zibik Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Gratulacje-honda super sprzęcik.Miłego latania wiosną :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W końcu ją masz:) Ale widze że opłacało się czekać. Niedługo pojeździmy... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam :crossy: gratuluje, bardzo ładne moto :lapagora: wielu kilometrów satysfakcjonującej jazdy życze 8) no i BYLE DO WIOSNY!!! :buttrock: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 gratulacje, pikny sprzecik.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 No extra sprzecik fajniutki stan i fajne malowanie. Moze taka cbr sprawie sobie po nsr ? No w kazdym razie zycze gumowych drzew, szybkiej wiosny i bezawaryjnego smigania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja tez gratuluje,fajne to malowanie,do zobaczenia gdzies na trasie :) ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo_ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witkano no gratuluje jest poprostu piekna :) Mi tez juz szykuje sie gs-ek 8) ale zobaczymy co z tego wyjdzie.... milego i bezawaryjnego smigania :twisted: Pozdrawiam, bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Gratulacje !! Ekstra maszynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 fajny lakier i świetna szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Gratuluję :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 gratki,zajefajny sprzęcik :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Gratuluję :) czy przypadkiem nie zakupiłeś jej w motomotion w Warszawie - identyczna tam stała ;) bo ja właśnie jutro wybieram się tam po moją pierwszą prawdziwą miłość - bandziorka 600N :P Nie, nie :-) Akurat takie szczescie mialem ze sprowadzil ja dla mnie znajomy z Krakowa wiec mialem blisko :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Kiedyś odpadną naklejki, lakier zmurszeje i zacznie się łuszczyć a ona dalej bedzie palić od pierwszego :) Gratulacje super sprzęta :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Strzała :!: :!: Fajny sprzet ,aby długo i bezaawaryjnie służył Honda Rulles :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 gratulacje!!! f4 to bardzo szybki i niezawodny sprzęt! Najlepszy stosunek ceny do jakosci !!! polecam wydech DEVIL nieprawdopodobny bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi