kwas Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Przed godzinką film skonczył się pobierać z emulca :) filmik jest naprawde super, trzeba obejrzeć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ogolnie nie ma co gadaz ze ktoras scnena w filmie jest lepsza , poneiwaz kazda jest wyje..... i ma cos w sobie . Jescze nigdy producenci i ekipa przy tworzeniu takich filmow nie podniesili tak wysoko poprzeczki > Film Wymiata tak jak ekipa z TP na czele . Seria filmow Nintro Circus tak jak Travis Pastrana staje sie legenda ;) Ja juz widzie co bedze w NC 4 ;) Kapelka Motion City Soundtrack poprtostu wymiata > Polecam sciagnac sobie utworki tej kapelki bo niektore sa naprawde extra . Poziom materialu jak i podkładu muzycznego jest bardzo wysoki > jak nie najwyzszy :] enduroguy widzisz nie tylko Hardcore :) Pasuje do filmow tego typu :] zielorz nie , scena w ktorej Travisowi Midnica oddzieliala sie od kregoslupa jest w NC 1 albo w Revelation 199 nie pamietam dokladnie . Pozdro niech Double Backflip bedze z wami :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 scena w ktorej Travisowi Midnica oddzieliala sie od kregoslupa jest w NC 1 albo w Revelation 199 nie pamietam dokladnie . Z tego co pamiętam to w revelation 199 nie było takiej sceny więc prawdopodobnie chodzi o NC1 Jak by ktoś mógł wrzucić NC3 na jakiś serwerek to byłbym bardzo wdzięczny. :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 wlaczam emula i zostawie do jutra poludnia. Dopiero jak wroce ze szkoly to wylacze. Jestem na razorback 2.0 pzdr ;) Teraz ogladam Nitro Circus 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Hmm, właśnie obejrzałem NC II - a jest 3.40 rano jak kończę, więc to dobitnie świadczy, że warto było ściągać, czekać i oglądać. Niesamowity film, muszę jeszcze kilka razy obejrzeć, zeby zapamiętać choć trochę (dużo się dzieje generalnie :))pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Hmm' date=' właśnie obejrzałem NC II - a jest 3.40 rano jak kończę, więc to dobitnie świadczy, że warto było ściągać, czekać i oglądać. [/quote']no swietny film, teraz NC III trzeba by obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 no swietny film' date=' teraz NC III trzeba by obejrzec[/quote'] Ja juz mam film jest świetny!! :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jakiś uprzejmy człowiek zostawił kazę na noc i się widzę ściągnął NC III 8) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Nom trailer zapowiada naprawde super film... Podziwiam Travisa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wogole w kazdej czesci NC jest znakomita sciezka dzwiekowa i utwory ktore pasuja pod klimat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Film jest poprostu bomba:D Najlepszy motyw wg. mnie to raj enduro :) ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 wlasnie skonczylem ogladac cz. III ... w sumie fajna ale oczekiwalem czegos wiecej, mam jakis niedosyt. niby wszystko elegancko, muzyka ok ale czegos mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 wlasnie skonczylem ogladac cz. III ... w sumie fajna ale oczekiwalem czegos wiecej' date=' mam jakis niedosyt. niby wszystko elegancko, muzyka ok ale czegos mi brakuje.[/quote']Jak obejrzysz drugi raz to bedziesz pod wrazeniem :) . Naprawde mi sie za kazdym razem coraz bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jest Kozackie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Moje pytanie troche nie na temat ale związane z FMX. Jak wygląda Three-Sixty i na czym polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi