noise of death Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 jeszcze troche to skutery beda opisane nazwa Junak :) A junak Qmpel to nie skuter jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajne moto ale ten napis ............................. no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 zrobi;li by jakiegos klasyka lub udoskonaliliby starego junaka to by sie napewno sprzedalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 zrobi;li by jakiegos klasyka lub udoskonaliliby starego junaka to by sie napewno sprzedalo Tak swoja drogą wątpię. W Anglii np. do dzisiaj robi sie replike Nortona Commando i ze względu na dość niewielki zbyt na tego tego typu motocykle cena jego wynosi ok 9000 GBP 8O 8O 8O 8O 8O , ale klienci są - :!: :!: u nas by nie było :!: :!: Poza tym w porównaniu z MILLENIUM ten moto ma szansę chociaż stać się maszyną popularną - gdyby tak cena jeszcze spadła o jakieś 2000 PLN to kto wie :?: Moim zdaniem tzrba było od razu zacząć od Gladiatora.Podoba mi się i gdy po kilku latach wracałem na moto to szukałem interesującego motocykla do "przypominania" - szkoda, że go wtedy nie było :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Kłaniam,Moze będę sie powtarzał (bo już to przerabialiśmy podczas wątku o Junaku Milenium) ale zdawa mi sie że sprzęt jest fajniutki a nazwa niestety bedzie tylko zniechęcać. Chciałbym sie mylić ale chyba wolę to-to jako Comet...Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Junak Gladiator to FAKT!Już latem słyszałem o tyk projekcie w salonie Junaka.Motocykl jest ciekawy i będzie kosztował ok 20 tyś!Motocykl bardzo mi sie podoba i mam nadzieje że się przyjmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chachol Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kurcze wracałem ostatnio z pracy i patrze coś jedzie ale go nie słysze... z bocznym koszem ... przejechał koło mnie z odgłosem jak jawka 50 tka... Nowy junakSory ale ja na swoim Junku z 65 -go jeżdze pare lat i wstydze się za tanią podróbkę z taiwanu czy korei .... a jak w salonie zobaczyłem skutery i inne tam to mi sie słabo zrobiło ....Bez obrazy panowie ale oczekiwałem czegos lepszego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja nie wiem po co oni ciągle męczą tego JunakaJest tylko jeden JunakTen Pierwszy , i chyba już go nic nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jest tylko jeden JunakTen Pierwszy , i chyba już go nic nie zastąpi AMEN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Pierwszy "prawdziwy Junak" to jest już prawdziwa legenda.Nie ma możliwości go zastąpić i nikomu się to nie uda.Teraz chodzi o to by stworzyć coś na dzisiejsze czasy.(bo są zawsze dwa uda: albo sie uda, albo się nie uda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbankowy Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 powiem tylko tyle dla mnie junak to jeden garnek i tylko jede a nie v-ki ani nic inegojedyno zmiano jako bym zakceptowł to zmiana pojemności np. 650tak jak sawaszce lub800 no i ten dzwienk niepowtarzalny to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Już gdzieś to proponowałem z tym Savagem. To by był motocykl. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 dlamnie rewelacja gdybym mial kase to nic niewiadomo juz rok temu gdzies czytałem ze maja cos takiego wprowadzica jesli chodzi o wfm to jakos szkoda było by te4 tyś na takiego 2 sówa ale to tylko moje przemyslonka :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 no sprzecik ladny tyle ze drogi jak na junaka. Niewiele wiecej kosztuje xj-ta i bandit 600, nie mowiac o gs500 czy er 5 ktore sa tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 widze ze jest tutaj kilka osob ktore maja watpliwosci dlaczego koreanskie motocykle nazywac legendarnymi polskimi markami i starac sie upchnac na polskim rynku! troche mi to przeszkadza! A najbardziej to bym chcial aby ktos produkowal polskie motocykle( moze byc nawet nowa marka) ale w Polsce i stosunkowo tanie! Teraz to nic szczerze powiem mnie nie ciagnie do Hiosungowych junakow wolal bym sobie za te pieniadze kupic prawdziwie slowianska nowa jawe albo prawie nowa 25 letnia japonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi