matik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 kurcze chlopaki kupilem sobie kask za 100 zl z przesylka i po miesiacu mi go zarabal ktos i wrocilem do dragona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja korzystam z Shiro Chicane Sport...... BArdzo polecam ten model firmy Shiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 kurcze chlopaki kupilem sobie kask za 100 zl z przesylka i po miesiacu mi go zarabal ktos i wrocilem do dragona:( No to jak Ty pilnujesz :biggrin: Jak kiedyś śmigałem nawet na komraku w starym kasku nolana to nigdy nie zostawiłem na ławce pod blokiem.Co moje to moje :biggrin:Ale i tak dragony rlz, szczególnie ta wytrzymałość. Pozdr. Magik :wink: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Od dzisiaj stałem się posiadaczem Lazera LZ6 Devil, zajebisty kask, polecam wszystkim :wink: Na poczatku był troche ciasny, ale potem sie dopasował i po godzince jazdy było już okiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Też nastawiłem się na Lazera LZ6, ale to malowanie Devila lub Bones'a wg mnie trochę zbyt rzuca się w oczy i zbieram na Bullet'a. Szkoda tylko, że one idą jak woda i wszyscy mają problemy z zaopatrzeniem :-). Jak już trochę go poznasz, daj znać, czy jakość wykonania jest w porządku (tzn. czy nie otwiera się szybka w czasie jazdy :-), czy nie zaparowuje wieczorami - więc także czy wentylacja jest porządna). Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja mam nexo ;) b fajny Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Arcer, hehe zamówiłem sobie czarnego Bulleta, oczywiscie ktoś godzinke wczesniej sprzątnął mi go z przed nosa :D Miałem poczekac do czwartku, ale dalej nie było to wziąłem Devila :D Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wykonaniem, w porównaniu do Nolana N70 mojego taty jest 3 x lepiej (estetyczniej) wykonany, ładnie polakierowany ;) Bardzo dobrze tłumi dźwięki przy zamkniętej szybie, na + w porównaniu do N70. Jedyna wada - moim zdaniem to to, że dzyngs od szybki (kawałek za który mozna złapac) jest po lewej stronie a nie po środku, wiadomo łatwiej sięgnąc na lewo, lewą ręką niż na srodek, ale przy tym manewrze szybka się wyginac i mam wrazenie że ją wyłamie ;) Pozdr. - jak masz jakieś pytanka to mów :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewy Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 od roku mam Nitro N-290 . Spisuje się świetnie. Żadnych niedoróbek - ZDECYDOWANIE POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 WitamWczoraj na giełdzie w łodzi kupiłem kask firmy tiger z przezroczystą szybką musze powiedzieć że jestem zadowolony z tego kasku ponieważ szybka w czasie jazdy sama sie nieotwieraDałem za niego 60 zł w najbliższym czasie postaram sie zapodać fotkiPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja śmigam na sendzie w Shoei'u.Kask nie do przebicia, malowanie 7/6, wykonanie również.... A ja wam polecam dozbierać i kupić lepszy kask jeżeli jeszcze żadnego nie macie a rozglądacie się za czymś tanim (częściej droższy), bo wiecie, to są tylko pieniądze, a wasze życie jest bezcenne...A poza tym jak ktoś wie że będzie w przyszłości śmigał na motocyklach to wiadomo że w kasku pojedzie pare sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ja jak bede mial kaski wiecej to jakis kask w granicach 150 zł to mysle ze na moto (rower) bedzie odopowiedni. teraz mam tigera i musi wystarczac :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 musze powiedzieć że jestem zadowolony z tego kasku ponieważ szybka w czasie jazdy sama sie nieotwierano wsumie masz racje, jak szybka sie sama nie otwiera to znaczy ze kask 1 klasa :cool: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) WitamWczoraj na giełdzie w łodzi kupiłem kask firmy tiger z przezroczystą szybką musze powiedzieć że jestem zadowolony z tego kasku ponieważ szybka w czasie jazdy sama sie nieotwieraDałem za niego 60 zł w najbliższym czasie postaram sie zapodać fotkiPozdrawiam MUMAJesteś zadowlony bo jeszcze nie miałes w nim gleby... przecież te kaski nie nadaja sie do jazdy na motocyklu ! najwyżej do jazdy na rowerze po plaży.Mi kiedyś TIGER spadł z około 1,5m i skorupa popękała ! Edytowane 3 Lipca 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dari Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Lepiej jeździć w Tigerze niż bez kasku jak ja :icon_biggrin: a propo też musze właśnie kupić kask :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ja na codzien uzywam lazera lz6 bullet (pisałem już to tutaj-chyba) ale mam zamiar kupić sv55 airoh'a :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi