Greedo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 ...My nowicjusze jakoś tak się w kupie trzymaliśmy jako te zbłąkane owieczki ;-) z lekka wystraszone... Przejdzie Wam :D Ja pamietam jaki Yaco kiedys był wystraszony :D:D:D A teraz kozakuje :P:D:D :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 ty chyba zgredku nie byles w lesie na ognisku jak jacek chyba pierwszy raz wyszedl z nory na swiatlo dzienne a dokladniej to nocne i wpakowal sie kaszlem w srodek lasu usiadl przy ognisku i dopiero jak sie mnie ludzi zrobilo go zauwazylem i costam sobie pogadalismy ehh chyba bedzie trzeba zrobic ognisko moze zimowe:]??? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 ty chyba zgredku nie byles w lesie na ognisku jak jacek chyba pierwszy raz wyszedl z nory na swiatlo dzienne a dokladniej to nocne i wpakowal sie kaszlem w srodek lasu usiadl przy ognisku i dopiero jak sie mnie ludzi zrobilo go zauwazylem i costam sobie pogadalismy ehh chyba bedzie trzeba zrobic ognisko moze zimowe:]??? :mrgreen: ZGreedek wtedy ssał cyca jeszcze... Ale ognicho dobra rzecz, ciekawe tylko jak z drewnem w zimie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 ZGreedek wtedy ssał cyca jeszcze... Ale ognicho dobra rzecz' date=' ciekawe tylko jak z drewnem w zimie [/quote']Zrzuta na drewno z Tesco :D a jak ognisko forumowe,to tylko na Kabatach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 ...Zrzuta na drewno z Tesco :D a jak ognisko forumowe' date='to tylko na Kabatach :mrgreen:[/quote'] Chyba Cię bela przygła :mrgreen: na Bemowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Miła atmosfera mimo oszustwa Akera, ludziki dopisały jak śledziki, a ja za me niecne* zachowanie zaliczyłem rękawiczką okładanie :D * - nieumyślnie, tam było dużo damskich ud, mogło sie pomylić :rolleyes2: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zjawiłem się tylko na chwilę, gdyż miałem dalsze plany na piątkowy wieczór, ale miło było Was zobaczyć. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 mimo oszustwa Akera Od razu oszustwo - pomylić się nie wolno :mrgreen: ??? Ja do takich śledzików to zawsze się mogę przyznać :P My nowicjusze jakoś tak się w kupie trzymaliśmy jako te zbłąkane owieczki No to już następnym razem będziecie starymi :D wyjadaczkami a nie zbłąkanymi owieczkami :D [ Dopisane: 19-12-2005' date=' 13:41[/i'] ]Jednak podstępny Aker aker jest fajny a nie podstępny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ooo' date=' jest i ta Pani, która mnie zmolestowała w samochodzie, po czym wyrzuciła wykorzystanego na śnieg ;)[/quote']Ciesz się, że pod choinką! :lol: ...i to największą w Europie (czy jakoś tak ;) ) ... a ja za me niecne* zachowanie zaliczyłem rękawiczką okładanie ;) * - nieumyślnie' date=' tam było dużo damskich ud, mogło sie pomylić :rolleyes2:[/quote']no nie nooooo.... moją łydeczkę pomylić z udem :?: ;) aker jest fajny a nie podstępny ;)No pewnie, że jest fajny :!: ;) Na dodatek jestem pewna, że doskonale zdaje sobie sprawę z tego, iż taka właśnie opinia na jego temat panuje w naszej małej społeczności :!: Niniejszym stwierdzam, że powyższą wypowiedzią dał dowód na to, że jest też nieskromny :mrgreen: PS. Przepraszam za nazwanie Akera "podstępnym" - jak to czasem łatwo pomylić podstępność ze zwykłą ludzka słabością pod postacią omylności ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 [no nie nooooo.... moją łydeczkę pomylić z udem :?: ;) Ciemno było, pijany byłem ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 [no nie nooooo.... moją łydeczkę pomylić z udem :?: ;) Ciemno było' date= pijany byłem ;)[/quote]a Agniecha ma tak potężne łydki,że nie trudno je z udem pomylić :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 [no nie nooooo.... moją łydeczkę pomylić z udem :?: ;) Ciemno było' date= pijany byłem ;)[/quote]a Agniecha ma tak potężne łydki,że nie trudno je z udem pomylić :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :lol: :lol: :lol: Jak mostowe pale niemalże :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a Agniecha ma tak potężne łydki' date='że nie trudno je z udem pomylić :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :lol: :lol: :lol: [/color'] A i owszem, bo uda ma równie potężne jak łydki... wogole Aguś jest bardzo potężna, szczerze mówiąc, to tak mi w Greedowym lamusie wpi***oliła, że do tej pory pozbierać się nie mogę ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Chciałem napisać iż śledzik napewno był udany..... :mrgreen: Niestety mogłem być z Wami bardzo króciutko ale warto było :) Dla zainteresowanych umieściłem 5 FOTEK ze śledzika w 4rumowej galerii w dziale Imprezy POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi