Skocz do zawartości

Śladami Boruty - spotkanie Wschód-Zachód 3-4 maja ;)

Dominik Szymański
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W każdym razie fajne jest to, że - jak się okazało - mamy cały Zajazd Senator tylko do swojej dyspozycji.

Co oznacza:

1. Wzięliśmy wszystkie pokoje jak leci

2. Można krzyczeć bez obaw, że pobudzi się dzieci innych użytkowników motelu.

3. Jak coś ulegnie zniszczeniu nie będzie można zwalić na obcych... 8) Trza uważać :wink:

Jakby mimo to był nadmiar ludzi, a brakowało miejsc noclegowych właścicielka na wszelki wypadek zabukowała dodatkowe miejsca gdzieś u kogoś w domu, czy cóś. Jak ktoś będzie reflektował na nocleg z nieznanym to polecam :lol: :lol: :lol:

eee, to ile tam jest wszystkich miejsc? 17 ?

Smok?.... hmmm, to by było coś. Tylko zależy, czy chciałby być mamusią, czy tatusiem.

A propos, przypomniał mi się kawał:

Wchodzi wymoczek, chudy i mały człowieczek do pierdla, idzie za klawiszem, korytarz ciemny, zza krat wyglądają twarze morderców, walą kubkami w kraty, rzucają zapalone gazety, ryczą. Klawisz zatrzymuje się przy jednej z cel, otwiera drzwi, mały człowieczek wchodzi. kanar z trzaskiem zamyka drzwi celi i odchodzi.

Biedny nowy więzień rozgląda się nieśmiało po celi, patrzy, a na dolnej pryczy coś leży. nagle to coś z jękiem i sapaniem podnosi się. Okazuje się, że jest to murzyn 2 metry wzrostu, obwód bicepsa 75cm, twarz zabójcy, łapy, jak bochny chleba. Murzyn paaatrzy i pyta: "chcesz być dzisiaj mamusią, czy tatusiem?". Maleńki człowieczek chwilę pomyślał i mówi cichutko "tatusiem". Na to murzyn - to chodź tatusiu, zrobisz mamusi loda.

Pozdrówka.

PS Ja chcę jeden z tych pokoi dla zakochanych :wink:

Ja też rezerwuję intymną dwójkę! I niekoniecznie w sąsiedztwie Pawła, jeśli on knuje coś ze Smoczycą... może iść siwy dym! :wink: :)

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

• Administrator

Ok, tak jak wspomniałem - pary małżeńskie z definicji mają przybukowane dwójki.

Resztę jakoś rozparcelujemy. Mi też wisi, czy będzie nas w pokoju czterech czy dwóch, skoro w planach i tak mam utratę świadomości w skutek upojenia alkoholowego. Byleby łóżko i pościel była. No i kurde żeby na jakiegoś Murzyna nie trafić w tym pokoju (fujjjjjćććć)

Będzie dobrze.

WITAM. UROCZYSCIE OGŁASZAM, ŻE BĘDĘ W ŁĘCZYCY. BĘDE TOWARZYSZEM REDWATERA :wink: NA TRASIE JAKO PLECAK. JESTEM WYŚMIENICIE SZCZĘŚLIWY !! PANOWIE NO TO "JADYMY" NA ŁĘCZYCE.

BOŻE BŁOGOSŁAW POGODE :!: :!:

z pozdrowieniami BORSUKLES

• Administrator
WITAM. UROCZYSCIE OGŁASZAM, ŻE BĘDĘ W ŁĘCZYCY. BĘDE TOWARZYSZEM REDWATERA :wink: NA TRASIE JAKO PLECAK. JESTEM WYŚMIENICIE SZCZĘŚLIWY !! PANOWIE NO TO "JADYMY" NA ŁĘCZYCE.

REWELACJA!!!

Cześć!

Tak wszystko zakombinowałem, że weekend "rodzinny" kończę w piątek wieczorem :lol: , więc będę mógł jechać od sobotniego ranka. Nie wiem co na to "grupa pyrlandzka" ale może byśmy jechali takimi mniej uczęszczanymi drogami (z wyjątkiem kawałka A2 8) ) i spotkalibyśmy się tak, żeby Ario miał bliżej np. w Śremie , albo Środzie Wlkp. :?:

Pozdro

Dyzio

Dobra Panowie.

Póki co mamy następujących uczestników zabawy w Łęczycy:

Paweł

VX plus Towarzyszka

Redwater

Ario

Mateusz

Michał

Dyzio

Cooler

Maniek_7 plus Towarzyszka

Vlaad1

Piotr_27

Rafik plus Towarzyszka

Dominik

Jak już pisałem, raczej nie dam rady. Wyjazd w sobotę raczej wątpliwy (mógłbym wyjechać dopiero ok 19-stej - wychodzi mi, że dojechałbym ok 22-23). W niedzielę, nawet gdybym ruszył o 7 rano, byłbym ok 10-11 - wtedy w zasadzie będziecie zbierać się do domu.

hehe wlasnie , bedziesz plecaczkiem z wlasnym plecaczkiem, to juz bede wiozl 3 plecaczki, 1 Borsukles, 2 plecak osobisty Borsuklesa, 3 moj plecak osobisty. Sie tych plecaczkow porobilo :lol:

Zbiorka w sobote okolo 12.00 na dworcu autobusowym w Krakowie i jadymy na Leczyce !!!

ps. wlasnie zeby tylko pogoda byla bo moze byc kicha, tfu tfu juz wyplulem i odpukalem 3 razy w niemalowane :), pogoda bedzie piekna, sloneczna i bedzie cieplo (25 st.C w cieniu).