Ptysiek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jesli w robocie mi nic niewyskoczy to sie tez podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no to chłopaki ja tez sie dopisuje wpadne razem z dziewczyna czasami jest wiekszym zapalecem motocykli niz jaa pozatym moze VX spotkamy sie w WYszkowie i polecimy razemoj te winkielki to mnie zachecaja, znowu buty poprzycieramnie moge sie doczekac :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Cześć!Widzę, że uczestników coraz więcej , co bardzo cieszy :) :D :D Trzeba by tez pomyśleć o jakiejś bazie noclegowej dla tylu osób.Są tam jakieś większe domki :?: :?: PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Cześć!Widzę, że uczestników coraz więcej , co bardzo cieszy :) :D :D Trzeba by tez pomyśleć o jakiejś bazie noclegowej dla tylu osób.Są tam jakieś większe domki :?: :?: PozdroDyzio Spoko, w tym tygodniu sięgam za telefon i wywiaduję bazę noclegową. Potem zbierzemy listę chętnych i zrobi się rezerwację. Osobiście nabardziej przypasiłby mi jakies domki, blisko jeziorka, żeby ognisko zrobić, piwko albo drineczka wypić i pogadać do nocy. Zajmę się w tym tygodniu i pod koniec napiszę co, jak, za ile i gdzie. A gdzieś w drugiej połowie kwietnia przejdziemy do konkretów, czyli zbierania "podpisów" osób, które na pewno przyjadą. Pozdrawiam - odmrożony po "wiosennej" jeździe osiem godzin w pełnym zaśnieżeniu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 :) :) ;) ;) wtgląda na to, że będę pracował :) . Gdyby coś się zmieniło to dam znać, ale niestety pod koniec kwietnia (czyli późno). W niedzielę wypada mi dzień, a w sobotę noc i nie zanosi się na to, że mi odpuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 :) :) ;) ;) wtgląda na to, że będę pracował :) . Gdyby coś się zmieniło to dam znać, ale niestety pod koniec kwietnia (czyli późno). W niedzielę wypada mi dzień, a w sobotę noc i nie zanosi się na to, że mi odpuszczą. Musisz mnienic pracę :) . A nie można się z kimś zamienic ???? Szkoda by było. Ja chyba się skuszę na nocleg i to piwo wieczorne ! No oczywiście jak śniegu nie będzie k**wa mać, boi wszystko jest możliwe. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 z domkami to dobry pomysł moze ktos weżmie grila Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Chętnie się spotkam w Wyszkowie z Rafikiem. Pojedziemy razem do Pawła do Zielonki, wypijemy herbatkę i w trsę we trójkę (a może będzie nas więcej - zobaczymy). Domki są rzeczywiście dobrym pomysłem, tylko żeby nie były jakieś wypasione, bo i tak będę miał w sumie ponad 800km, więc w paliwo pójdzie hohoho. Będę z Kobitką (Ździebełkiem) i posiedzimy do niedzieli rano, kiedy to będziemy znikać. Taki jest plan, mam nadzieję, że nic go nie skasztani. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 VX niebedziesz sam ;)tak zapominasz o ziomkach ze swego miasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Czy ktoś się wybiera ze środkowego południa (BB i okolice), bo chetnie bym sie podlaczyl. Jezeli mozna oczywiscie.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 VX niebedziesz sam ;)tak zapominasz o ziomkach ze swego miasta :) OOOOOps :oops: . napisz Ptysiek, czym się poruszasz, to może Cię skojarzę.Odezwij się na maila, to się zgadamy na wyjazd :lol: [email protected], 602 279 666, Jacek. Podrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 hej może ktoś juz to napisał ale dlugi majowy weekend to na lotnisko do Szyman trzeba jechac 1/4 mili :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 wyglada na to ze do Siedlec sam musze jechac, no ale dalej na szczeście z kompaniją ( chyba ze coś sie zmneni. Vx nie chciałbyć pojechac przez Siedlce do Michał i Zbycha ?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 I juz zem se qrfa pojechał , zony chrzesniak ma 4MAJA komunie i piiiip lipa , @$*^%$(*@^#$&%(*&@#$(&@#$^)(@$)@ :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Dominikuto jak wyglada sytuacja z tymi domkami? Ja chce domek, na namiot juz za wygodny jestem. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi