Holek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jeżdzę w Gaerne GRT, www.gaerne.com Bardzo fajnie buciki, polecam. Jeździłem już w niezłe ulewy i naprawdę nie przemiękają. Poza tym sa bardzo wygodne oraz nawet w upały noga nie posi się tak bardzo. tez jezdze w takich samych, sa naprawde godne polecenia, b.dobre jakosciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak do tej pory przerabiałem dwa modele Probiker Traveller i Sidi Vertigo. W sumie i jedne i drugie sprawują sie bez zarzutu mimo przepaści jakościowej i cenowej jaka je dzieli. Probikery w cenie 180 pln są zupełnie wystarczając do latania po mieście i krótkich wypadów bez większych szaleństw - bucik wygodny, dość dobrze zabezpieczający stopę - ochrona palców, pięty i piszczeli. W tej cenie ok. Natomiast Sidi Vertigo to inna cywilizacja. Ciepłe na zimne dni, wentylują w gorące, ochrona super - zresztą sidi to sidi - i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hein Gericke PSX , dość dobra relacja ceny i jakości ... Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 AStars S-MX 4 czarne, takie jak tutaj. Ogólnie jestem zadowolony, chociaż przy ulewie i kałużach mankamentem jest to, że przez otwory wentylacyjne trochę nabierają wody (mogłem wziąć wersję Waterproof). Dodatkowo przy temperaturze powyżej 30 stopni C jest w nich zbyt ciepło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja sobie kupiłem glanowate buty highway 1 chopperhttp://www.emotos.pl/index.php?p4,highway-1-chopper Zalety:-Cena (poniżej 300)-Trwałość-Wygląd (zależy kto co lubi)-Dosyć dobra ochrona przed wodą (chodziłem chwilę po głębokiej kałuży i nic)-Ciepło Wady:-Gorąco (mniej więcej tak jak w glanach)-Brak wzmocnienia na dźwignię zmiany biegów-raz mi przemokły podczas godzinnej jazdy w za*eb*stej ulewie, ale bardziej z powodu licznych kałuż na drodze i chlapiących samochodów, niż samego uderzającego z dużą prędkością deszczu. Dodam, że przemokła mi wtedy także skórzana kurtka hein gericke, za to tekstylne spodnie hein gericke dały radę :) Ciężko mi porównać do innych butów, ale na pewno lepsze niż glany za 300 :P Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleja Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja w miescie jeżdżę w Probikerach V - wygodne, mocno trzymają kostkę, nie wiem jak z przemakalnością. No i mają "look", +20 pkt. do lansu;)Na trasy mam Daytony Bandit XCR - baaardzo wygodne, szczelne i oddychające zarazem - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A co sądzicie o takim modelu na Draga???http://moto.allegro.pl/item231477908_nowe_..._oryginal_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Lindstar STR ProofCieply gdy chlodno i nie grzeje(oddycha) gdy goraco.Zero przemakania, wewnatrz sciagany sznurkiem i z zew. zapinany na rzepy.Podeszfa wzmocniona blacha, a mimo to calkiem wygodnie sie w nich chodzi.Oczywiscie maja naszyte wzmocnienie zmiany biegow.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Probiker Traveller - jak narazie jestem z nich zadowolony, zobaczymy na jak długo :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ja jezdze w Tronic'ach :icon_twisted: i szczerze polecam. Juz jeden sezon maja prawie za soba i swietnie sie trzymaja. Sa bardzo sztywne, maja ochraniacze na kostke, piete i piszczel, przemakaja tylko w ulewny dzeszcz, w taki normalny to nie. Jedyny minus to taki ze stopa sie poci w gorace dni. W kazdym razie uwazam ze bija Travellery Probikera na glowe. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 w czarnych :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A ja sobie kupilem TAKIE Beriki. Jeszcze nie jezdzilem bo nie mam jak, ale sa wygodne, noga sie nie poci jakos specjalnie od samego noszenia. mozna w nich wygodnie chodzic nie sa tak abrdzo sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) alpinestars wygodne, ale nie sprawdzaja sie w pieszej turystyce ;) Edytowane 14 Września 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Nitro, ale w przyszłym sezonie chyba zmienię. Edytowane 14 Września 2007 przez gregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 biale adidasy, takie z trzema paskami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi