Skocz do zawartości

Jakich kaskow uzywacie ?

Dyfuzor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kurcze chlopaki kupilem sobie kask za 100 zl z przesylka i po miesiacu mi go zarabal ktos i wrocilem do dragona:(

No to jak Ty pilnujesz :biggrin: Jak kiedyś śmigałem nawet na komraku w starym kasku nolana to nigdy nie zostawiłem na ławce pod blokiem.

Co moje to moje :biggrin:

Ale i tak dragony rlz, szczególnie ta wytrzymałość.

Pozdr. Magik :wink:

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Też nastawiłem się na Lazera LZ6, ale to malowanie Devila lub Bones'a wg mnie trochę zbyt rzuca się w oczy i zbieram na Bullet'a. Szkoda tylko, że one idą jak woda i wszyscy mają problemy z zaopatrzeniem :-). Jak już trochę go poznasz, daj znać, czy jakość wykonania jest w porządku (tzn. czy nie otwiera się szybka w czasie jazdy :-), czy nie zaparowuje wieczorami - więc także czy wentylacja jest porządna).

Edytowane przez Arcer

Arcer, hehe zamówiłem sobie czarnego Bulleta, oczywiscie ktoś godzinke wczesniej sprzątnął mi go z przed nosa :D

Miałem poczekac do czwartku, ale dalej nie było to wziąłem Devila :D

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wykonaniem, w porównaniu do Nolana N70 mojego taty jest 3 x lepiej (estetyczniej) wykonany, ładnie polakierowany ;)

Bardzo dobrze tłumi dźwięki przy zamkniętej szybie, na + w porównaniu do N70.

Jedyna wada - moim zdaniem to to, że dzyngs od szybki (kawałek za który mozna złapac) jest po lewej stronie a nie po środku, wiadomo łatwiej sięgnąc na lewo, lewą ręką niż na srodek, ale przy tym manewrze szybka się wyginac i mam wrazenie że ją wyłamie ;)

Pozdr. - jak masz jakieś pytanka to mów :lalag:

• 2 tygodnie później...

Witam

Wczoraj na giełdzie w łodzi kupiłem kask firmy tiger z przezroczystą szybką

musze powiedzieć że jestem zadowolony z tego kasku ponieważ szybka w czasie jazdy sama sie nieotwiera

Dałem za niego 60 zł

w najbliższym czasie postaram sie zapodać fotki

Pozdrawiam MUMA

Ja śmigam na sendzie w Shoei'u.

Kask nie do przebicia, malowanie 7/6, wykonanie również....

A ja wam polecam dozbierać i kupić lepszy kask jeżeli jeszcze żadnego nie macie a rozglądacie się za czymś tanim (częściej droższy), bo wiecie, to są tylko pieniądze, a wasze życie jest bezcenne...

A poza tym jak ktoś wie że będzie w przyszłości śmigał na motocyklach to wiadomo że w kasku pojedzie pare sezonów.

Witam

Wczoraj na giełdzie w łodzi kupiłem kask firmy tiger z przezroczystą szybką

musze powiedzieć że jestem zadowolony z tego kasku ponieważ szybka w czasie jazdy sama sie nieotwiera

Dałem za niego 60 zł

w najbliższym czasie postaram sie zapodać fotki

Pozdrawiam MUMA

Jesteś zadowlony bo jeszcze nie miałes w nim gleby... przecież te kaski nie nadaja sie do jazdy na motocyklu !

najwyżej do jazdy na rowerze po plaży.Mi kiedyś TIGER spadł z około 1,5m i skorupa popękała !

Edytowane przez miclaw