Olsen Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przepraszam, ale czy dobrze zrozumiałem, że Założycielka wątku zamierza kupić sobie na pierwszy motocykl Suzuki SV (którejkolwiek pojemności) :?: tak, obawiam się, że dobrze zrozumiałeś :roll: :D :D OK, nie mam więcej pytań, to Twój wybór, aczkolwiek... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Aczkolwiek zareczam ze Kolezanka poradzi sibie z SV spokojnie... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Miejmy taką nadziej i życzmy jej tego. :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Aczkolwiek zareczam ze Kolezanka poradzi sibie z SV spokojnie... Tomek... zatkało mnie tak, że autentycznie nie wiem co powiedzieć :oops: Dziękuję Ci bardzo, bardzo serdecznie :D W każdym razie to tylko i wyłącznie Twoja zasługa, że sobie z SV-ką poradzę :P (Właśnie odtańczyłam mój własny taniec radości na biurku, sąsiedzi mają ubaw :lol:) Wracając do SV-ki właśnie wróciłam z salonu Suzuki, gdzie spędziłam urocze chwile z miłym sprzedawcą :D , który poświęcił mi 1,5 godziny swojego cennego czasu, (i poświeciłby więcej, gdyby nie to, że pogasili nam światła wszystkie 8O ) Początkowo było gadanie o kaskach a następnie moje przesiadywanie na SV-ce oraz rozmowy na jej temat... Było.... oszałamiająco... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Masz już kase na SV :?: A chcesz kupić nową czy używaną :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Masz już kase na SV :?: yessoooo.... co to za pytanie :?: pozwolisz, że nie odpowiem :D A chcesz kupić nową czy używaną :?: używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Sukces wieńczy dzieło - łezka mi się zakręciła jak stare prawo jazdy wylądowało w koszu w UM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 madee no to wam oficjalnie POGRATULUJĘ zdanych egzaminów :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Po 1 gratuluje prawka. Wracając do SV-ki właśnie wróciłam z salonu Suzuki, gdzie spędziłam urocze chwile z miłym sprzedawcą :D , który poświęcił mi 1,5 godziny swojego cennego czasu, (i poświeciłby więcej, gdyby nie to, że pogasili nam światła wszystkie 8O ) Początkowo było gadanie o kaskach a następnie moje przesiadywanie na SV-ce oraz rozmowy na jej temat... Było.... oszałamiająco... :DPewnie byłaś w POLand POSITION. Mają naprawdę super obsługę, można z nimi pogadać spoko. Kiedyś przypadkiem poszedłem do nich i pierwszy raz w życiu zostałem poważnie potraktowany w salonie motocyklowym. Co więcej obsługa zna się na rzeczy, jednak ja gadałem z gościem tylko 1h :lol: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Po 1 gratuluje prawka. dzięki :D Pewnie byłaś w POLand POSITION. Mają naprawdę super obsługę, można z nimi pogadać spoko. Kiedyś przypadkiem poszedłem do nich i pierwszy raz w życiu zostałem poważnie potraktowany w salonie motocyklowym. Co więcej obsługa zna się na rzeczy, (...) Tam byłam :D szczerze mówiąc byłam zaskoczona. Spodziewałam się raczej potraktowania mnie z góry, bo pojęcie mam raczej mizerne. Ten człowiek, z którym gadałam to pasjonat w każdym calu. Oby takich ludzi było jak najwięcej. jednak ja gadałem z gościem tylko 1h :lol: . cóż mogę powiedzieć :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wolno' date=' wolno, ale byś troche więcej napisał bo tak to na GG sobie można pisywać.[/quote'] ty za to wnosisz tu duzo upominaniem... puknij sie w ten leb i idz graj w sapera :oops: kazdy moze sobie pogratulowac i ty nie bedziesz nikomu rozkazywal btw. GRATULACJE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam. Wielkie gratulacje zdania egzaminu jak i wyboru motocykla :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 gratulacje madee :D :D :P :D...ja tak widze Twoją radość to aż mi sie przypomina mój czas odbioru prawka :D a że nie było to dawno, bo prawko jeszcze smierdzi farbą to znowu dostaje tych dziwnych szaleńczych drgawek na całym ciele :P))))....zycze powodzonka przy kupnie wymarzonego motorka...ja tez musze sobie jakis sprawic :D juz sie nie potrafie doczekac :D))...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Gratulacje :D Gratuluje wyboru motocykla. Tez mi sie bardzo podoba i sam mysle o tym motocyklu, powstrzymam sie jednak jeszcze sezon i bede sie rozgladal przyszlej zimy. Jezeli beda fundusze oczywiescie. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gratuluje zdania prawka ! :buttrock: I gratuluje wybrania dobrej szkoły ! :D Pozdrowienia dla intruktorów i apsolwentówprzesyła Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi