a!ntek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Poszczególne roczniki różniły malowania: owiewek, ram, felg etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Oooo, znowu nasz forumowy specjalista olej-motocyklista od ZX-7 sie odzywa :-D http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...0&highlight=zx7http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...8&highlight=zx7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Hehe kiedy kupujesz zx7r ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bike_majster Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 sorki za wcinkę w dyskusji, kto mi powie ile ma maxa zeżre 636 '03? i ile w trasie (150-180km/h) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No spoko. Wiem jeszcze o jedbej różnbicy jaką są zegary. Dwa analogi z cyfrowym prostokątem od 2000 roku. A z tymi lampami to jak to jest?? Bo seryjnie jest z lewej soczewka ale w tych nowszych modelach widzialem juz dwie żarówy :o Dzieki za info i pozdrawiam... PS: Zaic jak jakies komentarze to w domu a nie na forum, chcesz sie posmiac to nie w tym dziale ale do humoru. Ja chce sie tu czegos dowiedziec a ty smiecisz glupimi komentarzami. Olej-Motocyklista [ Dopisane: 23-10-2005, 16:22 ]Hehe kiedy kupujesz zx7r ?? A co kolego ksiązke piszesz na mój temat?? Kupie kiedy kupie. Reszta to moja sprawa. Bez takich komentarzy. Pozdro dla reszty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Jak to będę komentował to moja sprawa 8) Raczej pisze parodie człowieka który zbiera na motor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bike_majster Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 olej mam pytanie do ciebie i bardzo bym sie cieszył jak byś mi odpowiedział :) , widze ze masz kumpa z zx636, powiedz mi ile mu łyka na stówke przy ostrej jezdzie i czy 636 łyka na odejście zx-7r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Hmm... Ponad 5 na 100 km/h. A czy łyknie ZX-7R?? Powiem Ci szczerze, że przyspieszenie jest porównywalne (pytałem kolegi), ale raczej ZX636 poradzi sobie z 7R. Nie bedę się mądrował bo nie jestem pewien, a kolega mieszka 185 KM ode mnie i mamy słaby kontakt, drugi mieszka ze 300 KM :D Jesli bede wiedzial cos wiecej to napewno poinformuje. Narazie musisz spytać kogoś innego. Napewno pali mniej od ZX7R ;) POZDRAWIAM [ Dopisane: 27-10-2005, 19:49 ]Pytałem się kumpla i doszliśmy do wniosku, że max spali 7 litrów... Spytam jeszcze drugiego kumpla i po zsumowaniu wyników dam ci pełną odpowiedź. Ten motocykl jest naprawdę piękny (636) i opłaca sie go kupić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Cześć,kup sobie najnowszy motocykl, jest tam dokładny opis sprzęta w dziale motocykli używanych. Pozdrawiam Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 bike majster - miałem 636 z 2003 roku przy odwijaniu do końca zjadała 6,5 do 7l/100km. Obecna 636 z 2005 roku spala około 0,7l mniej na 100 km. Siódemke mojego kolegi łykałem starym i łykam nowym motocyklem jak chce. Siódemka ma moc około 125KM przy wadze na sucho ponad 200kg. Szóstka z 2003 roku miała 118KM na 125KM z AIRem przy masie na sucho 161kg. Obecna szóstka ma moc 130KM/136KM-air przy masie 164kg - suchy. Trzeba jednak pamiętać ze konstrukcja siódemki jak i jej silnik jest już troche wiekowa i porównywanie jej z motocyklami mniejszej pojemności jest bezzasadne bo czy silnik poloneza 1,6 z 2000 roku jest w stanie dorównać silnikowi hondy też 1,6 z 2000r? Wiadomo że pierwszy był nie zmieniany od minimum 20 lat a drugi średnio co 2 lata. Tu masz fotki mojej starej i nowej zabawki. W przyszłym roku planuje nową 10, zobaczymy jak to będzie latać.http://www.bikepics.com/members/dziur/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 poczytaj listopadowy motocykl. zx7r jest tam opisany jako motocykl używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 mam pytanie do motocyklisty oleja bezsyntetysty. Wiadomo ze fajnie miec kolegow z najnowszymi sprzetami, lub z dobrymi sprzetami,widac ze sie bardzo starasz, ale wypytujesz o jakies szczegolowe gowna.Budujesz polskie serwisowki czy jak? Powiedz szczerze w 100%, czy twoje wszelkie info sa chociaz w 1 promilu poparte praktyka, TWOJA PRAKTYKA??? przypominasz mi kujonow-studentow ktorzy konczac studia z wyroznieniem maja pretensje ze nie maja pracy,a nie maja jej, bo nie maja jaj i mysla ze im spoleczenstwo zalatwi super dochodowa prace,bo oni sa tacy madrzy, ale gwozdzia nie umieja wbic w deske. Olejaku, komunizm i brak oswiecenia to juz polski narod przezyl. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja normalnie wymiękam czytając posty kolegi - olej-bc. Normalnie nie daje już rady… http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ght=zx7&start=0http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...4648&highlight=http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...0&highlight=zx7 Weź Ty się trochę pohamuj, odpuść sobie pisanie i raczej skup się na czytaniu - jak już Ci ktoś wcześniej radził… a wracając do Twojego pytania („Moge dowiedziec sieczegoś wiecej o Kawasaki ZX7R??”), moja odpowiedz brzmi: Jasne, że możesz Pozdro dla reszty :(Pozdroo dla WSZYSTKICH :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 tak,pozwalaja ci wszyscy sie dowiedziec na temat tego sprzeta,nawet pozwalamy wiecej - dowiadywac sie nadal o tym sprzecie. Moze ty nazwales sie olej-bc , bo to oznacza: olej-braki (tej) cieczy. posty to jeszcze nic, czytajcie bloga dostepnego w jego profilu, od razu swiat jest bardziej pokrecony niz peruka prostytutki. Kawasaki - kawal sraki. moze napisz maila do tego przemyslu.... zasponsoruja twoje braki w szarych i umiejetnosci w kroczu :-D [ Dopisane: 14 ]jo mom r jedyn i na kuło mi łodnie idziezapamietaj te slowa olejoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Można zawsze na niemgo liczyć... Jako jedyny mnie odwiedził dusze sie ze śmiechu... :-D :-) :lol: olej, z tego co piszesz na blogu, to Twój problem polega na tym, że olałeś rówieśników i teraz nie masz z kim pogadać, bo starsi koledzy Cie nie odwiedzają :lol: (oprócz tego jednego) Jak wszyscy wiedzą moim ulubionym motocyklem jest Kawasaki ZX-7R... Nie bede sie wysilał na jego temat bo to nie ma sensu... Za dużo pisania...Już na 4 blogach go opisywalem uuulhahuahalalahahahahaaha chyba spisałeś opowiadania kolegów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi