kacper_84 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chlopaki odezwala sie do mnie kolezanka Marta CBR z forum i jest juz w Lodzi. Chetnie by sie z nami zobaczyla i jutro nas odwiedzi na placu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chlopaki odezwala sie do mnie kolezanka Marta CBR z forum i jest juz w Lodzi. Chetnie by sie z nami zobaczyla i jutro nas odwiedzi na placu. :icon_mrgreen:do mnie też sie odezwała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no ja dzis obowiązkowo sie zjawie bo pogoda zacna :icon_mrgreen: wiec do zobaczyska na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :wink: wy sobie smigacie a ja uziemiony w robocie :smile: ale za to jutro mam zamiar polatać wieczorkiem :flesje: wreszcie :crossy: jak pogoda się utrzyma to ok 19 mam w planach latanie...do 21 bo o tej właśnie godzinie odbieram plecaczek swój z kursu na prawko :icon_mrgreen: i tak wstępnie jesli ktoś będzie miał ochote i czas to od 19-19.15 bede na Mc Donalds na Politechniki róg Piłsudskiego...może ktoś się zjawi to polatamy tą chwilke :smile: a jak nie to bede pod komem 696 285 072........ co do pewności to napisze jutro po 16 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 motobiker hmm no ja to juz dzis posmigałem z chłopakami troszke , ale w sobote sie szykuj , uzgodnilismy ze o 9 rano na stacji benzynowej (tylko nie pamiętam jaka to stacja)przy ulicy stykowskiej (gdy wjedziesz na strykowską z brzezinskiej to po prawo pierwsza stacja ;p moze tak łatwiej bedzie) i lecimy na bemowo to mysle bedzie extra okazja na smiganie :icon_mrgreen: pozdro P.S szkoda ze pracujesz w środy bo uwierz ze spotkania na spotkanie coraz to więcej maszyn, co mnie bardzoo cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 NA STACJI JET - DO SOBOTY :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 uzgodnilismy ze o 9 rano na stacji benzynowej (tylko nie pamiętam jaka to stacja)przy ulicy stykowskiej (gdy wjedziesz na strykowską z brzezinskiej to po prawo pierwsza stacja ;p moze tak łatwiej bedzie) i lecimy na bemowo to mysle bedzie extra okazja na smiganie :icon_mrgreen: pozdro Co prawda ze mnie Łodziak żaden :wink: ale iż nic mi nie wiadomo żeby ktoś ode mnie leciał do Warszawy to też wpadnę i podczepię się do Was. Do Łodzi mam niedaleko, a zawsze raźniej w grupie śmigać :flesje:Na miejsce spotkanie powinienem trafić :crossy: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 To ja napisze to jeszcze raz Data:Sobota 22 kwiecień 2006 Miejsce:Stacja benzynowa JET przy ulicy Strykowskiej (Doły te sprawy)Godzina:Zbiórka od 9:00 wyjazd około 9:30 Do soboty.p.s.dzisiaj był udany wieczór :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No jeśli będzi etyle maszyn co wczoraj na pl. Dąbrowskiego to już mi się gęba cieszy. Ja wprawdzie na placu byłem na dwóch kołach ale bez silnika i z kufrem z przodu (ci co byli widzieli) ale coraz większa ekipa z tygodnia na tydzień napawa optymizmem że coś się w Łodzi zrodzi.Do soboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 czolem ja mykam czarnym gnieprem z kumplem ktory jedzie intruderem i ma do nasw dolaczyc sam na zaporozcu z koszem tylko mielismy w planie jechac gierkowka a wy ktoredy planujecie przez lowicz ? pozdrawiam . ludek od zaporozca ma sie dolaczyc w brzezinach on jest z justynowa . godzine spotkania mamy identyczna tylko pod m1. pozdrawiam sorki zmienily sie plany spotkamy sie z wami na jet okolo9-ej sorki za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jedziemy przez Głowno bo po wjeździe do Wawy jest się bardzo blizko Bemowa a od strony Janek (jadąc przez Rawę) trzeba jeszcze kręcić się po mieście żeby dojechać na lotnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jedziemy przez Głowno bo po wjeździe do Wawy jest się bardzo blizko Bemowa a od strony Janek (jadąc przez Rawę) trzeba jeszcze kręcić się po mieście żeby dojechać na lotnisko. Dokładnie tędy bedzie lepiej w tamtym roku jechałem rowniez Co do wczorajszego spotkania to długo jeszcze siedzieliscie w ironie jak ja odłączyłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja, kubaDR i PROC do jednenastej prawie :wink: reszta wykruszała sie powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja, kubaDR i PROC do jednenastej prawie :wink: reszta wykruszała sie powoliA pierwszy wykruszyłem się ja.... Miło było Was poznać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja, kubaDR i PROC do jednenastej prawie :cool: reszta wykruszała sie powoli Taa, a dziś musiałem się w pracy na 6,30 pojawić nie powiem żeby było łatwo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi