cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 nikt chyba nie liczyl :) wiec mozel zrobmy liste :) kto idzie niech wpisuje mi sie na prova a ja jak wroce poznym wieczorem to zrobie liste ;) P.S karteczka- dobry pomysl, tylko zeby byla duza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A po co mamy dokladnie wiedziec ile?? I tak sie to komus w ostatniej chwili zmieni :/ Sadze ze bedziemy tam jedyna tak duza grupa, wiec nie kombinujmy. Jak ktos ma ochote, niech wezmie cus-ale sadze ze po koszulkach bedziemy wyrozniac sie wystarczajaco z tlumu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Sadze ze bedziemy tam jedyna tak duza grupa, wiec nie kombinujmy. Jak ktos ma ochote, niech wezmie cus-ale sadze ze po koszulkach bedziemy wyrozniac sie wystarczajaco z tlumu Zgadzam się z przedmówcą. Nasza grupa na 100% bedzie wyróżniąć a pierwi którzy przyjdą bedą mieli poprostu niezłą rozrywke w poszukiwaniu siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Poza tym jak się Joe uda zaklepać kanape to na tej drugiej sali jest chyba tylko jedna przy wejściu na nią więc nawet znaki rozpoznawcze niepotrzebne będą :)Niestety moja forumowa koszulka została w domu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 miejsce zarezerowowane (z kanapą) na ok 20 osob, piatek godzina +-20, trzeba przejść przez całą knajpe na sam koniec i tuż przy wejściu do ostatniej sali po prawej stronie stoi kanapa, dołożą nam więcej stolików i krzeseł także powinniście trafić bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 no to panie i panowie nie pozostaje mi nic jak tylko powiedziec do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ja sie pochlastam j*b** zycie... jestem chory i na 90% mnie nie bedzie :buttrock: jesli jutro wstane i bede nowy to przyjade ale raczje nie bo jestem strasnie padnięty. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 chłopie mnie też jakieś choróbsko dorwało i czuje się paskudnie ale jak nie dojde to mnie ktoś podrzuci porzecież :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 uuuuuuu to widze ze determinacja jest powazna :( wiec pamietajcie 10.02.2006 --- "Ploretariat" --- godzina 20:00 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja oczywiście będe, zjawię się koło 20.30. Niestety tak jak pisałem nie pije bo puszką przyjadę - nie chce mi się drałować z Lubonia autobusami, poświęce się ;-) Właśnie przed chwilą gadałem też z Luzerem i mówi, że może mu się uda wyrwać na dwie godzinki, ale nie jest jeszcze pewien na 100%. No, tyle mojego :evil: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ja tam czuje sie dzisiaj jak nowy wczoraj był jakis kryzys wiec bede :evil: niestety tez puszką bo nie mam jak ze swaja dojechać :? trudno cos za coś :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Szczeże mówiąc mam nadzieje na szybkie kolejne spotkanie na motocyklach. No a tymczasem do zobaczenia wieczorem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 nie wiem czy widziales ale dzis niektore odcinki ulic byly piekne i suchutkie w Poznaniu :evil: wiec moze za miesiac bedzie mozna juz posmigac :D moze bedziemy spotykac sie w kazdy 2 piatek miesiaca ?? wedy moznaby bylo sobie wolne w pracy ustalic i wiadomo by bylo kiedy co i jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Co jest spamerzy?? Nie mowcie ze pierwszy w koncu do domu wrocilem ,bo sobie tego nie wybacze :twisted: Impreza przednia, mam nadzieje ze niedlugo sie powtorzy. I ze nie bedzie wtedy juz zadnych "zmotoryzowanych inaczej", i sie w koncu wszyscy razem napijemy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Spoko spamerom!!! Właśnie Facior moje dupsko odwiózł za co mu serdeczne dzięki!!!Uwaga, uwaga, uwaga!Następna impra w HRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekajcie na szczegóły!!!!!pzdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi