Browar Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Siemanko!! U mnie zaczęło sie ostre zbieranie kasy, i oszczędność na czym sie tylko da... ...mam ogromną prośbe! jeśli mógłby ktoś napisać jakies jest minimum z minimum kasy zeby pojechać na Węgry byłbym bardzo wdzięczny... ile za wahe mnie wyjdzie to po ilosci kilometrów mogę sobie sam policzyć ale jeśli chodzi o noclegi i żarło to juz nie bardzo bo nigdy nie bylem na Węgrzech !! czy na te 4 noclegi wystarczy 100 zł ???? i i czy na cala reszte tzn. na zarcie i na jakies baseny itd.wystarczy 200 zł ?? Pozdro i za pomoc wielki szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Browar muszę Cię zmartwić. Nie masz szans się zmieścić w takiej kwocie. Wcześniej, ktoś liczył ile cały wyjazd kosztuje. Nie chce mi się szukać ale coś mi świta, że między 700 a 1000 złotych :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czolem! Ja jade majac limit 500zl do wydania :flesje:.Co prawda bede mial na koncie jakis "zapas" zlociszy, ale nie chce go ruszac, bo jest na Anglie przeznaczony :icon_razz:.Najwyzej bede siedzial o suchym pysku i jadl sucharki :flesje:. Wy bedziecie sie taplac w basenach, a ja bede pilnowal motorkow :flesje:.Ale pojade! :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Zbyhu....zaimponowałeś mi :banghead: Masz u mnie 2 litry wina i 1 piwo na Węgrzech :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 cześć wszystkim, a co jak nam Budapeszt kompletnie zaleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wyluzuj Stachu - do spotkania w Goorce mamy jeszcze 24 dni :smile: woda opadnie. Nam wrocławiakom powodzie nie straszne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Niestety chyba nie bede mogl z Wami pojechac. Nie widze za bardzo szans na zrobienie egzaminu praktycznego i wymiane prawka przed wyjazdem. Niestety za bledy sie placi (egzamin musze zrobic za przekroczenie 24 punktow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czolem! Powiedzcie mi w takim razie - kto jedzie :smile:?Bo w zasadzie sklad ciagle nie skrystalizowany :banghead:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A co cie to interesuje? Ekipa na pewno bedzie fajna.JA JADE!!! :smile: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Tak was czytam i narobiliście mi smaka na te Węgry hmm musze pomyślec i pogadac z połowką.PozdrawiamZreszta pogadamy o temacie na Rybolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy jedzie PGR z opiekunem (Starszy PGR) i mechanikiem-treserem swojego sprzęta. Jedzie również Staszek_S z plecaczkiem , Marlew i ja. Oczywiście pomysłodawca MarianKa zgłosil się powyżej. Wymienilem tylko tych, którzy utrzymują ze mną stosunki :P więc to z pewnością niepełna lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 :icon_rolleyes: Nie musi być chyba specjalnie jakieś listy ;) ten kto przyjedzie ten będzie i tyle :bigrazz: :crossy: :D .. niektórzy zbierają kase do samego dnia wyjazdu :banghead: PozDro :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Chętnych jest dużo więcej niż Prot napisał i bedzie super ekipa :icon_razz: ,a ja jak sobie czytam ten temat to tak mnie zazdrość zżera, że aż ................ :banghead: :( Przyjadę przed wyjazdem do Goorki i będę Was żegnać machając białą chusteczką :) :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A ja mam pytanko - bo chce z wami jechać z tym ze w srode tj. 3.05 odbic jeszcze na Chorwacje lub Rumunie do konca tygodnia tj. 7.05 jakby ktos był chętny to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jeżeli urlop pozwoli to ja również myślałem o przedłużeniu wycieczki, myślałem co prawda o Wiedniu ale w zasadzie obojętnie gdzie byleby ciekawie!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi