spawacz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Chce sobie zamontować podtlenek azotu w mojej kawaśce. czy może ktoś ma to założone w swojej maszynce? jak się z tym jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 8O a co to za kawaśka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak ktoś ma jakąś (najlepiej Polską) stronkę z firmą która zajmuje się zakładaniem nitro to niech zapoda z ciekawości chętnie popatrzę na ceny i przyrost mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 www.no2.pltyle ze jeszcze nie dziala - niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Po co komu nitro skoro jest GSXR????? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 http://www.garage.pl/ - cas tam jest ale cen sie nie moge dopatrzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Może zapytajcie tego kolesia o wrażenia . http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74634885 A o systemy Nitro do motocykli tutaj : http://www.krawczyk-rutkiewicz.pl/p.php?po=motocykle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 http://www.garage.pl/ - cas tam jest ale cen sie nie moge dopatrzyc. tylko ze Garage jakos od roku nie istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 tylko ze Garage jakos od roku nie istnieje...Acha niewiedzialem :oops: :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Po co komu nitro skoro jest GSXR????? :P Po to żeby założyć do GSXRa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A właśnie jest na forum jakiś posiadacz nitro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nitro to skutecznie skraca zywotnosc silnika. No i nie mozna na tym za dlugo jechac bo tloki sie stopią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ural_zgora napisał:Nitro to skutecznie skraca zywotnosc silnika. No i nie mozna na tym za dlugo jechac bo tloki sie stopią.oj kolega gawędziarstwo może uprawiać. Obecnie mam system NX w aucie. Wyśmigałem 7 butli i jest git. Kumpel VW Corrado z przebiegiem około 250tys wyjeździł około 60butki. Silnik zmierzony na hamowni utzrzymał normatywną moc. Zużycie silnika nastąpi gdy nie zachowasz odpowiedniego AFR. Większość osób zakłada system i dopasowuje wg tabel producenta, które nie zawsze są trafne. Montujesz, hamujesz, stroich wszystko odpowiednimi dyszami i śmigach. Co do strzału to faktycznie nie strzelałem dłużej niż 10-12 sek ale nie ma takiej potrzeby.Nie raz już widziałem jak kolesie na sportowej 600 patrzyli z niedowierzaniem jak ich sie autem kiluje :P Na koniec jeśli trzymasz sie reguł dotyszących podtlenku, regularnie dokonujesz przeglądu osprzetu silnika to pozostanie ci cieszyć sie tylko dodatkową mocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Obecnie mam system NX w aucie. Wyśmigałem 7 butli i jest git. A mógłbyś napisać jakie są koszty założenia butli na ile ona starcza ile kosztuje napełnienie no i jakie są wrażenie z jazdy z nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Koszt jednej butli to kolo 100zl. Wrazenia sa wspaniale :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi