Mishel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mishel - a masz przyczepke zeby zabrac wszystkim bagaze ?? najpierw musze założyć hak... i oczywiście uzbierać kase na wyjazd... Wtedy już z przyczepką nie będzie problemu :mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 PGR napisał: A płaci ktoś coś za to Question Jak noc będzie udana' date=' to się zastanowię A reszta, co o tym sądzi?[/quote']Ano reszta sądzi, że zrobiłaś z V-Prezesa ds. zaopatrzenia w wino DZIWKĘ ! :twisted: :arrow: :laughing: Prot - z jednej strony faktycznie 2000 km a z drugiej jednak 5 dni... po drugie jeżeki nie byłes na Węgrzech to nie wiesz że tamtejsze drogi mają jakość iscie zachodnioeuropejską więc cały czas jedziemy po gładziutkim asfalcie a wszyscy użytkownicy dróg w katamaranach raczej ułatwiają a nie utrudniają jazdę... tak więc bez obaw dasz radę.dzięki Marlew za wiarę we mnie ... ale ten krnąbrny' date=' "wszystkowiedzący" najlepiej zarozumialec to ... nie ja :mrgreen: Tylko w czasie jazdy koniec myślenia o sexie... bo jeszcze komuś w du..e wjedzieszPGR mi wczoraj zrobił test: otrzymałem 12 punktów, co oznacza, że o niczym innym nie myślę ... ;) Shit ! Komuś w rowa wjadę, nie ma bata :buttrock: Właśnie się dowiedziałem' date=' że moj kuzyn się żeni w OSTATNI WEEKEND KWIETNIA.[/quote'] się przełoży, spoko PGR. Wesele oczywiście się przełoży !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Taaa (pierwsze z mojego pokolenia w rodzinie) Obecność obowiązkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 bo jeszcze komuś w du..e wjedziesz RazzOby nie mi :mrgreen: Szkoda by było ... to już ja się poświęcę i wezmę wazelinkę żeby ból zmniejszyć... :lol: Tylko Prot obiecaj że będziesz uważał :oops: PGR sie nie wygłupiaj... rodzina nie zając nie ucieknie... zresztą wytłumacz bratu że jest przesąd że w miesiącach bez litery R ślubu sie nie bierze ;):):buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To ja mam pytanie - czy nowicjusz (praktycznie zerowy przebieg na motocyklach)' date=' uparty, jak osioł, krnąbrny i nieposłuszny, zarozumiały do bólu da radę zrobić taką trasę ? [/quote']Ty Małpo w różowej uszatce :buttrock: dobrze, że się forum czyta to człowiek kilka fajnych rzeczy może się o sobie dowiedzieć ;) Poza tym mam przejechane jak do tej pory z jakieś 10 km. więc mi tu propagandy nie siej :mrgreen: tak więc bez obaw dasz radęMyślę' date=' że ta wredna Małpa nie da rady.Właśnie się dowiedziałem' date=' że moj kuzyn się żeni w OSTATNI WEEKEND KWIETNIA. [/quote']PGR, a może całą ekipą pojedziemy pod kościół coby im miło było :banghead: V-Prezes ds. zaopatrzenia w DZIWKI O i znów dla babek nic nie będzie, chyba, że dziwki będą męskie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No no... jak sobie zamówicie chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Kaśka I PGR ! Czytać ze zrozumieniem proszę !Tylko Prot obiecaj że będziesz uważałObiecuję, że na chłopów będę uważał.Pidżi - informuję Cię, że popsułeś mi humor :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Pidżi - informuję Cię' date=' że popsułeś mi humor :-x[/quote'] A niby czym :?: :twisted: że nie chcę być dziwką :?: (Możemy zrobić to za darmo) :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nie matacz tylko przekładaj to wesele ! Jakąś intrygę trza uknuć, ale żeby nie zerwali ze sobą. Wystarczy, jak sie pokłócą na miesiąc. Może by kuzyna do Go-Go Clubu ściągnąć, a Jej nadasz, że właśnie w tej chwili jej narzeczony ... itd ... COŚ TRZA WYMYŚLIĆ !!! Przecież z powodu "goopiego" wesela nie będziemy przekładać wyjazdu na Węgry !!! :twisted: [ Dopisane: 20-01-2006, 19:31 ]Albo szybki amerykański ślub w stylu "Chcecie ... ? Tak +tak", tabliczkę na Mishela katamarana "Just married" i jadą z nami w podróż poślubną :mrgreen: Mishel masz gajerek i białą koszulę ? Bedziesz za szofera nowożeńców robił. No. To dzwoń PGR do kuzyna, że mu się plany zmieniły ! I daj znać coś załatwił ! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 no i załatwiłem... nie odzywa się... :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Kurde, znowu spamują. Jako pomysłodawca wyjazdu (Prot potwierdzi) piszę krótko i tylko raz: JADĘ OCZYWIŚCIE! Cieszę się, że zapłodniłem umysły wasze tak piękną ideą, którąż to Marlew oblókł w ciało. A do tematu wrócę -jak znam spamerów wrocławskich- gdzieś około 16-tej strony. Żeby sie przypomnieć i wpisac na listę.Nara! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaczynamy od weselnej parady :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaczynamy od weselnej parady Exclamation Cool A później kita! I uciekamy! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaczynamy od weselnej parady :!: 8)A o której kuzyn ma to weselisko?? Bo teraz wyjdą kwestie logistyczne, gdyż jeżeli ruszymy popołudniu w sobotę na Węgry to cały misternie układany plan podróży Marlewa legnie w gruzach :D, chyba że nadrobimy to nocną jazdą :twisted: Ale ogólnie pomysł eskortowania ślubu jest fajowy... raz było mi dane w takiej paradzie uczestniczyć i jest naprawdę wesoło :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ....Bo teraz wyjdą kwestie logistyczne, gdyż jeżeli ruszymy popołudniu w sobotę na Węgry to cały misternie układany plan podróży Marlewa legnie w gruzach :D, chyba że nadrobimy to nocną jazdą ..... Po pierwsze to noc jest od robienia innych rzeczy...Po drugie misterne plany zawsze moge byc zmieniane...a po trzecie zalogowalem sie na cudzym kompie i nie pamietam nr gg - bo chyba mam inny niz podany na forum - RATUNKU niech mi ktos pomoze smsem lub na priva plizzzzzzzzzzzzzzzz Zalatwione. muczos gracias czy jakos tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi