Marta CBR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No dobra moi drodzy :icon_biggrin: aby troszkę zmienić temat ogłaszam,że w tygodniu poświątecznym przesiaduję w Łodzi i chętnie bym Was zobaczyła... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to podjedz na 18 na plac dabrowskiego w srode :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jak tylko znajdę taki plac :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 przed teatrem wielkim :icon_biggrin: trzeba sie postarać zeby nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Łatwo powiedzieć,ja nie znam Łodzi,ale kupię sobię 2-gą mapę,ostatnią zgubiłam :P Postaram się tam dotrzeć :]Nie no...i tak większość czasu będę przebywać na Pomorskiej :icon_biggrin: Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Marta zapraszamy na plac.Mam nadzieje, że będzie cieplej niż dzisiaj i będzie można spokojnie się przejechać.W sumie dzisiaj było całkiem OK. – dobry skład.Ma ktoś pomysł na przyszłą środę. Ale ten post jest bez ładu i składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 pomorska jest bardzo długa, ale jesli bedziesz w okolicach centrum to od pomorskiej na plac dabrowskiego jest bardzo blisko, a jak masz jakis znajomych z łodzi to napewno Ci pomogą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) pomorska jest bardzo długa, ale jesli bedziesz w okolicach centrum to od pomorskiej na plac dabrowskiego jest bardzo blisko, a jak masz jakis znajomych z łodzi to napewno Ci pomogą pozdro To prawda - jeżeli ktoś jeszcze nie wie to jest to najdłuższa ulica w Łodzi a może i w Polsce ma ponad 600 numerów. Zaczyna się na placu Wolności a kończy na (jedynym tego typu w europie) skrzyżowaniu w Nowosolnej (w jednym punkcie przecinają się cztery ulice lub jak kto woli mamy osiem kieruknków jazdy do wyboru) Tak czy inaczej z Pomorskiej na plac Dąbrowskiego łatwo trafić - nie trzeba się przebijac przez całe miasto. Sorki , że tym razem mnie nie było. p.s. Był może kolega Arek "Gazelą" zwany ? Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Gazelą zwany co na czornym Uralu śmiga. był :buttrock: p.s.A o Pomorskiej miałem na lekcji geografii Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Był może kolega Arek "Gazelą" zwany ? Pewnie że był, nawet sie okazało że trzyma swojego pędziwiatra w bloku obok mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 kurcze beznadzieja z tymi srodami w moim przypadku..zawsze komus cos nie pasuje i tym razem mi.w zasadzie tylko w srody nie moge przyjechac chociaz chcialbym. jakbyscie sie spotkali w jakis sympatyczny i sloneczny dzien poza sroda to sie zjawie :buttrock: takze bede sledzic temat i moze sie wstrzele pewnego pieknego popoludnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Teraz to chyba pięknego słonecznego poranka 22 kwietnia? Mój wyjazd a dokładnie termin w sensie godziny jest pod wielkim znakiem zapytania.We wtorek powinienem wiedzieć konkretnie co i jak z resztą w środę zgadamy się już na 100% co do miejsca spotkania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja odebrałem moto, przygotowany do sezonu ;) Pewnie jakoś złapiemy się na ulicach naszego "pięknego " miasta :) Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 mysle ze na najblizszym srodowym spotkaniu bedzie trzeba zgadac sie jakos na to Bemowo , zeby jak nawiększym squadem jechac. Pozdro i do srody tym razem pojade swoją yamaszką:) (lecz przed srodą mysle bedzię ładny wekend na smiganko);p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja w weekend można powiedzieć że jestem niedostępny.W sobotę mam dużo roboty a w niedziele przylatuje rodzina.Więc do środy... Oczywiście jak będziecie jakoś przejeżdżać w pobliżu to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi