Mlody_88 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 prosze o pomoc powiedzcie mi czy sa jakies ruznice miedzy tymi silnikami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 są inne gaźniki i inna moc (F ma 86KM a S 79KM), mogą być też różnice w wałkach rozrządu, ale tutaj musiałby się wypowiedzieć Piotr Dudek, zaczekaj na jego komentaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Oczywiscie ze roznica w walkach rozrzadu no i naped - F lancuchem a S walem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 To są dwa różne silniki mimo wizualnego podobieństwa.Jeden się kręci w lewo a drugi w prawo. Wałki rozrządu i 100 innych części niewymienne.A dlaczego pytasz? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ze zdziwieniem odkryłem ostatnio iż kartery są zupełnie inne. Dotychczas myślałem że takie same. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Silniki się faktycznie różnią. Jak chcesz to mam fiszki do jednego i drugiego. A Fka, wypraszam sobie, bo kiedyś taką jeździłem ma 91koni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam,mój brat 10 lat temu miał "sabre" i jego wersja miała z tego co mi wiadomo 97 KM , były wersje o różnej mocy na poszczególne rynki. POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam' date='mój brat 10 lat temu miał "sabre" i jego wersja miała z tego co mi wiadomo 97 KM [/quote']O takiej wersji nie slyszalem, zrodla podaja max 89 KM o ile pamietam Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 97Km to miala , ale spod kola- Sabra 1100-pozatym jak przedmowcy napisali silniki f roznia sie od S i Magny na tyle - ze nie radze probowac mieszac czesciami miedzy modelami.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi