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 po to mamy motóry coby jeździć... borki też się załapie :buttrock: (może) ...a co do Jarka bladego to kolo ode mnie z Ujazdu ma taką maszyne i też 99' i jeszcze na niej jeździ :icon_mrgreen: ostatnio tylko mu się czacha urwała od stawiania na koło, ale 2 spawy i bedzie lepiej niż fabryka dała... poza tym daje tym niezłe popisy a ma w sumie nie długo więc jak wrócisz to na kole musisz umieć lepiej niż my wszyscy razem wzięci :buttrock:PS ... nie bedzie łatwo, bo my ciagle trenujemy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 http://winiu.com/ostrajazda/filmy/dla_odmi...rajazda_com.avi wow !!!!!!!!! :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Siemanko wszystkim :evil: Troche jestem zacofany bo mialem awarie kompa :buttrock: Moze sie wyrobie w ta sobote na 10 bo widze ze tu ostra ekipa do jazdy na kole sie szykuje SV a ty to w tym nowym moto juz sprzeglo zajechales :) :icon_question: Dzulu bedziesz w ta sobote ?? Jarek -- Brawa dla ciebie ze wybrales smak swojego zycia :icon_arrow: HONDA RULEZ :icon_rolleyes: Czy wie ktos jaki utwor leci w tle tego filmiku od CBR600 ?? Edytowane 25 Września 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zapytam sie Ordiego... Jak juz bede wiedzial to napisze... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ano niestety w tym nowym, mialem zle wyregulowane i sie zjaralo :) Najgorswze jest to, ze zamiast na wache to na sprzeglo kasa mi poszla :icon_question: Mam nadzieje, ze jutro bedziecie smigac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Dalej ni mam klamki... Wrrr :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Dalej ni mam klamki... Wrrr :[jak bys chcial to gdzies mam taka troche ułamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Dobra jak juz zamowilem to odbiore... :) A tak wogule to zalatwiasz jeszcze te lancuchy ?? Bo pewnie sie do Ciebie bym odezwal za jakis czas... W nastepnym tygodniu lece do tokarza, a potem juz tylko jakis lancuch i patelnia z tylu 65 zebow... :icon_rolleyes: Edytowane 26 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Dobra jak juz zamowilem to odbiore... :) A tak wogule to zalatwiasz jeszcze te lancuchy ?? Bo pewnie sie do Ciebie bym odezwal za jakis czas... W nastepnym tygodniu lece do tokarza, a potem juz tylko jakis lancuch i patelnia z tylu 65 zebow... :icon_rolleyes:załatwiam pozatym wszystko z Larrsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) to na ktora sie ustawiamy ?? bo ja jednak az tak rano nie musze jechac... ale jak chcecie od 10 to moze byc od 10 :) utworek to... Nappy roots - that's what they say Edytowane 26 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 10:00 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 emm 10 10 ale GDZIE???? :notworthy:... i jaka jest trasa gdzie jedziecie?...ja pewnie na kole jeździć bym nie jeził bo mi szkoda swierzo złozonego silniczka...ale popatrzeć chętnie popatrze :icon_eek: Ta miejscówka CBR600F to jakieś dokładniejszenamiary byś dał...to jest gdzieś w okolicach radogoszcza? czy gdzueś dalej poza miastem? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) na forum nie bede pisal gdzie to jest dokladnie bo ch*j wie kto to czyta... ustawka bedzie pod salonem profi... :notworthy: mozliwe ze wpadna jeszcze chlopaki z warszawy na R1 i innych tego typu sprzetach... moze byc gruuuubo przez duze G !! :icon_eek: Edytowane 26 Września 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi