CbR600f Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nie ma problemu, w koncu trzeba Sobie pomagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Siemka. Ja tak troche z innej beczki. Brał ktoś namiary na "bajzlu" od gości którzy obszywają siedzenia skórą ?moje prawie całe sie popruło, musze je przeszyć, bo nie będe miał na czym dupy posadzićSłyszałem też że gdzieś w Kazas jest jakiś dobry kaletnik (tak to sie chyba nazywa), może na niego ma ktoś namiar ? nie wiem czy przyjrzales sie mojemu fotelowi,miałem całkiem podarte i u tapicera zapłaciłm 50 pln.tapicer z koluszek szykuje sie ktos na jakis wypad enduro w dniu jutrzejszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Kamieniu! O tym tapicerze z Rydzyn to ja pisałem. Naprawdę godny polecenia fachowiec.Cbr600f!Masz już jakieś wiadomości na temat tego ślubu? Co, gdzie, kiedy? A może to chodzi o ten sam ślub, o którym pisze aaress? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ci co wczoraj nie byli niech zaluja :crossy: pod selgrosem koncu sie ruszylo :D ktos wpada za tydzien w sr czy wszyscy wyjezdzaja na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) nie wiem czy przyjrzales sie mojemu fotelowi,miałem całkiem podarte i u tapicera zapłaciłm 50 pln.tapicer z koluszekszykuje sie ktos na jakis wypad enduro w dniu jutrzejszym ? Dzisiaj nie ale wczoraj polataliśmy troche po Grotnikach (fajna jazda po szutrach a w domu sie okazało że wyglądam jakbym z kopalni wyszedł :D )- przyjedz w końcu kiedyś na plac w środę to się gdzieś razem wybierzemy. A w temacie tapicera - jest tez niedrogi i calkiem niezły na Kilińskiego w Łodzi - chyba drugie podwórko za Nawrot po prawej stronie jadąc w kierunku Al.Piłsudskiego. Ja za siedzenie do DR dałem 100zł (jakiś specjalny materiał do foteli dentystycznych bo się na nim dupsko nie ślizga :crossy: ) za skórzaną kanapę do XS dałem kiedyś chyba 180 zł Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 spotkania nadal są o 19 na placu?? bo dawno nie byłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 tak w srody o 19 na placu dabrowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pozdro z Londka :icon_question: Dzis w Kioskach pojawil si enowy automobilista a w nim moj oraz kolegi MacBrusa artykl o projekcie WFM Rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 wracaj szybko procu... ale jedź powoli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 no to pogratulowac Procu pogratulowac 3m sie i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wracaj szybko procu... ale jedź powoli;) wracam za dwa tygodnie a jesli chodzi o jazde to wczoraj o 4 nad ranem jak wracalem z nocnego wypadu zatrzymala mnie policja niedaleko domu. Na szczescie skonczylo sie na wykladzie o limitach predkosci bezpieczenstwie, pouczenie full kultura.wykazalem skruche , grzecznie przeprosilem i pojechalem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W Łodzi dnia 20 sierpnia 2006 skradziono motocykl mojego przyjaciela Honda CBR 125 R (2005 rok) w bardzo chrakterystycznym malowaniu REPSOL spod bloku przy ulicy Wspólnej 15/17 między godzina 22:30 a 23:00 numer identyfikacyjny: MLHJC34AX55107533sportowy (niefirmowy, na potrzeby CBR cup) tłumik lekko zagnieciony od strony kołalekkie otarcia po obu stronach tylnego siedzenianumer rejestracyjny: ELA 40EEprzebieg 7,500 km Stan motocykla był idealny, został najprawdopodobniej wrzucony do auta wraz z blokadą na tarczę. Gdyby miał ktoś jakiekolwiek informacje na temat motocykla, lub widział jakies częsci mogące z niego pochodzić na łódzkim bajzlu (to juz niedługo) bardzo proszę o kontakt 607 777 317 lub gg 4436553 Z góry dziękuję oto parę fotek:http://img241.imageshack.us/img241/6140/img0003nb1.jpghttp://img182.imageshack.us/img182/5088/img0004mg4.jpghttp://img182.imageshack.us/img182/7537/img0005kb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No to sie doprawilem wczorajszym smigankiem. Dzisiaj temperatura mnie zlapala i ciagle meczy kaszel... Heh a mnie jeszcze marzyla sie kapiel w bajorku :wink: To bym pewnie dzisiaj juz w ogole umieral. Ale co tam narzekac wazne zem twardkiem jest a nie mietkiem. I nie tylko ja :flesje: Pozdro dla reszty chlopakow. W zimie tez robimy ustawki na placu...!! Nie??!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 to gdzie wczoraj byliście? kto był? myślałem ze skoro taka cisza w temacie to nikogo nie będzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 to gdzie wczoraj byliście? kto był? myślałem ze skoro taka cisza w temacie to nikogo nie będzie :/ cisza przed burza hehe byla nas 4 tylko. bylismy w czarnocinie a pozniej pod selgros zajechalismy i tak posiedzielismy do 12 i na chate zawinelismy. powiem tak burza czy grad i tak nam nie szkodza wiec co sr wpadaj bo zawsze ktos bedzie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi