EnduroMax Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gratulejszyns. Wygląda na gód sprzęt :DBardzo fajnie się prezentuje! Ale przemaluj :roll: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Teraz dopiero widzę, że miałem mgliste :roll: wyobrażenie o Twoim przyszłym (wówczas, jak mi opowiadałes) sprzęcie. A wygląda zajebiaszczo :D Gratulacje!!A kolor na złość wszystkim zostawiłbym jak jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 sweet jamaszka ... landryna normalnie' date='wszystkie panny Twoje: będziesz załował ze tylko jeden plecak wchodzi :twisted: :twisted:[/quote']o nieeeeeeeeeeeeee,proszę Pana!to coś co podobno jest siedzeniem dla pasażera jest już zajęte!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gratulacje!!! Czy nie ten egzemplarz parkował czasem na Mokotowie (na tyłach Krajowej rady radiofonii) na Gierymskiego? Tłumik cos jakby znajomy. Chciałem odkupić od własciciela' date=' ale odmawiał. Co prawda mogła być pełna TDMa, ale dobre i to ! :) :-) :-D[/quote'] Nie mój drogi, widziałeś TRXa mojego kumpla (jeszcze z podstawówki) i wcale się nie dziwię, że nie chciał Ci sprzedać, teraz mamy dwa czerwone TRXy na osiedlu (jesli nie dwa czerwone w całej Warszawie :D) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 wprawdzie to zupełnie nie moja bajka... ale również szczerzę GRATULUJĘ nowego moto :) -chyba każdy z nas zna to uczucie.. 8) pees. tylko pilnuj go jak oka w głowie :!: :!: - bo amatorów cudzej własności dalej nie brakuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gratulacje, oby dobrze sie jezdzilo!!Ja zmienilbym landrynkowy kolor w stalowoszary z czarna rama i polerowanymi rantami- i zrobilbym cos z ta owiewką.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 czy forumowicze motocykliści nie umią czytać?to nie jest różowe tylko czerwone.to że DZIADU mnie tak strasznie uwielbia to nie znaczy,ze kupi sobie motocykl pod kolor mojej czcionki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 czy forumowicze motocykliści nie umią czytać?to nie jest różowe tylko czerwone.to że DZIADU mnie tak strasznie uwielbia to nie znaczy' date='ze kupi sobie motocykl pod kolor mojej czcionki :D[/color'] Ufffff... (ale i tak uważam, że jest pantoflarz :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 sweet jamaszka ... landryna normalnie' date='wszystkie panny Twoje: będziesz załował ze tylko jeden plecak wchodzi :twisted: :twisted:[/quote']o nieeeeeeeeeeeeee' date='proszę Pana!to coś co podobno jest siedzeniem dla pasażera jest już zajęte!!!!!!!!!! :D [/color'] hihi to kup jakiegoś kija do odpędzania innych :)... moze jakis mieczyk czy inna wiatrówka ;):D... a nie wolisz sama jezdzic? jazda z tyłu jest nudna i męcząca...tj ja nie mam nic vs bluszczom rąk z tyłu,ale sądzę ze pasazer ma lekko przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hihi to kup jakiegoś kija do odpędzania innych :D... moze jakis mieczyk czy inna wiatrówka :):D... a nie wolisz sama jezdzic? jazda z tyłu jest nudna i męcząca...tj ja nie mam nic vs bluszczom rąk z tyłu' date='ale sądzę ze pasazer ma lekko przechlapane...[/quote']kija nie potrzebuję-mam lepsze sposoby na to,żeby mojemu kierowcy wystarczył jeden plecaczek,a na to całe bydło naokoło nie zwracał uwagi 8) a sama będe jeździć mam nadzieję w 2007... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 zajefajny sprzęcior. gratulacje i miłego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gratulacje! Powodzenia w jeżdżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 kija nie potrzebuję-mam lepsze sposoby na to' date='żeby mojemu kierowcy wystarczył jeden plecaczek,a na to całe bydło naokoło nie zwracał uwagi 8) a sama będe jeździć mam nadzieję w 2007...[/color'] hihi na pewno masz :D... uu a czemu tak późno?w sumie jeszcze tylko półtorej roku...a własciwie to 'aż'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 To ten Dziadu to on w ogóle na moturach jeździ? A myślałem że to taki wolny słuchacz na tym forum :mrgreen: :arrow: :) ;) :P Sprzęcik super, rzadki okaz :D Gratuluje! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Brawo dziadu :mrgreen: Odważna decyzja....i jaki kolorek....męski :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi