nowak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 wez wolne :icon_twisted: jak mi sie spodoba i nie bedzie -10"C to w niedziele tez tam chyba bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja też tam czasem bywam. Potwierdzam - baaardzo fajne miejsce :-).Może uda się też kogoś spotkać. Postaram sie dopasować do godzin kolegów ;-) -JU- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter82 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 troche krotki ten odcinek ale na razie jest zaj gładki jedyna wada jest taka ze to jakby jedna z alternatyw dla ludzi mieszkajacych w legionowie a jezdzacych do wawy wiec ciale jest tam spory ruch. ja mieszkam bardzo blisko tej drogi wiec gdyby ktos smigal to chetnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no to mozna sie ustawic konkretnie na sobote lub pewnie bardziej na niedziele i razem polatac. Panowie, nie znacie kogos kto by mi pomogl dobrze i w miare tanio wymienic lozysko glowki ramy? :icon_twisted: mechaniczne zero same sobie nie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corben Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 troche krotki ten odcinek ale na razie jest zaj gładki jedyna wada jest taka ze to jakby jedna z alternatyw dla ludzi mieszkajacych w legionowie a jezdzacych do wawy wiec ciale jest tam spory ruch. ja mieszkam bardzo blisko tej drogi wiec gdyby ktos smigal to chetnie :icon_mrgreen: Ja też blisko mieszkam (dokładnie w Stanisławowie Drugim) dlatego tez często tam bywam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no to mozna sie ustawic konkretnie na sobote lub pewnie bardziej na niedziele i razem polatac.W niedzielę pewnie polece do Biłgoraja na tor, ale w sobote z chęcią bym zrobił tam rozgrzewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 wez wolne :rolleyes:Echhh, ni da rady. W niedziele tez odpadam bo jade na urlop. Tylko sobota poznym wieczorem mi pasuje. Co do lozyska glowki ramy, skontaktuj sie z Pawlem. Moze znajdzie dla ciebie troche czasu. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 dzieki, w sobote tam bede! :biggrin: PS: a od kiedy to nie mozna w prawo? :buttrock: około której bedziesz tam winklował??? w prawo też można ale na własną odpowiedzialność i po 22:00 jak markety pozamykają :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jak ktos mi pomoze wymienic to lozysko to lece na winkle. o ile bedzie cieplo 15'C+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) jak ktos mi pomoze wymienic to lozysko to lece na winkle. o ile bedzie cieplo 15'C+ w samochodzie to mógłbym Ci pomóc (potrzebna byłby prasa, zeby łożysko wcisnąc), ale moto mam od niedawna :crossy: i powiem szczerze - nie chciałbym czegoś spiep....ć :icon_twisted: Spytaj Pawła Boruty - Motoboruta - bedziesz miał po drodze na winkle :icon_mrgreen:, Greedo też mówił, że mechanikuje..., a jest z twoich stron :icon_razz: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter82 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 no dzis widzialem kilku ludkow hehe zastanawiam sie kiedy niebieskie chlopaki przyjada jak nas bedzie za duzo, ja chetnie z kims pogadam o technice itd zawsze przyjme kilka rad od kogos doswiadczonego, smigam na srebrno czarnym f4i sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 my sie jutro wybieramy zwiedzic traske - przyjezdzaja tam z 997?? czy mozna jezdzic az bedzie pusto w baku?- asfalt czysty?- duzy ruch uliczny? czy w miare spokojnie mozna polatac? PS: tak jeszcze patrze patrze na zdj. sat. ale tam naprawde sa 2 winkle na ktorych mozna sie zlozyc konkretniej a reszta to taka pod 200kmh ?? czy mi sie tylko wydaje i w realu sa one duzo ostrzejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zamykanie tylnej opony już dawno opanowałem na CBR 600. Mam jednak problem z dopasowaniem biegu do prędkości w zakręcie, tak żeby z tego zakrętu szybko wyjść.Na przykład mam ostry zakręt, taki co można pokonać z prędkością 50km/h. Wiem, że od 50km/h to super by się na pierwszym biegu z tego zakrętu rozpędzało. Jednak z nie znanych mi przyczyn "nie idzie" mi tego zakrętu pokonać na pierwszym biegu, wiec przejeżdżam na drugim tracąc cenny czas podczas wychodzenia z zakrętu.Co robię nie tak jak trzeba?Jaka jest zasada dobierania biegu do prędkości w zakręcie? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Może jakiś wykres pomoże :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Im nizszy bieg, tym motocykl bardziej jest " nerwowy ". Pytanie wiec o ile w efekcie koncowym wyjdziesz szybciej / przyspieszysz ? Innym aspektem moze byc sytuacja, ze przy zdyt mocnym odkreceniu manetki mozesz zerwac przyczepnosc tylnej opony. Bedzie wiec po czesci zalezne od motocykla jakim sie poruszasz. Innym pytaniem bedzie, co stanie sie, jezeli po prostu w tym zakrecie spanikujesz i przy zlozeniu zamkniesz manetke. - kwestia doswiadczenia, warunkow panujacych na drodze oraz samej drogi i jej przebiegu, o znajomosci nie wspomne. Osobiscie wole wybrac wyzszy bieg i przejechac zakret ze stala predkoscia, ale kazdy lubi co innego :icon_mrgreen: Samolot, zamnij przednia :icon_mrgreen: Może jakiś wykres pomoże :D Fizyka dysponuje nawet wzorem w ktorym mozesz obliczyc V-max :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 25 Września 2011 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi