Jump to content

JUNAK GLADIATOR

Recommended Posts

zrobi;li by jakiegos klasyka lub udoskonaliliby starego junaka to by sie napewno sprzedalo

Tak swoja drogą wątpię. W Anglii np. do dzisiaj robi sie replike Nortona Commando i ze względu na dość niewielki zbyt na tego tego typu motocykle cena jego wynosi ok 9000 GBP 8O 8O 8O 8O 8O , ale klienci są - :!: :!: u nas by nie było :!: :!:

Poza tym w porównaniu z MILLENIUM ten moto ma szansę chociaż stać się maszyną popularną - gdyby tak cena jeszcze spadła o jakieś 2000 PLN to kto wie :?:

Moim zdaniem tzrba było od razu zacząć od Gladiatora.

Podoba mi się i gdy po kilku latach wracałem na moto to szukałem interesującego motocykla do "przypominania" - szkoda, że go wtedy nie było :)

Pozdro

Dyzio

Kłaniam,

Moze będę sie powtarzał (bo już to przerabialiśmy podczas wątku o Junaku Milenium) ale zdawa mi sie że sprzęt jest fajniutki a nazwa niestety bedzie tylko zniechęcać. Chciałbym sie mylić ale chyba wolę to-to jako Comet...

Gruss!

I.

Junak Gladiator to FAKT!

Już latem słyszałem o tyk projekcie w salonie Junaka.

Motocykl jest ciekawy i będzie kosztował ok 20 tyś!

Motocykl bardzo mi sie podoba i mam nadzieje że się przyjmie :)

Kurcze wracałem ostatnio z pracy i patrze coś jedzie ale go nie słysze... z bocznym koszem ... przejechał koło mnie z odgłosem jak jawka 50 tka... Nowy junak

Sory ale ja na swoim Junku z 65 -go jeżdze pare lat i wstydze się za tanią podróbkę z taiwanu czy korei .... a jak w salonie zobaczyłem skutery i inne tam to mi sie słabo zrobiło ....

Bez obrazy panowie ale oczekiwałem czegos lepszego ...

Pierwszy "prawdziwy Junak" to jest już prawdziwa legenda.

Nie ma możliwości go zastąpić i nikomu się to nie uda.

Teraz chodzi o to by stworzyć coś na dzisiejsze czasy.

(bo są zawsze dwa uda: albo sie uda, albo się nie uda)

dlamnie rewelacja gdybym mial kase to nic niewiadomo

juz rok temu gdzies czytałem ze maja cos takiego wprowadzic

a jesli chodzi o wfm to jakos szkoda było by te4 tyś na takiego 2 sówa ale to tylko moje przemyslonka :)

www.sokolriders.com

--- jezdze bo lubie ---

• 2 weeks later...

widze ze jest tutaj kilka osob ktore maja watpliwosci dlaczego koreanskie motocykle nazywac legendarnymi polskimi markami i starac sie upchnac na polskim rynku! troche mi to przeszkadza! A najbardziej to bym chcial aby ktos produkowal polskie motocykle( moze byc nawet nowa marka) ale w Polsce i stosunkowo tanie! Teraz to nic szczerze powiem mnie nie ciagnie do Hiosungowych junakow wolal bym sobie za te pieniadze kupic prawdziwie slowianska nowa jawe albo prawie nowa 25 letnia japonie.