siwypfk Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 ja tez nie mam nic przeciwko wczesniejszemu terminowi jezeli tylko pogoda dopisze :P wiec słucham waszych zdan opini , ja jednak myslał bym o nastepnym bo jak patrze za okno...... niby ok wszystko sie topi nawet w pochmurny dzien ale jest straszna ilosc wody chlapy itp. a juz dzis sobota spotkanie miało by być po jutrze :roll: [ Dopisane: 18-03-2006, 10:37 ]ZIMA znikaj!!! Wiosna WRACAJ!!!!! DOKŁADNIE Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 a ja dzisiaj pośmigałem :P [ Dopisane: Poniedziałek Marzec 20, 2006 8:59 am ]to co?dzisiaj nie nada spotkanie? na razie +2C i sucho [ Dopisane: Poniedziałek Marzec 20, 2006 9:35 pm ]no i było +5C niestety 4um nie działało i nikt nic nie wiedział :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no i było +5C niestety 4um nie działało i nikt nic nie wiedział :/dokładnie akurat "padło" :P forum , hmm czyli co za tydzien?? na wekend zapowiadają ok 10 stopni wiec chyba juz po zimie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no to jakis termin między 24 do 27 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja niestety w najbliższy wekend będę poza Łodzią, no chyba że w niedziele koło 18. W poniedziałek 27.03 pracuję po południu więc już w ogóle odpada ale nie wymagam żeby wszyscy dostosowywali się do mnie więc zdecydujcie. Jak będę mógł to się zjawię choć nie wiem na 100% czy dam radę od brata ściągnąć rumaka do tego czasu. Najwyżej jak nie dam rady to przybędę katamaranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 U mnie chyba 27 też odpada... najprawdopodobniej będę pisał egzamin o 16 wic dopiero po 17 – 18 będę wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a ja tylko na pogode licze :P ale mamy teraz dokładne bardzo prognozy :P lotnictwo amerykańskie i inne takie tam jednostki terrorystyczne się na tym opierają :lol: http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...cast?query=Lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No to upały się zapowiadają: 0 w dzień i minus w nocy. Dziś czytałem, że prawdziwe ocieplenie UWAGA!! pod konic kwietnia. :P Po prostu super kurde mać.Tak czy siak najpóźniej od 1 kwietnia wsiadam na rumaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 to ja się trzymam wersji że w weekend +10 :PTa pogoda na tej stronie jest błędna teraz jest +4 a tam jest 0 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 hmm zobaczycie juz w ten wekend bedzie ciepełko , jezeli cos konkretnego wybierzecie co do terminu to ja sie postaram dostosowac ale mi pasuje: niedziela, poniedziałek, wtorek, piątek- (nastepny) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Prognoza pogody na stronie interii mowi ze od niedzieli odwilz rusza pelna para, tylko ze moze deszcz padac. Oby sie sprawdzilo !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 25-26 są dni otwarte na Maratońskiej o czym już ktoś przede mną pisał.Według reklamy z ŚM hamownia i jazdy próbne gratis + wiele atrakcji. Kto się wybiera, o której i którego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No ja mam ochote ale co i jak dkoładnie - nie potrafie jeszcze powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja sie wybieram w sobote 25.03 ale na razie nie wiem o ktorej bede mogl byc :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam wszystkich z Łodzi i nie tylko.Te dni otwarte na Maratońskiej to pewne? Ja slyszalem ze w Galeri Łódzkiej ma byc jakaś wystawa.W każdym bądż razie jak bedzie pogoda to przejade sie na Maratońską w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi