ruffneck Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 stalo sie :(kupilem sobie kask..akurat znalazlem Nitro n510v.. czarno-srebrny :D lezy jak ulal.. iwiec wzialem :Dnie ma anti-foga.. ale to jakos sobie poradze :D albo dokupie czy cos :D jutro posmigam na moto kumpla po podworku :D i zobacze co i jak..wyglada solidnie :D lepiej niz inne.. w tym przedziale cenowym 400-500 :D ale jestem ujarany :D sialla kupilem tez solidne rekawiczki.. skorzane.. za 190.. dostalem rabatu na to 50pln wiec niezle :( sumujac za 650pln zakupilem 1 czesci do motocykla :( reszta wkrotce :Dpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Posiadam od jakiegoś czasu Nolana N61. Jak dla mnie kask w sam raz. Wygodny, waga OK, zapięcie działa szybko i bez zarzutu, szybka czasami lubi zaparować niespodziewanie, ale z tym można sobie poradzić. Teraz będę szukać kasku dla pasażerki i znów będzie kłopot z wyborem jednego porządnego :buttrock: Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 hej,ja mam nolana n70.Bardzo fajny jest w tym kasku daszek- pomaga przy jeździe pod słońce i przy deszczu. Naprawde fajna rzecz. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 ja tez uwazam ze OSEBE bedzie spox! Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Ja sobie niedawno zakupilem Suomy GUnwind Steve Martin Replica.Lezy jak ulal.POtwierdzam zdanie Dominika Szymanskiego na ich temat.Dobra cena i supoer jakos.Zalaczam foto garnka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Takze posiadam Suomy Gun Wind i polecam. Wczesniej mialem kask IXS i Suomy jest o niebo lepszy pod kazdym wzgledem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 A co sadzicie o kasku AGV Ti Tech lub GP Pro , czy ktos z was ich uzywa i jak one sie maja do innych kaskow (Suomy , Shoei , Arai)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Boy Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 A ja planuje na wiosne zakupic kask CABERG SCRATH (integralny),kolor czerwono-czarny.Bardzo mi sie podoba z wygladu i dobrze lezy na bańce.A i cena korzystna ok 300-350zl :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Ja polecam LAZER Vertigo Clasic lub najlepiej Vertigo LX, to super kaski ,mam wyzszy model Tornado GL, a Vertigo zamierzam kupic dla plecaczka.Idz na www.motoakcesoria.pl maja obnizke z 470zł na 300coś,około 100zł taniej lub dołuż i kup Tornado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Czy ktoś ma taki oto kask - Caberg Legend? Cudo to kosztuje ok. 560-580zł, na allegro znalazłem pasujący na mnie (przynajmniej teoretycznie - jeśli chodzi o obwód głowy) kask za 340zł, czyli ponad 200zł taniej (zapewne spadł z tira, ale mam to w d...). Czy możecie mi coś o tym hełmie powiedzieć, poza tym że bosko wygląda? :buttrock: Druga sprawa - czy ktoś widział taki kask w którymś z warszawskich salonów? Wolałbym założyć wcześniej garnek na glowe zanim w ciemno na allegro kupie... oto link do aukcji (jak ktoś mi go podkupi to gołymi rękami zap... :P): http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33338332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 Ja mam UVEX MASTER - super sprawa jeszcze nie zdażyło mi sie żeby zaparaowała szybka - posiada on nosek :P i ogólnie b.wygodny - nie mam mu nic dozarzucenia :P pozdro. SWIR :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Jestem okularnikiem,a więc moimi fawotytami są szczękowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Leci czasem w TV ,taka reklama (Patex superfix),tam pojawia się gościu na Ducati ST-2 a na głowie ma Project for safety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 A co powiecie na kaski MDS to podobno jakaś boczna linia od AGV a cena ok 300 zeta za integrala jest całkiem niezła. przymierzam się do zakupu kasku i celuje właśnie w ten.... w gre wchodzi jeszcze czarny NITRO za ok 300 zeta i OSBE Freelander tez w podobnej cenie. Co Byście wybrali ? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Hmm czy ktoś z was posiada Airoha Mathisse ? Co powiecie o tym kasku ? Jakie sa lepsze szczęki w granicach 700 zł niestety na nic droższego mnie nie stac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi